?>

Sanayi bölgelerindeki elektrik kesintileri

Üyelerinin sorunlarına çözüm bulmaya devam eden Gaziantep Ticaret Odası, bu kez sanayi bölgelerindeki elektrik kesintileri ve elektrikle ilgili yaşanan sorunları tartışarak yetkililerden destek isted

Gündem - 7 yıl önce

Üyelerinin sorunlarına çözüm bulmaya devam eden Gaziantep Ticaret Odası, bu kez sanayi bölgelerindeki elektrik kesintileri ve elektrikle ilgili yaşanan sorunları tartışarak yetkililerden destek istedi.

GTO Başkanı Yıldırım, “Daha fazla üretmeye ve ihraç etmeye ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde üretim sekteye uğratılmamalı” dedi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), KÜSGET, GATEM, Tekstil Kent ve Nizip caddesinde yaşanan elektrik kesintileri ve elektrikle ilgili yaşanan sorunların artışı sebebiyle GTO Başkanı Tuncay Yıldırım başkanlığında bir toplantı düzenledi.

GTO üyeleri, elektrik fazlarıyla ilgili yaşanan sıkıntılar, gün aşırı yaşanan elektrik kesintileri sebebiyle meydana gelen arızalar ve maddi kayıplar, hatlarda yaşanan hırsızlık olaylarının artışı, bazı bölgelerdeki altyapı yetersizliği gibi ciddi sorunlarını Enerjisa İl Müdürü Mehmet Unsu’nun da katıldığı toplantıda dile getirdi.

Üyelerin sorunlarını dinleyen GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “GATEM, KÜSGET, Tekstil Kent ve Nizip caddesinde yaşanan elektriksel aksaklıklar işletmelerde ciddi kayba neden oluyor. Üretimin aksaması demek gerek maddi açıdan gerekse makinelerin sağlığı açısından ciddi zararlara sebebiyet veriyor. Yaşanan kesintilerin ve altyapıyla alakalı sorunların kısa zamanda giderilmesi ve bu sorunların en aza indirgenmesi büyük önem arz etmektedir. Daha fazla üretmeye, ihraç etmeye ihtiyaç duyduğumuz dönemde bu gibi sorunların üstesinden gelinmeli, üretim sekteye uğratılmamalı” diye konuştu.

Sorunları ve çözüm önerilerini dinleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Enerjisa İl Müdürü Mehmet Unsu ise yaşanan sorunlarla ilgili kısa zaman içerisinde bir rapor hazırlayarak genel merkeze sunacaklarını ve üretimde yaşanan elektriksel arızaların giderilmesi için yapılan çalışmaları hızlandıracaklarını belirtti.

Toplantıya GTO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Delioğlu’nun yanı sıra KÜSGET Kooperatif Başkanı Mustafa Kemal Güneş, GTO Meclis üyeleriSadık Koçak, Necmettin Ay, Hüseyin Özgüler, Ömer Faruk Melekoğlu, Yaşar Erdoğan, İbrahim Polat, bölgede faaliyet gösteren meslek komite ve GTO üyeleri ile Enerjisa yetkilileri katıldı.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Hayata MMT Amerikan Hastanesi’nde tutundu

2019-01-03 11:56 - Sağlık

Gaziantep'te otobüsün çarptığı liseli kız kurtarılamadı!

2019-01-07 12:48 - Asayiş

Gaziantep'te çocuklar bebek cesedi buldu!..

2019-01-07 16:06 - Asayiş

70'lik rakı 142 TL, bira 10 TL oldu

2019-01-03 19:51 - Ekonomi

Kavakçı Cumhurbaşkanı Danışmanı oldu

2019-01-08 19:06 - Gündem

Gaziantep'te İşkur önünde izdiham

2019-01-03 18:27 - Ekonomi

Nakıboğulları hakkında kırmızı bülten çıktı!

2019-01-07 11:57 - Asayiş

Gaziantep'in kuş türleri kitap oldu

2019-01-07 11:26 - Yerel

Sekiz yıl sonra bebeklerine kavuştular

2019-01-07 13:56 - Sağlık

Ödevini yapmayan oğlunu döverek öldürdü!

2019-01-06 14:03 - Gündem

İlgili Haberler

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Erdoğan 'doğurganlık hızının' düşmesinden yakındı!

16:21 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Cem Küçük'ten itiraf: Abdulkadir Selvi’ye söylüyorlardı, o da yazıyordu...

12:00 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem

Günün Manşetleri

Özkan Yalım oy birliğiyle CHP'den ihraç edildi!

13:34 - Siyaset

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem

Cem Küçük'ten itiraf: Abdulkadir Selvi’ye söylüyorlardı, o da yazıyordu...

12:00 - Gündem