?>

Şehitkamil'den, dar gelirli ailelere 50 milyon TL’lik nakdi destek

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, dar gelirli ailelerin yüzünü bu bayram da güldürdü.

Yerel - 1 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, dar gelirli ailelerin yüzünü bu bayram da güldürdü. 10 bin 300 aileye 50 milyon TL’lik nakdi destek vereceklerini açıklayan Başkan Umut Yılmaz, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanındayız. Bayramı hep birlikte sevinç ve huzur içinde geçireceğiz” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil’de yaşayan dar gelirli aileleri bu bayramda da unutmadı. Başkan Yılmaz, Kurban Bayramı öncesi ilçede yaşayan 10 bin 300 aileye verilecek desteklerin detaylarını paylaştı.

HER DAİM HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Yılmaz, bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren günler olduğunu belirterek, “Şehitkamil’imizde tek bir kişinin bile yatağına huzursuz girmesini asla istemiyoruz. Bu doğrultuda 1 yılı aşkın süredir her daim halkımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Düzenli olarak devam eden sosyal yardımlarımıza bu bayram bir yenisini daha ekledik” diye konuştu.

10 BİN AİLEYE 50 MİLYON TL DESTEK VERİLECEK

Kurban Bayramı öncesi Şehitkamil sınırları içerisinde yaşayan 10 bin 300 aileye nakdi destek sağlayacaklarını açıklayan Yılmaz, “Hiç şüphesiz güzel günlere dayanışma ile ulaşacağız. Daha önce sözünü vermiştik. Ekip arkadaşlarımız çalışmalarını tamamladı. 10 bin 300 ailemize toplamda 50 milyon TL’lik bayram desteği vereceğiz. Ödemeler bugün içerisinde hesaplara yatırılacak. Hemşehrilerimin bir nebze de olsa sıkıntılarını giderebiliyorsak ne mutlu bize. Bizler halkımızdan aldığımız manevi destekle halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yılmaz, sosyal yardımların artarak devam edeceğini ifade ederek, Kurban Bayramı sonrası 10 bin 300 aileye kira ve fatura desteği vereceklerinin müjdesini de verdi.

Haftanın Öne Çıkanları

GTB Başkanı Akıncı, hububat alım fiyatlarını açıkladı

2025-06-03 00:00 - Tarım

Tanju Özcan'dan Yarkadaş’a 'Delikanlı ol' çıkışı

2025-05-31 17:52 - Siyaset

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu: Grev bizim yasal hakkımızdır!

2025-06-03 12:07 - Gündem

İstanbul Avcılar'da kan donduran anlar: Trafikte bıçaklı yol verme kavgası!

2025-05-30 00:00 - Asayiş

Sedat Peker’den çocuklarının yanında saldırıya uğrayan babaya 2,5 milyon TL destek

2025-06-01 10:57 - Gündem

CHP'de dikkat çeken kulis... 'Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi hazırlıklara başladı'

2025-06-03 15:39 - Gündem

Feyza Altun ve Dilan Polat'tan şaşırtan buluşma: O fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu

2025-06-01 00:39 - Magazin

Galatasaraylı taraftarlardan koreografi şov

2025-05-30 21:34 - Spor

Tanju Özcan'dan DİSK'e tepki: Ey emek sömürücüsü DİSK yöneticileri

2025-06-02 14:44 - Gündem

İBB’ye 5. dalga operasyon: Aykut Erdoğdu gözaltına alındı?

2025-05-31 17:49 - Gündem

İlgili Haberler

Yılmaz'dan düğün salonu sözü

00:00 - Yerel

Gaziantep Büyükşehir ile Gazimağusa Belediyesi kardeş şehir oldu

00:00 - Yerel

Şehitkamil Gençlik Orkestrası'ndan Vadi Park Özel Konseri

00:00 - Yerel

Boş araziye moloz ve inşaat atığı döken kişiye ceza

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de çocuk şenliği başlıyor

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Cem Küçük tutuklanarak cezaevine gönderildi

19:00 - Asayiş

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tutuklandı

18:50 - Gündem

YENİ Parti, Melih Gökçek'in bağışını iade etti

17:10 - Gündem

Fatma Kaplan Hürriyet mektup yazarak YENİ Parti'ye katıldı

15:27 - Siyaset

Çankaya Belediyesi YENİ Parti’ye geçti

15:00 - Siyaset