?>

Soylu: Türkiye'deki en üst düzey terörist öldürüldü!

İçişleri Bakanlığı, yurt içindeki sözde en üst düzey terörist olan ve kırmızı kategoride aranan Hamiyet Yalçınkaya'nın Şırnak kırsalında etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Gündem - 3 yıl önce

İçişleri Bakanlığı, yurt içindeki sözde en üst düzey terörist olan ve kırmızı kategoride aranan Hamiyet Yalçınkaya'nın Şırnak kırsalında etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Soylu, "Türkiye’deki en üst düzey terörist olan; sözde Botan Saha Sorumlusu Kırmızı Kategorideki 'Leyla Amed' kod adlı Hamiyet Yalçınkaya sarı torbada. Kahraman Jandarma'mıza tebrikler" açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya'nın Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu'nda etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Soylu, "Durmak yok! Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu'nda Türkiye’deki en üst düzey terörist olan; Sözde Botan Saha Sorumlusu Kırmızı Kategorideki Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya sarı torbada Kahraman Jandarma'mıza tebrikler" mesajını paylaştı.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanlığı'ndan operasyona ilişkin yapılan açıklama ise şöyle:

"Şırnak İli, Merkez İlçesi, Bestler Dereler Bölgesinde Şırnak J.Bölge K.lığı koordinesinde Çakırsöğüt J.Komd.Tug.K.lığı ve Şırnak İl J.K.lığına ait unsurlarca 22 Ocak tarihinde Şırnak Besta Giresinumu Bölgesinde toplam 7 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

07 Mart 2023 tarihinde başlayan ve halen devam eden Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Şehit J.Uzm.Çvş İslam ÇUBUK (Bestler Dereler) 2023-1 Operasyonu kapsamında çatışma bölgesinde yapılan arama tarama faaliyeti sırasında bulunan cesetin , yurt içindeki en üst düzey terörist olan Kırmızı Kategoride aranan sözde Botan Saha Sorumlusu Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya olduğu belirlendi."

Haftanın Öne Çıkanları

Bahçeli'nin geçmişte Erdoğan'a söylediği sözler gündemde

2023-03-07 12:54 - Siyaset

Atatürk’ün '4K' kalitesine yükseltilen videosu yayınlandı

2023-03-11 11:42 - Gündem

Tümgeneral boş bardakları topladı, tepki yağdı!

2023-03-10 19:25 - Gündem

Kılıçdaroğlu konuşurken Özgür Özel'in gözleri doldu

2023-03-07 16:10 - Siyaset

Mahkemeden Atatürk Orman Çiftliği için flaş karar...

2023-03-09 20:42 - Gündem

Hüsamettin Cindoruk hastaneye kaldırıldı!

2023-03-09 20:17 - Gündem

Sinan Oğan'dan bomba Akşener iddiaları...

2023-03-05 12:25 - Siyaset

Amedspor'a saldırı ve provokasyonlara 10 gözaltı

2023-03-06 11:55 - Spor

İYİ Parti Milletvekili önce istifa etti sonra geri aldı!

2023-03-04 23:34 - Siyaset

Gaziantep’te okullar ne zaman açılacak?

2023-03-10 10:35 - Yerel

İlgili Haberler

Kayyum Gürsel Tekin'in kayyımlığı sürecek!

11:34 - Gündem

CHP’li Yavuzyılmaz’dan 'İBB aracı AKP’ye tahsis edildi' iddiası

06:17 - Gündem

CHP’den “WhatsApp” hamlesi: Tüm yazışmalar geri getirilsin ve dosyaya alınsın!

16:26 - Gündem

Flaş iddia: AKP Milletvekili eşine 'fakirlik belgesi' aldırmış!

15:50 - Gündem

Tanju Özcan'a istenen ceza belli oldu: 263 yıl 6 aya kadar hapis!

18:59 - Gündem

Günün Manşetleri

Kayyum Gürsel Tekin'in kayyımlığı sürecek!

11:34 - Gündem

İBB'ye yeni operasyon dalgası: Çok sayıda gözaltı var

09:18 - Asayiş

Üsküdar Belediyesi'ne bir operasyon daha: 7 kişi gözaltına alındı

09:13 - Asayiş

CHP’li Yavuzyılmaz’dan 'İBB aracı AKP’ye tahsis edildi' iddiası

06:17 - Gündem

CHP’den “WhatsApp” hamlesi: Tüm yazışmalar geri getirilsin ve dosyaya alınsın!

16:26 - Gündem