?>

Sedat Peker: Lütfü Türkkan’ı takibi bıraktım!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, istifasını açıklayan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ı takibi bıraktığını açıkladı.

Gündem - 5 yıl önce

Organize suç örgütü lideri olmakla hakkında soruşturma açılan Sedat Peker'den şehit yakınına küfür ettiği gerekçesiyle istifa eden İYİ Partili Lütfü Türkkan hakkında sosyal medya hesabından paylaşımlar geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Bingöl'de esnafı ziyaret sırasında İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın bir şehit ağabeyine hakaret etmesi büyük tepki toplamıştı. Yaşanan üzücü olay sonrası Türkkan, Twitter hesabından "Milletimize arzımdır" mesajıyla bir özür videosu paylaşmış ve daha sonra Akşener'in isteği üzerine istifa etmişti.

ONURSUZCA BİR EYLEMDİR

Sedat Peker ise, 'Sayın Meral Akşener’in HDP’yi pkk‘nın uzantısı gibi görüyoruz tarzı açıklamasından sonra o şehit yakınının Bingöl’de Meral Akşener’i bu şekilde itham etmesi kurgulanmış basit bir oyundan başka bir şey değildir (Lütfü Türkkan’ı takibi bıraktım). Durum bundan ibarettir.' diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Peker, "Lütfü Türkkan’ın bir şehit abisine ettiği küfür affedilemez bir şeydir. Ancak o şehit abisine imkan sağlayıp Bingöl’de yapılan esnaf ziyaretini provoke ettirmek için oraya göndermek ise daha onursuzca bir eylemdir. " ifadelerini kullandı.

Peker'in paylaşımları şöyle:

1-İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın bir şehit abisine ettiği küfür affedilemez bir şeydir. Ancak o şehit abisine imkan sağlayıp Bingöl’de yapılan esnaf ziyaretini provoke ettirmek için oraya göndermek ise daha onursuzca bir eylemdir. Bunlar basit oyunlardır.

2-Sayın Meral Akşener’in HDP’yi pkk‘nın uzantısı gibi görüyoruz tarzı açıklamasından sonra o şehit yakınının Bingöl’de Meral Akşener’i bu şekilde itham etmesi kurgulanmış basit bir oyundan başka bir şey değildir (Lütfü Türkkan’ı takibi bıraktım). Durum bundan ibarettir.

 !#**h33655**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

İşçiler, Soylu'ya sırtını dönerek protesto etti!

2021-11-05 17:54 - Gündem

Son ankette Erdoğan'a şok: Yüzde 50 hayal!

2021-11-02 11:22 - Siyaset

Peker'den “görüntüleri yayınla” diyenlere yanıt!

2021-11-02 08:33 - Gündem

Mehmet Eymür: Perinçek yabancı istihbaratların adamı!

2021-11-04 13:39 - Gündem

'Ankara’ya gel’ diyen Zafer Şahin'e havaalanında şok!

2021-11-06 08:35 - Gündem

Dilipak: Zafer kazandık, birbirimize düştük, yenildik!

2021-11-01 12:13 - Gündem

İbrahim Tuğsuz sağlığına kavuştu!

2021-11-01 19:45 - Yerel

A haber muhabiri TRT'de haber müdürü oldu!

2021-11-04 18:31 - Gündem

Veli Ağbaba'dan Soylu'ya 'ağladım' yanıtı!

2021-11-06 18:14 - Siyaset

Enginyurt'tan Korgan Kaymakamına destek!

2021-11-05 09:11 - Gündem

İlgili Haberler

Gazeteci Murat Ağırel Melih Gökçek soruşturmasında ifade verdi

17:18 - Gündem

Melih Gökçek hakkında soruşturma başlatıldı

10:42 - Gündem

Ümit Özdağ: İşçinin hakkını alana kadar takipçisi olacağız

10:58 - Gündem

İmamoğlu’ndan kitabının toplatılmasına tepki: Yılmayacağım, susmayacağım

21:20 - Gündem

Deniz Göktaş'a önce tahliye sonra tutuklama kararı

21:16 - Gündem

Günün Manşetleri

Gazeteci Murat Ağırel Melih Gökçek soruşturmasında ifade verdi

17:18 - Gündem

Gazeteci Kemal Öztürk için gözaltı kararı

17:00 - Asayiş

Melih Gökçek hakkında soruşturma başlatıldı

10:42 - Gündem

“Fidan Hoca” lakablı Fidan Atalay tutuklandı!

17:45 - Asayiş

Ümit Özdağ: Seçim erken olacak...

14:05 - Siyaset