?>

Törer ve Gür ailesinin mutlu günü...

Gaziantep Halıcılar Odası Başkanı Mehmet-Hayriye Törer çiftinin biricik oğlu, Ali-Emine Gür çiftinin biricik kızı Sevgi ile dünya evine girdi.

Yerel - 4 yıl önce

 

Dünya halı sektörünü buluşturan düğünde Gaziantep Halıcılar Odası Başkanı Mehmet-Hayriye Törer çiftinin biricik oğlu, Ali-Emine Gür çiftinin biricik kızı Sevgi ile dünya evine girdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenen genç çiftin nikâh şahitliklerini ise kentin ileri gelen isimleri yaptı.

Halıcılar Odası Başkanı Mehmet Törer ve Hayriye Törer’in biricik oğlu Deniz Törer Ali ve Emine Gür çiftinin biricik kızları Sevgi Gür ile Burç Parkta düzenlenen muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Gaziantepli halı dünyasının buluştuğu düğünde genç çift gönüllerince eğlendi. Geceye CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Gaziantep CHP il Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Odası Başkanı Bora Kanavetçi, Güneydoğu Anadolu Halı ihracatçıları Birliği Başkanı Abidin Kaplan, TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, önceki dönem GAHİB Başkanı Ahmet Kaplan, Gaziantep Esnaf sanatkârları Odalar Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, CHP Meclis üyesi Uğur Kalkan ile çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.

Nikâhta Atatürkçülük Vurgusu

Düğün töreninde düzenlenen nikâh merasiminde ise genç çifte CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Gaziantep CHP il Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Odası Başkanı Bora Kanavetçi, Güneydoğu Anadolu Halı ihracatçıları Birliği Başkanı Abidin Kaplan, TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, Gaziantep Esnaf sanatkârları Odalar Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, CHP Meclis üyesi Uğur Kalkan, İbrahim Yılmaz, Mehmet Koca, Cuma Törer, Halaf Algan, Tahir Tamer Taşkan Avukat Hasan Öztürkmen şahitlik etti. Nikâh töreninin ardından genç çiftin evlilik cüzdanlarını çifte takdim eden CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya Atatürkçü nesillere dikkat çekerek genç çifte Atatürkçü çocuklar yetiştirmeleri yönünde telkinlerde bulundu. Nikâh töreninin ardından gecenin geç saatlerine kadar eğlenen konuklar gecenin sonunda gelin ve damatla günün anısına hatıra fotoğraflar çektirdi. 

Haftanın Öne Çıkanları

Deniz Gezmiş'in sesinden savunması...

2022-05-05 21:16 - Gündem

Ümit Özdağ'dan 'Soros' fotoğraflı yanıt...

2022-05-05 18:44 - Siyaset

Hande Karacasu serbest bırakıldı...

2022-05-04 12:40 - Gündem

Nagehan Alçı: İmamoğlucu mu olduk?

2022-05-05 11:31 - Gündem

Sinan Oğan: Aynı saatte ben de orada olacağım!

2022-05-05 22:08 - Siyaset

AKP'li Turan'dan muhalefete: Dangalaklar...

2022-05-03 09:15 - Siyaset

Hande Karacasu, gözaltına alındı...

2022-05-04 01:26 - Gündem

Törer ve Gür ailesinin mutlu günü...

2022-05-08 12:10 - Yerel

Soylu'dan Özdağ ve Oğan'a: Operasyon çocukları

2022-05-05 17:31 - Siyaset

Altunkaya: Kütüphaneler geleceğe yatırımdır

2022-05-01 23:37 - Yerel

İlgili Haberler

Bozgeyik: Nevruz, birliğimizin, dirliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştiği gündür

00:26 - Yerel

Gaziantep'te Nevruz Yenigün Kutlama Programı gerçekleşti

00:01 - Yerel

Tahmazoğlu vatandaşlarla bayramlaştı...

00:00 - Yerel

Bozgeyik Ailesi’nden coşkulu bayramlaşma töreni

00:19 - Yerel

Gaziantep Havalimanı’nda kavga çıktı!

10:31 - Yerel

Günün Manşetleri

Katar'da düşen helikopterde 1 Türk askeri ve 2 ASELSAN personeli hayatını kaybetti

13:55 - Asayiş

Soylu'dan 'İsrail' çıkışı: 300-400 bin şehit veririz belki ama…

09:46 - Gündem

Basın meslek örgütleri: İsmail Arı derhal serbest bırakılmalı

09:30 - Gündem

Muhittin Böcek: Düz yaşayacağız, düz yürüyeceğiz, dik duracağız!

17:52 - Gündem

Bahçeli'nin açıklaması 'farklı' servis edildi, işine son verildi!

17:49 - Gündem