?>

Şehitkamil'den memurlara yüzde 120'lik sözleşme

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde görev yapan memurların yararlanacağı Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Yerel - 4 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu ile birlikte Şehitkamil Belediyesi bünyesinde görev yapan memurların yararlanacağı Sosyal Denge Sözleşmesi’ni (SDS) imzaladı. Başkan Fadıloğlu, yüzde 120 tavan orandan imzaladıkları sözleşmenin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

BEM BİR SEN Genel Merkezi’nde düzenlenen programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcıları, BEM-BİR-SEN Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Zeki Öğücü katıldı. Şehitkamil Belediyesinde görev yapan memurlara yönelik düzenlenen Sosyal Denge Sözleşmesi; Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Levent Uslu ile Şube Başkanı Mehmet Zeki Öğücü tarafından imzalandı.

ÇALIŞMALARIMIZDA, PERSONELLERİMİZİN ALIN TERİ VE EMEĞİ VAR

İmza sonrası değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Amacımız, milletimize verdiğimiz hizmetin kalitesini daha da arttırmaktır. Yaptığımız her iş, bir ekip işidir. Çalışmalarımızda, personellerimizin alın teri ve emeği var. Bu emeğin ve alın terinin karşılığını idare olarak çalışanlarımıza en üst düzeyde vermek adına gayret gösteriyoruz. BEM-BİR-SEN ile memur personelimize yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi’ni, tavan orandan (%120) imzaladık. Şehitkamil ilçemize hizmet eden tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı, bereketli olsun. Sözleşmenin, çalışma arkadaşlarımızın motivasyonunu arttıracağına inanıyorum. Allah, bulunduğumuz yerlerde hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” açıklamasını yaptı.

TÜM GÜÇLERİNİ ORTAYA KOYACAKTIR

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, sözleşmenin hayırlara vesile olmasını dileyerek memurlar adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Uslu, “Başkanımız atmış olduğu bu imza ile memurlarının yanında olduğunu tescillemiştir. Memurlarımız da Şehitkamil’e daha iyi hizmet etmek için tüm güçlerini ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Özal'ın 1989 yılındaki sözleri gündem oldu!

2021-12-21 20:50 - Gündem

Bakan Nebati: Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır...

2021-12-22 09:40 - Gündem

GGC Başkanı Ay’ın sopayla dayak görüntüleri çıktı!

2021-12-22 14:05 - Gündem

Yeşilada, doların yükseleceği tarihi açıkladı!

2021-12-24 08:36 - Ekonomi

Yeşilada: 4 Ocak'ta dananın kuyruğu kopar!

2021-12-26 08:57 - Ekonomi

İsmailağa Cemaati'nden, Erdoğan'a faiz çıkışı...

2021-12-25 23:39 - Gündem

İmamoğlu'ndan İçişleri Bakanlığı'na sert yanıt!

2021-12-26 22:18 - Gündem

Ünlü ekonomistten 2022 dolar kuru tahmini!

2021-12-25 13:56 - Ekonomi

Erdoğan hedef aldı, İçişleri teftiş başlattı!

2021-12-26 20:38 - Gündem

Cübbeli: Ben Atatürk dönemi Diyanetini istiyorum!

2021-12-25 09:39 - Gündem

İlgili Haberler

Kürşad Zorlu'dan, Şahinbey'in projelerine tam not

00:00 - Yerel

Bozgeyik: Nevruz, birliğimizin, dirliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştiği gündür

00:26 - Yerel

Gaziantep'te Nevruz Yenigün Kutlama Programı gerçekleşti

00:01 - Yerel

Tahmazoğlu vatandaşlarla bayramlaştı...

00:00 - Yerel

Bozgeyik Ailesi’nden coşkulu bayramlaşma töreni

00:19 - Yerel

Günün Manşetleri

BirGün muhabiri İsmail Arı tutuklandı!

07:30 - Gündem

Katar'da düşen helikopterde 1 Türk askeri ve 2 ASELSAN personeli hayatını kaybetti

13:55 - Asayiş

Soylu'dan 'İsrail' çıkışı: 300-400 bin şehit veririz belki ama…

09:46 - Gündem

Muhittin Böcek: Düz yaşayacağız, düz yürüyeceğiz, dik duracağız!

17:52 - Gündem

Bahçeli'nin açıklaması 'farklı' servis edildi, işine son verildi!

17:49 - Gündem