?>

Sofyan Amrabat: 'Attığım gol tesadüf değil'

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'de Faslı oyuncu Sofyan Amrabat, maçın ardından konuştu. Amrabat, Normalde gol atan biri değilim. Bu attığım gol tesadüf değil dedi.

Gündem - 2 yıl önce

Fenerbahçe'nin Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat, deplasmanda Trabzonspor karşısında 3-2'lik skorla aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Amrabat'ın yaptığı açıklamada, "Dürüstçe söyleyeyim; ben intikam duygusu taşıyan biri değilim. Kariyerimde ilk defa bu kadar sinirlendim, gerildim saha içinde. Ben bunu yapacak biri değilim. Ben adil oyundan yanayım, sert futboldan yanayım ancak adil olmalı her şey. Hakemleri de eleştirmek istemiyorum, onlara saygı duyuyorum, çok zor bir iş yapıyorlar, onlar da insanlar. Buraya varmadan önce, Fenerbahçe'ye gelmeden önce herkesin Fenerbahçe'ye karşı olduklarını söylediler bana. Başta inanmadım. Şimdi anlıyorum neden böyle söylediklerini. Biz maalesef genel itibarıyla 11'e 11 oynamıyoruz maçları. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum. Onlar da hata yapar, onlar da insan ama çok fazla sinirlendim. Topu tribüne vurdum, taraftarlar yanlış anlamasın, onlara karşı değildi, sinirlendim. Ben Allah inancı taşıyan biri. Normalde gol atan biri değilim. Bu attığım gol tesadüf değil" ifadelerini kullandı.

"4-5 DAKİKA VAR İNCELİYOR, İYİ DEĞİL BU"

Açıklamalarına devam eden Amrabat, "Hocamıza katılıyorum. Bu zamana kadar, bilmiyorum kaç puan kaybettik VAR kararlarıyla... Penaltı mı değil mi kesin bir şey söyleyemem ama VAR 4-5 dakika pozisyon inceliyor. Oyun için bu iyi değil. Penaltıysa verilir, değilse verilmez. Mazeret üretmiyorum. Öncesinde biz iyi oynamalıyız, biz oyunumuzu ortaya koymalıyız. Kolay olmuyor ama bu olaylardan ötürü" dedi.

28 yaşındaki Faslı oyuncu Amrabat, "Ben darbelerden, müdahalelerden şikayet eden biri değilim. Ancak, futbol adil oynanmalı. Kızgın olduğum anlar vardı. Böyle biri değilim. Faul olmayan bir pozisyondu. Orada birazcık sinirlendim. Hakemlere gerçekten saygı duyuyorum, çok zor bir iş yapıyorlar, onları suçlamıyorum ama ben de sinirlendim. Faul olmayan pozisyona faul verdi orada. Elhamdülillah gol attım ve kazandık. Herkes rüyamızın ne olduğunu biliyor. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. diyerek sözlerini noktaladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Beşiktaş'tan çok özel forma! Atatürk'ün anısını sınırlı sayıda üretildi...

2024-11-01 18:38 - Spor

Simay Barlas kim, kaç yaşında, nereli? Simay Barlas hangi dizilerde oynadı?

2024-10-28 00:38 - Biyoğrafi

Sofyan Amrabat: 'Attığım gol tesadüf değil'

2024-11-03 23:09 - Gündem

Sihirli Annem’in Çilek’i Zeynep Özkaya evlilik yolunda ilk adımı attı

2024-10-28 00:08 - Magazin

İrfan Can Kahveci'nin röportajına sevimli engel!

2024-10-28 03:09 - Spor

Muhabir Emre Kaplan'a yumruk atmıştı: Beşiktaş'tan Sezgin Gülnar'a destek!

2024-10-29 19:38 - Spor

Ahmet Özer'in ifadesi ortaya çıktı: Kayyım atanmasının alt yapısı oluşturulmuştur

2024-10-31 01:08 - Siyaset

Semra San kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Cansu'su kaç yaşında, nereli?

2024-11-01 00:00 - Magazin

Deliha filminin konusu ne? Deliha filminin oyuncuları kim?

2024-10-29 00:38 - Magazin

Jose Mourinho'dan kariyer itirafı: 'Asla o takımlara gitmem'

2024-10-29 00:00 - Spor

İlgili Haberler

Özgür Özel'den açlık grevindeki öğretmenlere destek ziyareti

19:18 - Gündem

Gazeteci Timur Soykan hakkında 9 yıl 6 aya kadar hapis istemi

17:42 - Gündem

İmamoğlu İnşaat'a operasyon

08:26 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nun butlan yönetimi 20 kişiyi daha işinden etti!

07:05 - Gündem

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun da aralarında olduğu 10 kişi tutuklandı

07:03 - Gündem

Günün Manşetleri

İBB Kültür AŞ Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal, evinin önünden kaçırıldı!

14:05 - Asayiş

CHP'deki 'butlan' YDK'si Gökhan Günaydın'ın tedbirini kaldırdı

12:06 - Siyaset

CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş görevden alınma kağıdını yırttı

10:03 - Siyaset

Mutlak butlan yönetiminden yeni ihraç kararları...

17:30 - Siyaset

CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzalar Genel Merkezde...

15:32 - Siyaset