?>

Şehitkamil'de asfalt çalışmaları sürüyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Şehitkamil’de yollar sorun olmaktan çıkacak” hedefi doğrultusunda ilçenin dört bir yanında başlatılan asfaltlama, yol yenileme ve bakım-onarım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yerel - 3 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Şehitkamil’de yollar sorun olmaktan çıkacak” hedefi doğrultusunda ilçenin dört bir yanında başlatılan asfaltlama, yol yenileme ve bakım-onarım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından planlı şekilde sürdürülen çalışmaların son adresi Göllüce Mahallesi oldu. Mahallede uzun yıllardır vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkileyen, zamanla deforme olan ve ulaşımı güçleştiren yollar ekiplerin yoğun çalışmasıyla yenilenmeye başladı. Özellikle yaklaşık 30 yılı aşkın süredir bakım görmeyen ve ciddi bozulmaların oluştuğu yolların onarılması mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Yürütülen çalışmalar kapsamında yol zemininde iyileştirme yapılırken, bozulan alanlar onarılarak asfalt serimi gerçekleştirildi. Böylece araç trafiği daha güvenli hale getirildi, yayaların ulaşımda yaşadığı zorlukların önüne geçildi.

ŞEHİTKAMİL’DE YOLLAR DAHA MODERN VE KONFORLU

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana ilçenin temel sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, ulaşım konusunun vatandaşların yaşam kalitesini doğrudan etkileyen en önemli başlıklardan biri olduğuna dikkat çekti. Yılmaz, “Şehitkamil’in hangi mahallesinde ihtiyaç varsa oradayız. Vatandaşlarımızın yıllardır çözüm bekleyen sorunlarını bir bir ele alıyor, kalıcı çözümler üretiyoruz. Hem yeni yollar açıyor hem de kullanım ömrünü tamamlamış yollarımızı yeniliyoruz. Göllüce Mahallemizde yıllardır ciddi sorun oluşturan yolları ekiplerimizle birlikte yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Hedefimiz ilçemizin her noktasında güvenli, konforlu ve modern ulaşım ağını oluşturmak” dedi.

30 YILDIR SÜREGELEN SORUN ÇÖZÜLDÜ

Mahalle sakinleri ise yıllardır bozuk yollar nedeniyle ciddi mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek yapılan çalışmaların kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Toz, çamur ve ulaşım zorluğunun özellikle kış aylarında hayatı daha da zorlaştırdığını belirten vatandaşlar, uzun yıllardır çözüm bekleyen yolların yenilenmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi. Vatandaşlar, “Yıllardır bu yolların yapılmasını bekliyorduk. Özellikle yağışlı havalarda yollar kullanılamaz hale geliyordu. Araçlarımız zarar görüyor, çocuklarımız okula giderken zorlanıyordu. Şimdi yollarımız daha güvenli ve temiz hale geliyor. Başkan Umut Yılmaz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan da Kılıçdaroğlu gibi 'CHP arınmalı' dedi!

2026-06-27 12:35 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, Kadir İnanır'ın cenaze töreninde yuhalandı!

2026-06-28 18:10 - Gündem

İstanbul programı iptal edilen Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

2026-06-25 10:33 - Siyaset

Trump Erdoğan'ı övdü, müjde verdi: Türkiye'yi memnun edecek bir şeyler yapacağım

2026-06-25 07:38 - Dünya

Gözaltına alınan Tamar Tanrıyar adli kontrolle serbest bırakıldı!

2026-06-29 08:48 - Asayiş

Özgür Özel Gaziantep'te: Bir daha kaybetmeye tahammülümüz yok!

2026-06-27 12:00 - Siyaset

Kılıçdaroğlu destekçisi Ali Kılıç, Erdoğan'a referans verdi!

2026-07-01 11:02 - Gündem

Özgür Özel: Yolumuz iktidar yoludur, pusulamız millettir...

2026-06-30 16:52 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'nu 'istenmeyen adam' ilan ettiler

2026-06-25 13:33 - Gündem

Otoyol ve köprü ücretlerine zam geldi!

2026-07-01 06:54 - Ekonomi

İlgili Haberler

Gaziantep'te “Yöneten Kadın Liderler Forumu” düzenlendi

00:00 - Yerel

Şahinbey Meclis'inde encümen üyeliği seçimi

00:55 - Yerel

Mehmet Pamuk: Oda seçimleri yalnızca başkan ve komite seçimi değildir

00:52 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan gençlere TEKNOFEST daveti...

15:44 - Yerel

Burkay Güçyetmez: Mesleki taleplerimiz, halkımızın güvenli yaşam hakkının teminatıdır

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Soma'da maden ocağında göçük: 5 işçi hayatını kaybetti!

11:15 - Gündem

Eyüpsultan Belediyesi’ne operasyon: Başkan Özmen dahil 28 kişi gözaltında

08:46 - Asayiş

Hakem Yasin Kol gözaltına alındı!

06:11 - Spor

YENİ Partili Meriç, Gaziantep'in baz istasyonu sorununu Meclis'e taşıdı

00:08 - Siyaset

Gaziantep'te “Yöneten Kadın Liderler Forumu” düzenlendi

00:00 - Yerel