?>

Selçuk Özdağ: Sedat Peker’in söyledikleri şimdilik devede tüy

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, seçim sonrası Türkiye'de bir 'temiz eller operasyonu' olacağını dile getirerek "Sedat Peker’in söyledikleri şimdilik devede tüy" ifadesini kullandı.

Siyaset - 3 yıl önce

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, seçim sonrası Türkiye'de bir 'temiz eller operasyonu' olacağını dile getirerek "Sedat Peker’in söyledikleri şimdilik devede tüy" ifadesini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, sanatçı Gülşen’in nisan ayında bir konser sırasında kendi ekip arkadaşları arasında kullandığı sözleri nedeniyle tutuklanması ve Sedat Peker’in ortaya attığı ve AKP’li isimlerin de adının geçtiği rüşvet iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

KRT’de Semra Topçu’nun sunduğu Haftanın Panoraması programına dün akşam konuk olan Özdağ, şunları söyledi:

'GÜLŞEN ADALET YERİNE GELSİN DİYE TUTUKLANMADI'

“Gülşen adalet yerine gelsin diye tutuklanmadı, Gülşen’in ancak densizlik denebilecek ifadesine şiddetle ve toplu olarak karşı çıkan yargı burada Sedat Peker’in iddialarına, ifşaatlarına ve ispat ettiklerine karşı duyarsız. Kulaklarını tıkamış, gözlerini kapatmış vaziyette, kör numarası yapıyor, sessiz kalıyor. Başsavcılar herhangi bir cümleden resen soruşturmalar açarken, bununla ilgili hiçbir şey yapmıyorlar.

'MAL VARLIKLARININ HESABINI VEREMEYECEKLER'

Eğer Türkiye’de İtalya’da olduğu gibi bir Temiz Eller Operasyonu yapılsa ki, bir iktidar değişimiyle beraber yapılacak. En fazla 10 ay kaldı yani 7 ay ile 9 ay arası bir süre var erken seçime. Seçim sonrasında Türkiye’de bir Temiz Eller Operasyonu olacak. Bakın Türkiye’deki çoğu rektör, çoğu genel müdür, çoğu siyasetçi, çoğu belediye başkanı, çoğu bakan, bütün samimiyetimle söylüyorum, mal varlıklarının birinci derece ve ikinci derece akrabalarıyla beraber mal varlıklarının hesabını veremeyecekler. Sedat Peker’in söyledikleri şimdilik devede tüy. Bakın devede kulak demiyorum, devede tüy diyorum. Esas o zaman Türkiye’de ak koyun kara koyun ortaya çıkacak. Ve gerçekten Türkiye’de kimin hukuksuzluk yaptığı kimin devletin imkanlarını kullanarak çetecilik yaptığı modern mafyacılık yaptığı ve de devletin imkanlarını birilerine peşkeş çektiği, buradan milyon dolarlar kazandıklarını göreceğiz.

'ERDOĞANİZM'E DE MANİ OLACAĞIZ'

Cumhur ittifakı toplum desteğini kaybettikçe, devlette güçlenmek isteyecek, yargıda güçlenmek isteyecek, yasamada güçlenmek isteyecek ve gece yarısı kanun hükmünde kararnamelerle Türkiye’yi her geçen gün otoriterleşmeye ve seçimleri kaybetmemeye çalışmak üzere baskıları artıracaklar, her yolu deneyecekler. Peki çare nedir? Türkiye’deki muhalefet, demokrasiye inananlar, özgürlüğü, inanç hürriyetine inananlar, kazanımlarımızı kaybetmek istemeyenler, sağcısı solcusu, Alevi’si Sünni’si, Kürt’ü Türkmen’i Laz’ı hep beraber bir araya geleceğiz, parti devletinin iktidarına müsaade etmeyeceğiz. 15 Temmuz akşamı bir cemaat devletine nasıl mani olduysak hep beraber kişi devletine ‘Erdoğanizm’e de mâni olacağız.”

Haftanın Öne Çıkanları

İsmail Küçükkaya Halk TV'de...

2022-08-23 19:17 - Gündem

Erdoğan’ın danışmanı Kavakcı'dan 'halifemiz RTE' paylaşımı

2022-08-22 17:35 - Gündem

Skandal Gülşen paylaşımı: Katli vaciptir!

2022-08-26 11:39 - Gündem

Sedat Peker: Planınız tutmadı, Gayretullah’a yenileceksiniz!

2022-08-26 18:24 - Gündem

AKP'li Taşkesenoğlu'nun FETÖ paylaşımı ortaya çıktı!

2022-08-27 22:24 - Gündem

Sondakika: Gülşen tutuklandı...

2022-08-25 20:44 - Gündem

Jelibon ve Aboubakar'dan sonra bu kez de Lozan!

2022-08-22 19:41 - Gündem

Sedat Peker’in Beykoz’daki mülkü Milli Parklar’a devredildi!

2022-08-24 09:27 - Gündem

Sedat Peker büyük rüşvet ağının belgelerini paylaştı...

2022-08-27 13:02 - Gündem

Sedat Peker'den 75 tweetlik bomba açıklamalar...

2022-08-25 15:10 - Gündem

İlgili Haberler

Mansur Yavaş: Hani PKK’lılar sayaç okuyacaktı, ne oldu?

20:12 - Siyaset

Özgür Özel: Geri adım atarsam ülkeyi 100 yıl geriye götürecek

18:35 - Siyaset

Erdoğan, CHP ve Özgür Özel'i hedef aldı!

17:50 - Siyaset

Erdoğan 'Birinci partiyiz' demişti! İşte son anket...

17:06 - Siyaset

MHP'de 'süreç' istifası: Artık kimseye verecek bir cevabımız kalmadı!

16:56 - Siyaset

Günün Manşetleri

Mansur Yavaş: Hani PKK’lılar sayaç okuyacaktı, ne oldu?

20:12 - Siyaset

Özgür Özel'i karşılarken ayaklarına zincir vurdular!

17:33 - Gündem

Erdoğan 'Birinci partiyiz' demişti! İşte son anket...

17:06 - Siyaset

AKP'li Metiner, PKK'lılara terörist diyenlere tepki gösterdi!

17:00 - Gündem

MHP'de 'süreç' istifası: Artık kimseye verecek bir cevabımız kalmadı!

16:56 - Siyaset