?>

Şahinbey'den öğrencilere ücretsiz deneme sınavı seti

Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak amacıyla ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere sınav öncesinde kapsamlı destek sağlamayı sürdürüyor. İlçede eğitim gören 8. ve 12. sınıf öğrencilerine Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlık amacıyla ücretsiz deneme sınavı setleri dağıtıldı.

Yerel - 8 ay önce

Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak amacıyla ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere sınav öncesinde kapsamlı destek sağlamayı sürdürüyor. İlçede eğitim gören 8. ve 12. sınıf öğrencilerine Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlık amacıyla ücretsiz deneme sınavı setleri dağıtıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Güneş ile birlikte Fikir Ortaokulu ve Mustafa Gürbüz Necat Bayel Anadolu Lisesi’nde deneme sınavına giren öğrencileri ziyaret etti. Sınav öncesi sınıfları gezerek gençlerle sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, öğrencilere başarılar dileyerek moral verdi.

“EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ”

Öğrencilerin sınav süreçlerine güçlü bir şekilde hazırlanabilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, desteklerin devam edeceğini ifade ederek “Sekizinci sınıftaki öğrencilerimiz LGS’ye, 12. sınıftaki gençlerimiz ise YKS’ye hazırlanıyor. Biz de bu süreçte onların yanında olmak için düzenli olarak deneme sınavları yapıyoruz. Bugüne kadar öğrencilerimize 3 milyon 485 bin 175 adet deneme sınavı, kaynak kitap ve soru bankası desteğinde bulunduk. Sınava kadar deneme sınavlarını sürdürerek gençlerimizi LGS’ye ve YKS’ye en iyi şekilde hazırlıyoruz.”

ŞAHİNBEY’İN BAŞARI GRAFİĞİ YÜKSELİYOR

Eğitim yatırımlarının sonuç verdiğini vurgulayan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ilçenin son yıllardaki başarılarına dikkat çekti: “Dağıttığımız kaynak kitaplar, testler ve Şahinbey Millet Kütüphanesi gibi gençlere açık eğitim mekânlarımız sayesinde öğrencilerimizin çalışma imkânları önemli ölçüde arttı. Son yıllarda Şahinbey İlçemiz LGS’de birinci oluyor. İnşallah bu yıl da bu birinciliği koruyacak ve başarılarını artırarak sürdürecek.”

Şahinbey Belediyesi’nin eğitime yönelik destekleri öğrenciler, veliler ve eğitim camiası tarafından büyük takdirle karşılanırken, belediyenin sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik projelerinin artarak devam edeceği belirtiliyor.

Haftanın Öne Çıkanları

İbrahim Hacıosmanoğlu: Sıra teknik direktör ve antrenörlerde...

2025-11-24 14:44 - Spor

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na destek: Demek ki; bir rüşvet çarkı var!

2025-11-24 13:43 - Siyaset

Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği

2025-11-23 00:15 - Spor

Bizim Çocuklar İspanya'yı elinden kaçırdı: 2-2

2025-11-19 00:00 - Spor

Kayyum Gürsel Tekin televizyona çıkmak için yargıya başvurdu

2025-11-22 13:36 - Gündem

Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu: CHP derhal arınmalı ve yoluna devam etmelidir

2025-11-22 19:34 - Siyaset

Süreç komisyonunun İmralı ziyaretinde yer alacak isimler belli oldu

2025-11-21 16:59 - Gündem

Zecorner Kayserispor 0-3 Gaziantep FK

2025-11-23 00:10 - Spor

Hülya Avşar ve Merve Taşkın hakkında 'fuhuşa teşvik' iddiasıyla suç duyurusu

2025-11-24 14:38 - Magazin

Mansur Yavaş soruşturmasına 'ücretsiz çorba dağıtımı' da eklendi!

2025-11-23 11:49 - Gündem

İlgili Haberler

Şahinbey'den 15 Temmuz spor etkinlikleri

16:07 - Yerel

İMO Başkanı Bulut: Depremle yaşamayı öğrenmek zorundayız

00:00 - Yerel

GSO Başkanı Ünverdi'den 15 Temmuz mesajı

00:00 - Yerel

Kadooğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

00:00 - Yerel

GAGİAD Başkanı Yunus Kara'dan 15 Temmuz mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Aziz İhsan Aktaş'a etten duvar örüldü, adliyenin ışıkları söndürüldü!

15:37 - Gündem

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in de aralarında olduğu 24 kişi tutuklandı!

09:36 - Gündem

Özgür Özel yönetimi olağanüstü kurultay için mahkemeye başvurdu!

15:55 - Gündem

Ahmet Telli'nin ailesi Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebini kabul etmedi

15:49 - Gündem

Ümit Özdağ: Erken seçimin ne zaman olacağını Erdoğan dahil Türkiye’de kimse bilmiyor

00:07 - Siyaset