?>

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki

Piyanist Fazıl Say, Muharrem İnce'nin "sözde sanatçı" ve "Boğaz'da viskisini yudumlarken" sözlerine tepki gösterdi, "Kore'de Goril’in şartları düzelsin diye 130 bin imza var" dedi.

Magazin - 3 yıl önce

Piyanist Fazıl Say, Muharrem İnce'nin "sözde sanatçı" ve "Boğaz'da viskisini yudumlarken" sözlerine tepki gösterdi, "Kore'de Goril’in şartları düzelsin diye 130 bin imza var" dedi.

Piyanist Fazıl Say, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin dünkü açıklamalarına tepki gösterdi. 

İnce'nin, bazı sanatçılara paylaşımları için tepki gösterdiği ve 'sözde sanatçı' dediği anları alıntılayan Say, "Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe , sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın" ifadelerini kullandı.

'GORİL İÇİN 130 BİN İMZA VAR'

Say, İnce'nin "sözde sanatçı" sözüne de tepki gösterdi ve 'goril' örneği verdiği paylaşımları şöyle devam etti:

"Alacağı oy yüzde 2 olsa ne olur 3 olsa ne olur? Kendi işine mi yarar? Yıllarca, yıllarca koca bir blok oyu yenebilmek için , bir imkansızı başarabilmek için bunca emek vermiş bir ittifakı yıpratmaktan başka neye yarar? Korkuyor muşuz ondan.. Vay be.. Marifet yani korkutmak?

Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun ? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne? Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne? Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Korede hayvanat bahçesinde Goril’in şartları düzelsin diye 130 bin imza var."

Haftanın Öne Çıkanları

LeMan'dan kapak: Muharrem İnce Harikalar Diyarında...

2023-03-22 19:06 - Gündem

Hacettepe Üniversitesi Sinan Ateş'in adını akademik kadrodan çıkardı

2023-03-20 21:03 - Gündem

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki

2023-03-26 12:25 - Magazin

Kılıçdaroğlu'ndan AFAD'daki yangına flaş yorum

2023-03-21 18:50 - Siyaset

Bozgeyik, CHP Gaziantep'ten milletvekili aday adayı oldu

2023-03-20 08:33 - Siyaset

Cumhur İttifakı 4 artı 1 oldu...

2023-03-24 16:54 - Siyaset

Muharrem İnce: O gece o mesajı attığım için pişmanım!

2023-03-21 22:46 - Siyaset

PKK kurucusunun ismi seçmen listesinde yer aldı

2023-03-21 23:17 - Gündem

CHP'li Belediye Başkanına suikast girişimi!

2023-03-21 22:25 - Gündem

Simge Sağın'dan, Icardi açıklaması

2023-03-23 11:16 - Magazin

İlgili Haberler

Victoria Secret'in ilk Türk meleği Özgü Kaya olacak...

00:00 - Magazin

Sadettin Saran'ın Nafia Tanrıverdi ile samimi pozu gündem oldu

00:52 - Magazin

Robbie Williams'ın İstanbul konseri iptal edildi!

00:46 - Magazin

Ferhat Göçer, GastroANTEP'te sahne aldı

00:00 - Magazin

Mabel Matiz'in 'Perperişan' şarkısına erişim engeli

14:46 - Magazin

Günün Manşetleri

Barış Zirvesi'ne saatler kala Kahire'de şiddetli patlama

16:48 - Dünya

Arınç: Gerekirse İmralı'ya ben giderim!

11:26 - Siyaset

Öztürkmen, yapı kayıt mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı

00:00 - Siyaset

Son ankette Mansur Yavaş, Erdoğan'a fark attı!

12:38 - Siyaset

Bizim çocuklardan Bulgaristan'da tarihi zafer: 1-6

10:52 - Spor