?>

Şerbetçi’den kutlama mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, dini ve milli duyguların perçinleştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yerel - 2 yıl önce

AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, dini ve milli duyguların perçinleştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlarken, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında da bir takım açıklamalarda bulundu.

Başkan Vekili Şerbetçi, “Ramazan Bayramını, terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa ve Filistinli kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği hain, gaddar ve çirkin saldırıların gölgesinde hüzünlü ve buruk bir şekilde karşılayacağız. Kudüs ve Filistinli kardeşlerimiz asla yalnız değildir. Öte yandan bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir. Bu vesileyle başta İslam Âlemi ve aziz milletimiz olmak üzere bütün hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Gaziantep’te kazanan belediye başkanlarını tebrik eden AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Şerbetçi, “Şehrül emin olarak Gaziantep’te yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Fatma Şahin’i, Şahinbey Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Sayın Mehmet Tahmazoğlu’nu, İslahiye Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Kemal Vural’ı, Nurdağı Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Mehmet Yıldırır’ı ve Araban Belediye Başkanı olarak seçilen Cumhur İttifakı adayı Sayın Mehmet Özdemir’i tebrik ediyor, demokrasimiz neticesinde kazanan tüm belediye başkanlarına görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Ahmet Hakan’ın saçlarından sonra köşe yazısı da gündem oldu! 

2024-04-01 07:52 - Gündem

Seçime saatler kala CHP'nin halk yürüyüşüne izin çıkmadı

2024-03-30 17:29 - Siyaset

Tamer Karadağlı'nın eleştirdiği bina Bakanlığa ait çıktı!

2024-03-29 09:43 - Gündem

Pınarbaşı’nda MHP’li vekil hakime küfürler savurmuş!

2024-04-03 23:06 - Gündem

Turgut Altınok, 600 konuta dair belge gösterdi

2024-03-28 18:02 - Gündem

Eyüp Aksu: Biz kimseyi desteklemedik, siyasete girmedik

2024-04-04 10:54 - Gündem

Erdoğan'ın mitinginde 'Muhsin başkanın askerleriyiz' sloganı

2024-03-28 22:45 - Siyaset

Erdal Beşikçioğlu, zaferini Erik Dalı'yla kutladı

2024-04-01 19:24 - Gündem

Umut Yılmaz: Sakın ha kimse bizden partizanlık beklemesin!

2024-04-01 23:12 - Siyaset

İmamoğlu’na hakaret etti, oy verenleri aşağıladı!

2024-04-03 09:41 - Gündem

İlgili Haberler

GTO'da yılın ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

00:00 - Yerel

Şehitkamil'in Kadınlar Matinesi ilgi gördü

00:00 - Yerel

GTO’nun sektörel önerileri yönetmeliğe yansıdı

00:00 - Yerel

GSO'dan ihracatçılara kritik uyarı...

00:00 - Yerel

Kürşad Zorlu'dan Fatma Şahin’e ziyaret

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP'li Emir: Varlık Fonu Sayıştay denetiminden tamamen kaçırıldı!

08:46 - Siyaset

AKP'li Özlem Çerçioğlu'ndan Özgür Özel hakkında suç duyurusu

20:40 - Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel depremzedeler için geliyor…

20:29 - Siyaset

Gençlerden Bilal Erdoğan'a 'Nasıl para kazanıyorsunuz?' sorusu...

15:11 - Gündem

CHP’li Deniz Yavuzyılmaz: Vatandaşa ihanettir

08:23 - Siyaset