?>

Sanko Enerji 'Enerji Forumu’nun ana sponsoru...

Sanko Enerji Grubu, ‘Güneydoğu Enerji Forumu’nun ana sponsorluğunu üstlendi.

Yerel - 4 yıl önce

Sanko Enerji Grubu, Gaziantep Ticaret Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi iş birliği ile gerçekleştirilecek ‘Güneydoğu Enerji Forumu’nun ana sponsorluğunu üstlendi. 04 Aralık Cumartesi günü, saat 09.30-18.00 arasında devam edecek Forum, Gaziantep Ticaret Odasında yapılacak. 

Ana temasının ‘Enerji Verimliliği’ olacağı ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen etkinlik kapsamında ‘Sanayide Enerji Verimliliği’ ve ‘Yapılarda ve Ulaşımda Enerji Verimliliği’ konulu iki oturum düzenlenecek.  

Etkinlikteki açılış konuşmaları, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan ve AB Türkiye Delegasyonu Ticaret ve diğer AB Politikaları Başkanı, Müsteşar Bartosz Przywara tarafından yapılacak.

Sanko Enerji Grubu CEO’su Hakan Yıldırım, ‘Sanayide Enerji Verimliliği’ oturumda ‘Karbonsuz yeni ekonomik düzene geçişte enerji sektörünün rolü’ hakkında bir konuşma yapacak. Yıldırım konuşmasında, Türkiye’nin iklim hedeflerine ulaşması için yenilenebilir enerji hamlelerini ve bundan sonra atılması gereken adımları tartışacak.  

Öğleden sonra yapılacak ‘Yapılarda ve Ulaşımda Enerji Verimliliği’ oturumunun ardından, ‘Verimli Enerji, Güçlü Ekonomi İçin Bir Fikrim Var’ yarışma sonuçlarının ödülleri dağıtılacak. Forum, Ekonomist Erkin Şahinöz’ün ‘Enerji Verimliliği ve Ekonomik Büyüme’ başlıklı konuşmasıyla kapanacak.

Sanko Enerji HakkındaSanko Enerji Grubu elektrik üretim santrali projeleri geliştirmekte, kurmakta, işletmekte ve üretilen elektriğin satışı ile elektrik ticareti yapmaktadır. Türkiye’nin enerji ihtiyacına güvenilir ve sürdürülebilir katkı sağlarken, ülkemizdeki enerji kaynaklarını en verimli ve etkin şekilde kullanmayı hedeflemektedir.

Üretim planlama ve optimizasyonu, serbest tüketiciler, tezgâh üstü piyasalar, ikili anlaşmalar ve karbon ticareti alanlarında faaliyet gösteren Sanko Enerji Grubu, yenilikçi teknolojilerle her gün güçlendirdiği altyapısı ve uzman kadrosu ile piyasanın lider oyuncularından biridir. 

Altı hidroelektrik, altı rüzgâr enerjisi ve üç jeotermal enerji santralinden oluşan yaklaşık 1.000 MW’lık kurulu gücüyle, tamamı yenilenebilir kaynaklardan senede 3,4 milyar kWh enerji üretme kapasitesine sahip olan Grup, bugüne kadar toplam 1,5 milyar $ yatırım yapmıştır.    

Sanko Enerji Grubu hakkındaki güncellemeleri www.sankoenerji.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Haftanın Öne Çıkanları

Almanya'da emekliler gazoz kapağı topluyormuş!

2021-11-27 16:24 - Gündem

Erdoğan: Ben ekonomistim, faiz sebep enflasyon neticedir!

2021-11-29 17:03 - Siyaset

4-6 yaş çocuklar için okul öncesi dini eğitim...

2021-11-27 16:07 - Gündem

Yeni Bakanın Gülen ile fotoğrafı gündem oldu!

2021-12-02 09:37 - Gündem

Ali Erbaş'ın sözleri yine gündem oldu!

2021-11-26 13:45 - Gündem

AKP'li öğretmen CHP'li öğrencilerin notunu kırdı!

2021-11-26 13:10 - Gündem

Mücahit Birinci, AKP grubundan ayrıldı!

2021-11-25 23:48 - Gündem

Erdoğan'ın mitingi için işçilere tehdit!

2021-11-25 20:43 - Siyaset

Gaziantep'te çukurdan iki ceset çıktı!

2021-11-27 19:19 - Asayiş

Bebeğini döven cani baba tutuklandı!

2021-11-30 13:30 - Gündem

İlgili Haberler

GSO'da "Rekabet Kurumu'nun İşgücü Piyasasına Yönelik Uygulamaları" toplantısı

00:00 - Yerel

Şahin, farkındalık artırma konferansına katıldı

00:00 - Yerel

Antep Fıstık Ezmesi'ne AB'den coğrafi işaret tescil

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu, yaz spor okullarını ziyaret etti

00:00 - Yerel

Uluslararası Tenis Avrupa Yaz Kupası Elemeleri başladı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Van'da kayyumdan binlerce kişiye 'icra' şoku: 'Avukatlar AKP'ye yakın'

16:09 - Gündem

Fatih Altaylı'dan flaş iddia: 'Kılıçdaroğlu Özel'e 'İmamoğlu'nu sil' dedi

16:01 - Gündem

TİHV ve İHD 'İşkencesiz bir dünya' için Saraçhane’de toplandı

14:38 - Gündem

Ahmet Minguzzi'nin katilinin fotoğrafı gündem oldu: Avukat Epözdemir'den tepki

14:08 - Gündem

CHP'li Kış'tan hükümete israf tepkisi: 'Saray’dan bakınca marketteki etiket görünmüyor

13:38 - Ekonomi