?>

Ümit Özdağ'ın mektubu Saraçhane'de okundu

Zafer Partisi Genel Başkanvekili Mehmet Ali Şehirlioğlu, Silivri'de tutuklu bulunan Ümit Özdağ'ın Saraçhane'de okunmak üzere gönderdiği mektubunu okudu.

Gündem - 12 ay önce

Zafer Partisi Genel Başkanvekili Mehmet Ali Şehirlioğlu, Silivri'de tutuklu bulunan Ümit Özdağ'ın Saraçhane'de okunmak üzere gönderdiği mektubunu okudu.

Zafer Partisi Genel Başkanvekili Mehmet Ali Şehirlioğlu, Silivri'de tutuklu bulunan Ümit Özdağ'ın Saraçhane'de okunmak üzere gönderdiği mektubunu okudu.

Özdağ, mektubunda şu ifadeleri kullandı:

"Büyük Türk milletinin değerli evlatları, Sevgili İstanbullular, Mustafa Kemal’in Askerleri,

Sizleri Silivri Ceza İnfaz Kurumu’nda 62 günden bu yana tutulduğum hücremden sevgiyle selamlıyorum. Her akşam hücremde televizyonlarda, sizlerin Saraçhane ve bütün Türkiye’deki asil demokrasi ve hukuk mücadelenizi izliyorum. Soğukkanlı ama heyecanlı, vakur duruşunuz ve kararlı tavrınız ile bütün dünyayı etkiliyorsunuz. Hem tavizsiz şekilde hukuk ve demokrasi, hem milli üniter ve laik Türkiye Cumhuriyeti mücadelesi vermeniz ülkemizin geleceğinin güvencesidir.

Bu mücadeleyi verirken bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hukuka saygılı, provokasyonlara kapalı şekilde davranacağınıza eminim. Siz bu mücadele ile sadece Ümit Özdağ’a, haksız şekilde tutuklanan Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmıyorsunuz. Siz Türkiye’nin geleceğine sahip çıkıyorsunuz. Sizlerin demokratik bir hukuk devletinde yaşamasına sahip çıkıyorsunuz.

Muhalefete 2. sınıf yurttaş muamelesi yapılmasına, düşman ceza hukuku uygulanmasına karşı çıkıyorsunuz. Karşı çıkmaya, hukuk devleti mücadelesine devam edin değerli kardeşlerim.

Ve sevgili polis kardeşlerim,

Eski bir polis akademisi hocası olarak sizlere de sesleniyorum. Bu insanlar sizin halkınız, bu insanlar sizin çocuklarınız. Onlara, Türk halkının temsilcilerine sadece Türk polisi olarak davranın lütfen. Tanrı hem gençliğimizi, hem de bizleri koruyan güvenlik güçlerimizi korusun. Hepinizi kucaklıyorum."

Haftanın Öne Çıkanları

Kayseri'de yurttaşlar kar yağışına aldırış etmeden İmamoğlu için yürüdü

2025-03-22 00:09 - Gündem

ROK: Ekrem İmamoğlu en az 6-7 sene hapiste kalacak!

2025-03-21 11:04 - Gündem

Çağlayan Adliyesi nerede? İstanbul Adalet Sarayı'na nasıl gidilir?

2025-03-22 00:39 - Gündem

Sanatçılar İmamoğlu'na destek için Saraçhane'de

2025-03-22 19:01 - Gündem

AKP’li Birinci’den skandal paylaşımlar: ‘Bir emrinize bakarız’

2025-03-21 04:05 - Gündem

Tamar Tanrıyar kimdir? Tamar Tanrıyar kaç yaşında, nereli? Tamar Tanrıyar'ın eşi kim?

2025-03-22 00:00 - Magazin

Saraçhane'de polis, Atatürklü bayrak taşıyan eylemciye uçan tekme attı

2025-03-22 01:09 - Gündem

Tanju Özcan'dan sine-i millet çağrısı

2025-03-19 17:00 - Siyaset

Tüm Türkiye ayaktayken... Fahrettin Altun: Türkiye, sokağa teslim olmayacak

2025-03-22 02:38 - Gündem

Dilek İmamoğlu: Ekrem İmamoğlu millete emanettir...

2025-03-19 23:25 - Gündem

İlgili Haberler

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tutuklandı!

22:17 - Gündem

İstiklal Marşı'nın Arapça okunmasına soruşturma başlatıldı

08:34 - Gündem

İBB davasında beşinci gün başlamadan bitti!

14:10 - Gündem

Dilek İmamoğlu: Bir tiyatro sahnesi oynanıyor gibi...

14:01 - Gündem

İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlandı...

13:58 - Gündem

Günün Manşetleri

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tutuklandı!

22:17 - Gündem

Ümit Özdağ: PKK terörü Güney Azerbaycan'a yayılmadan müdahale edilmesi gerekiyor

18:27 - Siyaset

Hüseyin Baş: AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz

18:24 - Siyaset

Dilek İmamoğlu: Bir tiyatro sahnesi oynanıyor gibi...

14:01 - Gündem

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen tutuklandı!

13:56 - Gündem