?>

Tanju Özcan hakkında kesin ihraç istemi

Cumhuriyet Halk Partisi'nden 1 yıl süreyle ihraç edilen ve 10 gün önce cezası biten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu kez kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Siyaset - 2 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi'nden 1 yıl süreyle ihraç edilen ve 10 gün önce cezası biten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu kez kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Geçtiğimiz günlerde CHP’ye geri dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün yapılan MYK toplantısında kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Sözcü'den Aytunç Erkin'in haberine göre; Özcan, son dönemde Kılıçdaroğlu'na ve parti yönetimine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunuyordu.

NE OLMUŞTU?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi’nin bir kadın üyesiyle yaşadığı diyalog sonrasında parti kurallarıyla bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle geçtiğimiz yıl disipline sevk edilmişti.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a 1 yıl geçici çıkarma cezası vermişti.

Seçim sonrasında CHP yönetiminde değişim talebinde bulunan Tanju Özcan Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere aynı kadro ve aynı söylemlerle gidilmesi halinde başarı şansı olmadığını belirterek, “Aynı moral bozukluğuyla devam edilirse seçimde başarı, altılı ganyanda en fazla oran veren sürpriz ata oynamak gibi bir şey, keloğlanın yeniden saçlarının çıkmasını istemek gibi bir şey olur” değerlendirmesini yapmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son grup toplantısında “Değil 6'lı Masa, Türkiye'nin aydınlığa çıkması için gerekirse 16'lı Masa kuracağım” sözlerine Tanju Özcan “Sayın Genel Başkan hesap uzmanı ama ben 16'lı masanın siyasi maliyetini bir daha hesaplamasını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Feyza Altun: 8 aydır Reha Muhtar’ın tacizlerine maruz kalıyorum

2023-06-22 08:13 - Gündem

Gaziantep’te 22 yaşındaki gencin arazide cesedi bulundu!

2023-06-18 09:50 - Asayiş

Zeynep Bastık'tan muhteşem konser

2023-06-19 11:12 - Magazin

Gaziantep'te işçi servisi kaza yaptı: 3 ölü

2023-06-19 22:18 - Asayiş

Şahinbey, spor ayakkabısı geleneğini sürdürüyor

2023-06-18 22:41 - Yerel

Melek Mosso konseri görevden aldırdı!

2023-06-15 22:56 - Gündem

THY pilotu için flaş iddia...

2023-06-20 19:19 - Gündem

İki tur arasında sandıklarda ‘izahı olmayan’ değişim!

2023-06-17 12:16 - Siyaset

Suriyeli bir şahıs Türkleri böyle tehdit etti!

2023-06-17 12:55 - Gündem

12 yaşındaki Abdulbaki Dakak'ın ön otopsi raporu ortaya çıktı

2023-06-18 13:40 - Gündem

İlgili Haberler

Hem İmamoğlu, hem Yavaş, Erdoğan'a fark attı!

21:21 - Siyaset

CHP’li Meriç: Gaziantep alt yapıda sınıfta kaldı

10:45 - Siyaset

Özgür Özel ve Tanju Özcan arasında 'komisyon' polemiği

16:22 - Siyaset

CHP İmralı'ya gitmeyecek! Özel, merak edilen her şeyi açıkladı...

13:37 - Siyaset

Özgür Özel: O sandık gelecek, İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacak

21:05 - Siyaset

Günün Manşetleri

Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi, işte maliyeti...

22:26 - Spor

Son Dakika... Muhittin Böcek'in gelinine tutuklama talebi!

21:25 - Gündem

Rıza Akpolat'ın baldızı adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı

17:50 - Gündem

AYM'nin kararına göre Tayfun Kahraman yeniden yargılanacak!

16:18 - Gündem

Gaziantep'te ekmeğe zam geldi, işte zamlı fiyatlar...

15:53 - Ekonomi