?>

Şıh Meydanı’nda 145.000 kişiye iftar yemeği

Ramazan ayı hazırlıklarını tamamlayan Şahinbey Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca Şehreküstü Konakları’nda ve Şıh Meydanı’nda 145.000 kişiye hayırseverler ile birlikte iftar yemeği ikramında bulunacak.

Yerel - 8 yıl önce

Ramazan ayı hazırlıklarını tamamlayan Şahinbey Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca Şehreküstü Konakları’nda ve Şıh Meydanı’nda 145.000 kişiye hayırseverler ile birlikte iftar yemeği ikramında bulunacak.

Restorasyon çalışmaları sonrasında turizme kazandırılan Kepenek Mahallesi’ndeki Şehreküstü Konaklarında ve Şıh Meydanı’nda Ramazan Ayı boyunca günlük 5 bin kişinin iftar yapmasını sağlayacaklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ Ramazan Ayı boyunca her gün Şehreküstü Konaklarımızda 5 bin kişiye iftar yemeği vereceğiz. Ay boyunca toplam 145.000 kişi bu iftar yemeğimizden faydalanabilecek. Ayrıca aşevimizden de günlük 8 bin 500 kişi iftar yemeğinden faydalanacaktır” dedi.

BİNLERCE AİLEYE GIDA PAKETİ YARDIMI

Ramazan ayı içerisinde gerçek ihtiyaç sahibi binlerce aileye gıda paketi yardımı yapılacağını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Ramazan Ayı,  Fert ve toplum olarak huzurun, sevginin, saygının ve yardımlaşmanın hüküm sürdüğü bir aydır. Bu ayda ihmal ettiğimiz akraba ve komşu ilişkilerimize özen göstermeliyiz. İhtiyaç ve zor şartlar altında yaşayan insanlara yardım edip, problemlerini çözmeye çalışmalıyız. Bu nedenle bizde Şahinbey Belediyesi olarak Ramazan Ayı boyunca öncelikle ihtiyaç sahibi ailelerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımıza destek olmak için hazırlıklarımızı tamamladık” diye konuştu.

EVLERE MİSAFİR OLACAĞIZ

Diğer aylarda olduğu gibi Ramazan ayında da aile ziyaretlerinin devam edileceğini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, “Ramazan ayında değişik mahallerimizde iftar öncesi ailelerimizi evlerinde ziyaret edeceğiz. Karşılıklı sohbet içinde geçecek ziyaretlerimizde varsa ailemizin ihtiyaçları konusunda yardımcı olarak, çözüm üretmeye çalışacağız. Yaptığımız bu ziyaretlerle vatandaşımızla iç içe olup, çalışmalarımızı da o yönde şekillendiriyoruz” dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'e 55 bin metrekarelik yeni cezaevi

2018-05-11 09:55 - Gündem

Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'ye katıldı

2018-05-12 19:52 - Siyaset

Gaziantep'te 6 yaşındaki çocuğu kaçırıp fidye istediler

2018-05-14 18:59 - Asayiş

GKV Ortaokulu’ndan anlamlı kampanya

2018-05-11 09:09 - Eğitim

Araban kale camii ibadete açıldı

2018-05-12 08:24 - Yerel

MMT Amerikan Hastanesi, ‘Hemşireler Günü’nü kutladı

2018-05-14 10:57 - Sağlık

Yeşim Banak, MHP'den aday adaylığını açıkladı

2018-05-15 14:45 - Siyaset

Kudüs'te katliam: 52 ölü...

2018-05-14 21:08 - Dünya

Uğur Kalkan, o kitapta...

2018-05-10 08:52 - Siyaset

SANKO Okulları'nda “Müfettiş” sahnelendi

2018-05-11 07:44 - Kültür & Sanat

İlgili Haberler

GTB’DE KURUMSAL RİSK YÖNETİMİ İÇİN YENİ DÖNEM

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu, zabıta ekipleriyle denetimlere katıldı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Mevlid Kandili mesajı

00:00 - Yerel

Fedaioğlu'ndan Mevlid Kandili mesajı

00:00 - Yerel

Fatma Şahin'den Mevlid Kandili mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

7 belediye başkanına toplam 50 yıla yakın hapis cezası

18:54 - Gündem

Zeydan Karalar'a 6 yıl üç ay hapis, 3 yıl memuriyetten men cezası

18:43 - Gündem

Madencilerin direnişi 15'inci gününde devam ediyor...

16:10 - Gündem

Gaziler MSB’ye yürümek istedi, çevik kuvvet ablukaya aldı!

16:07 - Gündem

YENİ Parti Gaziantep’te yeni dönem

00:38 - Siyaset