?>

Şehitkamil'de 2026 yılı bütçesi kabul edildi

Şehitkamil Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nın 4. Birleşimi Umut Yılmaz Başkanlığında yapıldı.

Yerel - 1 gün önce

Şehitkamil Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nın 4. Birleşimi Umut Yılmaz Başkanlığında yapıldı. Toplantıda Şehitkamil Belediyesi 2026 yılı bütçesi kabul edildi. Başkan Umut Yılmaz, bütçenin hayırlı olmasını dileyerek, “2026 yılı bütçemizi, Şehitkamil’de yaşayan her vatandaşımızın refahını ve mutluluğunu artıracak şekilde planladık. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Şehitkamil Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nın 4. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Belediye Başkanı Umut Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 2 madde görüşüldü.

2026 BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Gündem maddeleri yapılan oylama sonucu kabul edildi. Gündemin 2. maddesi olan Şehitkamil Belediyesi 2026 bütçesine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Umut Yılmaz,

kabul edilen bütçe ile Şehitkamil halkının yaşamına doğrudan katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. Yılmaz, “2026 yılı bütçemizi, Şehitkamil’de yaşayan her vatandaşımızın refahını ve mutluluğunu artıracak şekilde planladık. Şehitkamil halkına sözümüz var. Hizmet yolculuğumuzu gururla sürdüreceğiz. Eğitimden spora, yeşil alanlardan sosyal hizmetlere kadar her alanda üretken, katılımcı ve insan odaklı projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Şehitkamil’de tek bir kişinin bile mutsuz olmasına tahammülümüz yoktur” diye konuştu.

AMACIMIZ, ŞEHİTKAMİL'DE YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEK

Şehitkamil belediyesi 2026 bütçesinin 13 milyar 800 milyon TL olduğunu paylaşan Yılmaz, “Hazırlık aşamasında her bir mahallemizin ihtiyaçlarını tek tek değerlendirdik. Amacımız, Şehitkamil’de yaşayan herkesin yaşam kalitesini yükseltmek. 2026 yılı bizim için hizmette yeni bir atılım yılı olacak. Bütçemiz, yalnızca bir rakamlar tablosu değil; halkımıza verilmiş bir sözün ifadesidir. Şehitkamil’in geleceği için ortak akılla, dayanışmayla çalışmaya devam edeceğiz. Bütçemiz ilçemize, halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Kaçan Ünsal Ban için AKP'den ilk yorum: Bağımsız yargıdan kimse kaçamaz

2025-10-15 16:07 - Gündem

Erdoğan'dan Özgür Özel'e özür yanıtı

2025-10-10 15:44 - Siyaset

Arınç: Gerekirse İmralı'ya ben giderim!

2025-10-13 11:26 - Siyaset

Son ankette Mansur Yavaş, Erdoğan'a fark attı!

2025-10-12 12:38 - Siyaset

Dilek İmamoğlu: Milletin iradesine, yine milletin kendisi sahip çıkacaktır

2025-10-10 15:38 - Gündem

'Dindar nesil' projesi çöktü: 5 yılda 195 bin öğrenci İmam Hatip'i bıraktı!

2025-10-10 10:21 - Eğitim

Başsavcılık, Mansur Yavaş için soruşturma için izin istedi!

2025-10-10 23:29 - Gündem

Mansur Yavaş'tan açıklama: Çağırırlarsa, gönüllü olarak ifadeye vermeye hazırız!

2025-10-11 12:59 - Gündem

Erdoğan'ın uçağı Netanyahu'nun geleceğini öğrenince pisti pas geçti!

2025-10-13 17:24 - Dünya

Erdoğan, belediyelere yönelik yeni düzenlemeler yapılacağı sinyalini verdi!

2025-10-14 13:19 - Gündem

İlgili Haberler

Güçyetmez: Öğrencilerimizi karanlığa mahkum etmeyin!

00:17 - Yerel

GTB'den bin 600 öğrenciye kaban desteği

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Tohum Takas ve Doğa Dostu Tarım Şenliği başladı

00:00 - Yerel

Şahinbey'den 10 bin TL'ye düğün salonu!

00:00 - Yerel

Güneydoğu’dan 9 ayda 2,6 milyar dolarlık hububat ihracatı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

TMSF, Paramount Otel'e kayyum olarak atandı!

16:53 - Gündem

Gazeteci Hakan Tosun’un cinayetinde şüpheliler ifadeye telefonla çağrılmış!

13:36 - Gündem

Sedat Peker Türkiye'ye mi dönüyor?

12:27 - Gündem

AKP'li Çerçioğlu, İmamoğlu'nun projesini kendi işi gibi anlattı!

10:35 - Gündem

Sezgin Baran Korkmaz hakkında gözaltı kararı

10:28 - Gündem