?>

Tatlıses Erdoğan'a şarkı söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın 8. Olağan Kongresi'ne katılmak için Şanlıurfa'ya geldi.

Gündem - 4 ay önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın 8. Olağan Kongresi'ne katılmak için Şanlıurfa'ya geldi. Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan için sahnede 'Hadi Söyle' şarkısını söyledi. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Şanlıurfa 8. Olağan İl Kongresi'nde konuşma gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AKP Şanlıurfa 8. Olağan Kongresine ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in katılımı damga vurdu. Tatlıses, kendisiyle özdeşleşmiş olan 'Haydi Söyle' şarkısını söyleyerek sahneye çıktı.

Salondaki katılımcılar, İbrahim Tatlıses'in sahneye çıkışıyla büyük bir coşku yaşadı. Tatlıses, 'Haydi Söyle' şarkısından bir bölümü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kongrede bulunanlarla birlikte seslendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Şanlıurfa 8. Olağan İl Kongresi'nde konuşuyor. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Teşkilatlarımızın bütün mensuplarına, mücadele eden bütün dava arkadaşlarıma buradan şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımız içinde ahirete irtihal etmiş arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum. Umudu büyüttüğünüz için, ezeli ve ebedi kardeşliğimize sahip çıktığınız için hepinizle gurur duyuyorum. Bugün Şanlıurfa'da çok farklı heyecan ve coşku gördüm. Aydınlık geleceğine sahip çıkan bir Şanlıurfa gördüm. Kardeşliğin şehri Şanlıurfa'da dalga dalga büyüyen bir umut gördüm. Şanlıurfa ile hep gönül birliğim oldu. Tüm Şanlıurfalı dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Şanlıurfa ile aramızda muhabbetten ötürü bir bağ var. Çeyrek asırdır bu bağ sarsılmadı, bu bağın kopmasına izin vermeyeceğiz. AK Parti hiçbir ayrım yapmadan 85 milyona hizmet üreten partidir.

'MUHALAEFET GİBİ MİLLETE KÜSMEYİZ'

Biz milletimizle kader birliği yaptık. Biz muhalefet gibi millete küsmeyiz. Bu topraklarda binlerce yıllık kardeşliğimize kast eden her türlü yaklaşımı elimizin tersiyle ittik. Biz kimseyi ötekileştirmedik. 'Özgürlüklerin hakim olduğu bir Türkiye'yi inşa edeceğiz' dedik.

Haftanın Öne Çıkanları

ChatGPT'nin kurucusu Altman, kız kardeşinin taciz iddiasını reddetti

2025-01-09 07:08 - Dünya

Meta, o uygulamasını sonlandıracağını duyurdu

2025-01-07 23:39 - Teknoloji

Ali Koç'tan basın toplantısı kararı: 'Stadımızda yaşananlar hakkında...'

2025-01-07 00:08 - Spor

Survivor'da yeni takımlar belli oldu... İşte dengeleri değiştiren o takımlar!

2025-01-06 00:09 - Magazin

Özgür Özel’den ‘kırmızı kart’ eleştirilerine ilk yanıt: ‘Birileri hafife alıyor ama…’

2025-01-10 00:09 - Siyaset

İntihardan vazgeçip kurtulmaya çalışırken yanarak can verdi!

2025-01-08 00:09 - Asayiş

250 yıllık süre doldu... Naci Görür'den iki kent için korkutan uyarı!

2025-01-11 17:38 - Gündem

Selim İleri'nin cenaze programı belli oldu

2025-01-09 00:08 - Gündem

Özgür Özel, Bakan Göktaş ve Bak meşale taşıdı: Kars'ta 'Sarıkamış' yürüyüşü

2025-01-05 00:09 - Gündem

Kıyametten Sonra filmi konusu nedir? Kıyametten Sonra filmi oyuncuları kimler?

2025-01-05 00:00 - Magazin

İlgili Haberler

Haber alınamıyordu: Evinde ölü bulundu

19:39 - Gündem

Son Dakika... Ali Yerlikaya açıkladı: 1 Mayıs'ta gözaltına alınanların sayısı yükseldi

19:38 - Gündem

AKP'li eski meclis üyesi okulu bastı: 14 yaşındaki çocuğu darbetti!

19:09 - Gündem

1 Mayıs'ta Taksim'e yine yasak! Polis müdahalesi, gözaltılar ve avukatlara darp iddiası...

18:39 - Gündem

Hayvanat bahçesi gibi ev: Evinden çıkanlar hayrete düşürdü

00:00 - Gündem

Günün Manşetleri

Haber alınamıyordu: Evinde ölü bulundu

19:39 - Gündem

AKP'li eski meclis üyesi okulu bastı: 14 yaşındaki çocuğu darbetti!

19:09 - Gündem

1 Mayıs'ta Taksim'e yine yasak! Polis müdahalesi, gözaltılar ve avukatlara darp iddiası...

18:39 - Gündem

İstanbul Valiliği 1 Mayıs eylemlerinde gözaltı sayısını açıkladı

18:08 - Gündem

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen ev hapsi nedeniyle 1 Mayıs'a katılamadı: Annesi alana çıkarak konuştu

17:39 - Gündem