?>

Sezen'in şüpheli ölümünde 4 kişiye tutuklama

Giresun'da 27 yaşındaki Sezen Sarısaray'ın dere yatağında ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Asayiş - 1 yıl önce

Giresun'da 12 Ağustos günü merkeze bağlı Duroğlu beldesi Aksu Mahallesi'ndeki evinden çıkan Sezen Sarısaray (27), bir daha geri dönmedi. Ailenin kayıp başvurusu sonrası jandarma, polis, AFAD ve AKUT ekipleri, kentte arama çalışması başlattı.

Aramalar sonrası kayıp kadın, jandarma arama tarama köpeği tarafından evine yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıktaki dere yatağında ölü bulundu. Başında darbe izine rastlanılan Sarısaray'ın cenazesi, savcılık incelemesi ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Yakınları tarafından kayıp ihbarı yapılan Sezen Sarısaray'ın (27) cansız bedeninin, 14 Ağustos'ta merkeze bağlı Duroğlu beldesi Tekke Mahallesi'ndeki dere yatağında bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan B.K, E.Ş, M.T. ve E.T'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYET ŞÜPHESİ

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada ise JASAT ve AFAD ekipleri eşliğindeki arama ve araştırmalar sonucu kayıp kadının dere yatağında cansız bedenine ulaşıldığı anımsatıldı.

Açıklamada, otopsi işlemlerinde ölüm olayının cinayet şüphesi barındırması üzerine, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 3 şüpheli ve suça sürüklenen 1 çocuk hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi.

Bu kişilerin alınan ifadelerinin ardından üzerlerine atılı "kasten öldürme" suçundan tutuklama talebiyle sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Espiye Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiğini vurgulanan açıklamada, dosya hakkında kısıtlılık kararı verildiği, soruşturma işlemlerinin halen devam ettiği kaydedildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Sokak röportajında Instagram yasağına tepki gösteren kadın tutuklandı!

2024-08-12 18:39 - Gündem

Sosyal medyanın gündeminde: AKP trolü Furkan Bölükbaşı’nın arama geçmişi ortaya çıktı

2024-08-13 19:38 - Gündem

Dekan Savaş Duman'dan Alpay Özalan'a 'saldırı' tebriği: Çok şık oldu...Elinize sağlık!

2024-08-17 11:09 - Siyaset

İmamoğlu'ndan 'kredi' tepkisi: Partizanlığın dibi...

2024-08-10 21:19 - Siyaset

İyi parti'den istifa ederek Akp'ye geçen Ahmet Ersagun Yücel kimdir?

2024-08-14 17:08 - Siyaset

İmamoğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı

2024-08-16 23:20 - Gündem

Erdoğan'ın o sözleri yargıya taşınıyor: 'Cibiliyeti bozuk', 'Ev zencileri'...

2024-08-11 13:09 - Siyaset

Armağan Çağlayan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'a: CHP Kurultayı'nda yeniden aday olacak mısınız ?

2024-08-11 23:09 - Siyaset

Son dakika... Hamza Dağ açıkladı: 15 belediye başkanı ve 2 milletvekili AKP'ye geçiyor

2024-08-13 13:38 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten skandal atamaya sert tepki!

2024-08-16 23:15 - Siyaset

İlgili Haberler

İzmir'de karakola silahlı saldırı: İki polis şehit, bir yaralı

10:56 - Asayiş

Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan teslim oldu!

23:54 - Asayiş

Bingöl'ün Genç ilçesinde orman yangını!

10:47 - Asayiş

Dilek İmamoğlu'nun avukatı Nusret Yılmaz gözaltına alındı

13:42 - Asayiş

Bahçeli'ye yakın MKE Eski Başkanı İsmet Sayhan 'casusluk' suçlamasıyla gözaltına alındı!

15:25 - Asayiş

Günün Manşetleri

Özgür Çelik: Belediye Meclis üyeleri ölümle tehdit edildi!

20:13 - Gündem

Başarır: Artık davaların bittiğini, önümüze bakmamız gerektiğini söylemeli...

14:52 - Siyaset

Fatih Altaylı kurultay davasında ikinci perdeyi açıkladı!

14:39 - Gündem

Seçim kurulu kayyum Gürsel Tekin'in talebini reddetti!

12:19 - Gündem

İsrail ordusu Gazze'ye kara harekâtı başlattı!

09:57 - Dünya