?>

Tahmazoğlu, Adıyaman’da depremzedelerle iftar açtı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayında Adıyaman’da ki depremzedelerle birlikte iftar açtı.

Yerel - 2 yıl önce

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayında Adıyaman’da ki depremzedelerle birlikte iftar açtı.

Şahinbey Belediyesi depremden en çok etkilenen iller arasında bulunan Adıyaman’da depremzedeler için 5.000 kişilik iftar çadırı kurdu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Adıyaman’daki depremzedelere iftar yemeğini kendi elleriyle dağıtıp birlikte iftar açtı.

BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Adıyaman’da depremden sonra kurulan 15 nolu çadır kente Şahinbey Belediyesi olarak iftar çadırı kurduk. Burada bulunan depremzede kardeşlerimize Şahinbey Belediyesi olarak, Mobil Aşevimiz aracılığıyla günlük 5.000 kişiye iftar veriyoruz. Mübarek Ramazan ayındayız. Adıyaman’daki kardeşlerimizle birlikte iftarımızı açıyoruz. Rabbim onların yardımcısı olsun. Bu zor günleri Devlet Millet el ele dayanışmayla aşacağız" dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ADIYAMANLI KARDEŞLERİNİN YANINDA

Şahinbey Belediyesi’nin iftar çadırında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte iftarını açan Adıyamanlı depremzedeler ise “Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve çalışanlarından Allah razı olsun. Zor günümüzde yanımızda olarak bizlere destek oluyorlar. Ramazan Ayı’nda da bizlere böyle bir imkân sundular. Allah onlardan razı olsun” diye konuştular.

Haftanın Öne Çıkanları

LeMan'dan kapak: Muharrem İnce Harikalar Diyarında...

2023-03-22 19:06 - Gündem

Hacettepe Üniversitesi Sinan Ateş'in adını akademik kadrodan çıkardı

2023-03-20 21:03 - Gündem

13 yıllık din görevlisi Diyanet'teki çürümeyi gözler önüne serdi...

2023-03-26 13:31 - Gündem

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki

2023-03-26 12:25 - Magazin

Kılıçdaroğlu'ndan AFAD'daki yangına flaş yorum

2023-03-21 18:50 - Siyaset

Bozgeyik, CHP Gaziantep'ten milletvekili aday adayı oldu

2023-03-20 08:33 - Siyaset

Cumhur İttifakı 4 artı 1 oldu...

2023-03-24 16:54 - Siyaset

Muharrem İnce: O gece o mesajı attığım için pişmanım!

2023-03-21 22:46 - Siyaset

PKK kurucusunun ismi seçmen listesinde yer aldı

2023-03-21 23:17 - Gündem

Simge Sağın'dan, Icardi açıklaması

2023-03-23 11:16 - Magazin

İlgili Haberler

Hacıosmanoğlu'ndan, D.T. Şehitkamil Sahnesi'ne tam not

18:44 - Yerel

Şahinbey, engellilerin yanında olmaya devam ediyor

18:40 - Yerel

Yılmaz’a doğum günü sürprizi

18:00 - Yerel

MFF Orta Doğu Gıda Fuarı’na rekor katılım

00:08 - Yerel

Gaziantep, Çinli yatırımcıların yeni adresi oluyor

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Esila Ayık hakkında 4 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle iddianame

15:12 - Gündem

35 kişinin ölümünden sorumlu tutulan şahıs TRT’ye çıkarıldı!

14:55 - Gündem

CHP’li Öztürkmen’den Yusuf Tekin’e istifa çağrısı

14:43 - Siyaset

CHP Lideri Özgür Özel: Çözümün yeri Meclis'tir!

09:49 - Siyaset

AKP'li Tayyar: DEM'in Cumhur İttifakı’na katılma ihtimali yüksek

08:31 - Siyaset