?>

Seyyid Yusuf Nurani Bozgeyikli törenle anıldı

Bozgeyik ailesinin ecdadı, Zeynel Abidin Hazretlerinin torunu ve Hacı Bektaş-ı Veli'nin talebesi Seyyid Yusuf Nurani Bozgeyikli, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi Devehöyük Köyü'nde törenle anıldı.

Yerel - 8 yıl önce

Bozgeyik ailesinin ecdadı, Zeynel Abidin Hazretlerinin torunu ve Hacı Bektaş-ı Veli'nin talebesi Seyyid Yusuf Nurani Bozgeyikli, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi Devehöyük Köyü'nde törenle anıldı.

Devehöyük Köyü’nde Bozgeyik ailesi tarafından tertip edilen anma törenine, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal,

 

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, eski Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, Gaziantep Organize Sanayi Bölge başkan vekili Cengiz Şimşek, Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağca, Gaziantep Karayolları Şube Şefi Orhan Bozgeyik, Spor Toto Genel Müdür Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik, Suriye başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan Bozgeyik ailesi mensupları, basın  ile yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

MEHMET BOZGEYİK KONUŞTU

1973 yılında Milli Selamet partisinden Gaziantep milletvekili seçilen ve devamlı olarak da Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yolundan hiç ayrılmayan 1994 yılında da Refah ve Fazilet partilerinden 2 dönem ve tam tamına 10 yıllık Şehitkamil Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Bozgeyik, anma törenin de yaptığı konuşmada, Bozgeyik ailesi olarak her zaman devletimiz ve milletimizin yanında olduklarını vurgulayarak, “Ben her zaman ailem de Bozgeyik’ler bu vatana hizmet için ellerinden gelen herşeyi yapmışlardır. Hala da yapmaya da devam ediyorlar. Bir zamanlar benimle ilgili Bozgeyik ailesinin yakınlarını işe aldım diye bana neler yaptılar, hakkımda bildiriler dağıttılar. Bende onlara cevap olarak, aile yakınlarımı işe almaktan her zaman mutlu olduğumu söyledim. Çünkü, İnsan ailesine sahip çıkmazsa, yakınlarına da destek vermezse, tabuta konulup, mezara giderken tabutun altına benim akrabalarım ve yakınlarım katılır dedim. Makamda iken dostun çok olur, makamdan düşünce de iyilik yaptığın akrabaların tabutun altına girer dedim” dedi.

Anma programı, Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. daha sonra protokol konuşmalarının ardından yemek ikram edildi. Oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen Seyyid Yusuf Nurani Bozgeyikli anma töreni sona erdi.

 

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Seyyid Yusuf Nurani Bozgeyikli törenle anıldı

2018-04-15 14:19 - Yerel

Nakıboğlu'nun yeğeni Eda Akınal'a hapis şoku!

2018-04-12 17:00 - Asayiş

Nevin Eruslu Palyatif Bakım ve Umut Evi açıldı

2018-04-10 18:36 - Sağlık

İsmail, fazla bahşiş aldığı için öldürülmüş!

2018-04-10 21:40 - Asayiş

Gaziantep Kuzey Antep Yolu Viyadüğü Eylül'de bitecek

2018-04-10 10:30 - Yerel

Tanrısever ailesinin acı günü

2018-04-11 17:55 - Yerel

MHP’li Yalçın'ndan Gaziantepli çiftçiler için soru önergesi

2018-04-12 21:37 - Siyaset

Şahinbey'de sürpriz konuk

2018-04-12 23:22 - Yerel

Halıcılar 'Ahmet Kaplan' dedi

2018-04-11 20:02 - Yerel

Dr. Semir Beyaz, Sankonuk'ta

2018-04-09 18:26 - Sağlık

İlgili Haberler

GSO'da “Dijital Dönüşüm Programı” tanıtım toplantısı

00:00 - Yerel

Büyükşehir sporcularından büyük başarı: 71 madalya

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Kadınlar Matinesi devam ediyor...

00:00 - Yerel

Gaziantep Polisgücü Avrupa’da yeni destanlar yazmaya hazır!

00:00 - Yerel

GABDER’de Demir, güven tazeledi!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Muhittin Böcek yeniden hastaneye kaldırıldı

12:08 - Gündem

AKP Ankara İl Başkanı'ndan canlı yayında 'AKP' müdahalesi

12:03 - Gündem

Hüseyin Baş: Kemal Kılıçdaroğlu verdiği sözü tutmadı!

16:34 - Siyaset

FETÖ'nün Hazine Bakanlığı yapılanmasına operasyon: 93 gözaltı!

09:03 - Asayiş

Akın Gürlek: TCK ve infaz sisteminde değişiklikler düşünüyoruz

06:53 - Gündem