?>

Tahmazoğlu, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yazılı bir mesaj yayınlayarak Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümünü kutladı.

Yerel - 2 yıl önce

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yazılı bir mesaj yayınlayarak Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümünü kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu: "Geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "En Büyük Eserimdir" diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu: "Türk Ulusu için Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetin kuruluşu önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu nedenle Cumhuriyet, korunması ve ödün vermeden yaşatılması gereken en değerli varlığımızdır. Büyük Önder Atatürk'ün Onuncu Yıl Nutku’nda: ‘Yurdumuzu dünyanın en mamur ve en medenî memleketleri seviyesine çıkaracağız. Milletimizi en geniş refah, vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız. Millî kültürümüzü, “Muasır Medeniyet” seviyesinin üstüne çıkaracağız.’ sözünden hareketle, her türlü yokluk ve sıkıntı ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanın sayılı ekonomileri içinde yer alarak, hızla gelişen bir ülke konumuna gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girmek için ülke genelinde büyük bir azim ve gayretle çalışmalar yürütmektedir. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak ırk, dil, din farkı gözetmeksizin, Türkiye Cumhuriyeti’ni oluşturan tüm unsurlarımızla birlikte barış ve huzur içerisinde geleceğe azimle yürüyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ilelebet yaşatmak en büyük hedefimizdir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlar,  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet dilerken, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil asfaltlama çalışması yaptı

2023-10-23 15:55 - Yerel

Kaplan Ailesi'nin acı günü...

2023-10-26 09:48 - Yerel

Gaziantep Kalesi’ne Filistin bayrağı asılmasına tepki yağdı!

2023-10-22 12:40 - Gündem

Fenerbahçe stadında 'Engin Polat' reklamı

2023-10-22 22:01 - Gündem

Milli eğitim müdüründen Menzil'e bağlılık yemini!

2023-10-21 21:44 - Gündem

Adnan Oktar, 10 yıl önce İsrail’e akıl vermiş!

2023-10-22 08:56 - Gündem

Şaibeli işlem 657 milyon liraya ulaştı!

2023-10-20 14:21 - Gündem

Soylu, Dilan Polat'ın sıkıntısını 3 saatte çözmüş!

2023-10-25 08:43 - Gündem

Tarkan'dan Cumhuriyet'in 100. yılı marşı...

2023-10-26 10:37 - Magazin

Galatasaray'dan muhteşem Cumhuriyet koreografisi

2023-10-21 20:03 - Spor

İlgili Haberler

Halı sektörüne tasarım dopingi!

00:00 - Yerel

“Antep İşinin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu panel

00:00 - Yerel

Güneydoğu’dan 8 ayda 2,3 milyar dolarlık hububat ihracatı

00:00 - Yerel

Şehitkamil Belediyesi, temizlik filosunu güçlendirdi

00:00 - Yerel

Rektör Demir, din görevlilerine "Kur'an'ı Anlama Yöntemlerini" anlattı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

'CHP'nin Olağanüstü Kurultayı iptal edilsin' talebi reddedildi

16:29 - Gündem

Emekli Albay Orkun Özeller gözaltına alındı!

11:37 - Asayiş

CHP'li Köyceğiz Belediyesi'ne operasyon

11:35 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin kendisini eleştirebilecek isimleri saydı...

11:11 - Gündem

Fatih Altaylı, İmamoğlu'na yürek burkan o soruyu sordu

10:33 - Gündem