?>

Şıh Meydanı’nda 145.000 kişiye iftar yemeği

Ramazan ayı hazırlıklarını tamamlayan Şahinbey Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca Şehreküstü Konakları’nda ve Şıh Meydanı’nda 145.000 kişiye hayırseverler ile birlikte iftar yemeği ikramında bulunacak.

Yerel - 8 yıl önce

Ramazan ayı hazırlıklarını tamamlayan Şahinbey Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca Şehreküstü Konakları’nda ve Şıh Meydanı’nda 145.000 kişiye hayırseverler ile birlikte iftar yemeği ikramında bulunacak.

Restorasyon çalışmaları sonrasında turizme kazandırılan Kepenek Mahallesi’ndeki Şehreküstü Konaklarında ve Şıh Meydanı’nda Ramazan Ayı boyunca günlük 5 bin kişinin iftar yapmasını sağlayacaklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ Ramazan Ayı boyunca her gün Şehreküstü Konaklarımızda 5 bin kişiye iftar yemeği vereceğiz. Ay boyunca toplam 145.000 kişi bu iftar yemeğimizden faydalanabilecek. Ayrıca aşevimizden de günlük 8 bin 500 kişi iftar yemeğinden faydalanacaktır” dedi.

BİNLERCE AİLEYE GIDA PAKETİ YARDIMI

Ramazan ayı içerisinde gerçek ihtiyaç sahibi binlerce aileye gıda paketi yardımı yapılacağını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Ramazan Ayı,  Fert ve toplum olarak huzurun, sevginin, saygının ve yardımlaşmanın hüküm sürdüğü bir aydır. Bu ayda ihmal ettiğimiz akraba ve komşu ilişkilerimize özen göstermeliyiz. İhtiyaç ve zor şartlar altında yaşayan insanlara yardım edip, problemlerini çözmeye çalışmalıyız. Bu nedenle bizde Şahinbey Belediyesi olarak Ramazan Ayı boyunca öncelikle ihtiyaç sahibi ailelerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımıza destek olmak için hazırlıklarımızı tamamladık” diye konuştu.

EVLERE MİSAFİR OLACAĞIZ

Diğer aylarda olduğu gibi Ramazan ayında da aile ziyaretlerinin devam edileceğini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, “Ramazan ayında değişik mahallerimizde iftar öncesi ailelerimizi evlerinde ziyaret edeceğiz. Karşılıklı sohbet içinde geçecek ziyaretlerimizde varsa ailemizin ihtiyaçları konusunda yardımcı olarak, çözüm üretmeye çalışacağız. Yaptığımız bu ziyaretlerle vatandaşımızla iç içe olup, çalışmalarımızı da o yönde şekillendiriyoruz” dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'e 55 bin metrekarelik yeni cezaevi

2018-05-11 09:55 - Gündem

Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'ye katıldı

2018-05-12 19:52 - Siyaset

Gaziantep'te 6 yaşındaki çocuğu kaçırıp fidye istediler

2018-05-14 18:59 - Asayiş

GKV Ortaokulu’ndan anlamlı kampanya

2018-05-11 09:09 - Eğitim

Araban kale camii ibadete açıldı

2018-05-12 08:24 - Yerel

MMT Amerikan Hastanesi, ‘Hemşireler Günü’nü kutladı

2018-05-14 10:57 - Sağlık

Kudüs'te katliam: 52 ölü...

2018-05-14 21:08 - Dünya

Yeşim Banak, MHP'den aday adaylığını açıkladı

2018-05-15 14:45 - Siyaset

Uğur Kalkan, o kitapta...

2018-05-10 08:52 - Siyaset

SANKO Okulları'nda “Müfettiş” sahnelendi

2018-05-11 07:44 - Kültür & Sanat

İlgili Haberler

Yıldırım: Üretim gücünü korumadan enflasyonla mücadele etmek, uzun vadede rekabet gücünü zayıflatabilir

00:00 - Yerel

Ticaret Bakanlığı'ndan GSO'ya UR-GE ödülü

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Kurban Bayramı süresince toplu taşıma ücretsiz

00:00 - Yerel

Ticaret Bakanlığı’ndan GAİB’e ödül

00:00 - Yerel

2026 Türkiye Drift Şampiyonası Gaziantep’te gerçekleştirilecek

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ'dan 'erken seçim' çağrısı

19:47 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'nun avukatları, Özgür Özel'in temyiz başvurusunu geri çekti

16:32 - Gündem

Butlan kararı Kılıçdaroğlu'na tebliğ edildi, icra heyeti CHP'ye gidiyor...

14:44 - Gündem

CHP'nin 'mutlak butlan' itirazı reddedildi

14:41 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nun ilk icraatı: 3 ismi görevden aldı!

11:24 - Gündem