?>

sizin adayınız olsaydım ne düşünürdünüz?

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ak partililere seslenerek, “Tekrar sesleniyorum ben sizin adayınız olsaydım ne düşünürdünüz?” dedi.

Siyaset - 7 yıl önce

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ak partililere seslenerek, “Tekrar sesleniyorum ben sizin adayınız olsaydım ne düşünürdünüz?” dedi.

İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevini Mehmet Murat Çalık'a devretti. İmamoğlu, törende Çalık'a Türk Bayrağı rozeti taktı. Ekrem İmamoğlu, devir-teslim töreninde açıklamalar yaptı. İmamoğlu açıklamasında, “Sizin başkanlığınızda kazandığınız seçimden sonra görev size verildi mi? Evet verildi. Nedir derdiniz? Tekrar sesleniyorum Ben sizin adayınız olsaydım ne düşünürdünüz?” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevimi Mehmet Murat Çalık’a devrediyorum. Bugün burada başka bir buluşmanın müjdesini veriyorum. Saraçhane'de 16 milyon insana hizmet etmeye başlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Dün seslendim bugün de AK Partili dostlarıma sesleniyorum. 1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanı o dönemde aldığı oylarla çekişmeli bir yarıştan sonra SHP ve Doğru Yol hükümeti üyeleri İBB'yi devretti mi? Tereddüt duydu mu? Sizin başkanlığınızda kazandığınız seçimden sonra görev size verildi mi? Evet verildi. Nedir derdiniz? Tekrar sesleniyorum Ben sizin adayınız olsaydım ne düşünürdünüz?”

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te bir otelde hayat kadınlarıyla...

2019-04-09 19:02 - Gündem

Gaziantep’te 8 yaşındaki öğrenciye tecavüz iddiası!

2019-04-09 00:15 - Asayiş

Altunkaya ailesinin acı günü

2019-04-06 15:27 - Yerel

Necati Bağcı'nın katili yakalandı!..

2019-04-10 15:51 - Asayiş

Gaziantep'te Abdulkadir Aksu Bulvarı 2 gün kapalı

2019-04-10 16:26 - Yerel

12 yaşındaki çocuğun intihar nedeni oyun mu?

2019-04-13 09:15 - Asayiş

Gaziantep'te bir cinsel istismar olayı daha

2019-04-10 14:30 - Asayiş

Altunkaya taziyeleri kabul edecek

2019-04-09 10:03 - Yerel

Gaziantep'te bebeğini öldüren cani anne tutuklandı!

2019-04-08 13:59 - Asayiş

Bozgeyik: Mesleki ve teknik eğitim yetersiz

2019-04-13 11:30 - Eğitim

İlgili Haberler

Özgür Özel'den, Erdoğan'a: Siyaset transferlerle kazanılmaz!

15:01 - Siyaset

Yavuz Ağıralioğlu: PKK’lılarla değil, Kürtlere sarılacaksınız!

08:19 - Siyaset

Özgür Özel Trabzon'da:YENİ Partiyi biz iktidar olsun diye kurduk

16:35 - Siyaset

Ümit Özdağ: PKK'lıları serbest bırakırken, gazileri yerlerde sürükleyemezsiniz!

13:47 - Siyaset

Gaziantep'te MHP'ye katılım töreni

00:01 - Siyaset

Günün Manşetleri

Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul tutuklandı

18:18 - Asayiş

YENİ Parti Milletvekili Melih Meriç entübe edildi!

15:43 - Gündem

Yavuz Ağıralioğlu: PKK’lılarla değil, Kürtlere sarılacaksınız!

08:19 - Siyaset

Gazilerin eylemi 41. gününde: Hakkımızı alıncaya kadar gitmeyeceğiz

16:26 - Gündem

Başaran Aksu: 'Ben ücretsiz izinleri ödersem tüm işçilere emsal olur' diyorlar...

16:16 - Gündem