?>

Şahinbey, dar gelirli ailenin hayalini gerçekleştirdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun dar gelirli aileler için yapmış olduğu konutlardan alan ve kira öder gibi ev sahibi olan Tatlı ailesi mutluluklarını Başkan Tahmazoğlu ile paylaştı.

Yerel - 2 yıl önce

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun dar gelirli aileler için yapmış olduğu konutlardan alan ve kira öder gibi ev sahibi olan Tatlı ailesi mutluluklarını Başkan Tahmazoğlu ile paylaştı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun dar gelirli aileler için yaptığı Mavikent 1-2-3-4-5’nci etap projelerinden 3. etapta kura ile ev sahibi olan Tatlı ailesi 400 TL taksit ile başlayıp son olarak 2.795 TL olan taksitlerinin ödemesini tamamlayarak ev sahibi olmanın mutluğunu Başkan Mehmet Tahmazoğlu ile paylaştılar. Tatlı ailesi Mavikent 3. Etaptaki evleri için toplamda 137.129 TL gibi çok cüzi bir miktar öderken evin şu an ki güncel değeri ise 2 milyon civarında.

“VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİ MOTİVE EDİYOR”

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak 9.800 konut yaptık. Bunların 5.000 tanesi dar gelirli vatandaşlarımıza yapılmış sosyal konutlar. Daha sonra Serinevler’de 210 tane konut yaptık ve bu 210 konutun da 100 tanesini yetim ailelere verdik. Mavikent Mahallemizde bizim dönemimizde kurduğumuz bir mahalle burada vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi oluyorlar. Tatlı ailesi de Mavikent 3’üncü etap ta ev sahibi olan ailelerimizden kendilerinin mutluluğu bizim mutluluğumuz” dedi.

“HAYALİMİZ GERÇEK OLDU”

Tatlı Ailesi, tapularını teslim aldıktan sonra mutluluklarını şu sözlerle ifade etti: “Bu proje sayesinde kira öder gibi ev sahibi olduk. Şimdi taksitlerimizi tamamlayarak tapumuzu almanın gururunu yaşıyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bize bu fırsatı sundukları için minnettarız. Artık kendi evimizde huzurla oturacağız.”

PROJEDEN BİNLERCE AİLE FAYDALANDI

Şahinbey Belediyesi’nin sosyal konut projeleri kapsamında birçok aile, düşük peşinat ve uzun vadeli taksit seçenekleriyle ev sahibi oldu. Bu projeler, dar gelirli vatandaşların hayatını kolaylaştırırken, barınma sorununu çözmede büyük bir rol oynuyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil'den emeklileler yılbaşı ikramiyesi müjdesi

2024-12-22 08:59 - Yerel

Atalanta'dan Serie A'da üst üste 11. galibiyet!

2024-12-23 00:38 - Spor

AKP'den peş peşe açıklama... Deniz Yücel 'dış politika' ile yanıt verdi!

2024-12-23 02:38 - Siyaset

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yanıtladı: AKP’ye katılacaklar mı?

2024-12-24 00:08 - Siyaset

Jose Mourinho'dan flaş açıklama: 'Kariyerimde ilk kez burada görüyorum'

2024-12-21 00:08 - Spor

TRT, afişi tepkilere neden olan Gassal dizisini duyurdu

2024-12-20 17:10 - Gündem

Oytun Erbaş'ın 'asgari ücret' yorumu pes dedirtti: 'Fakir hayat en sağlıklı hayat

2024-12-25 10:38 - Gündem

Hüseyin Baş: Suriye’de Türkiye kaybetti, Erdoğan'ın şahsi beklentileri ve çıkarları kazandı

2024-12-19 17:51 - Siyaset

AKP'li Şamil Tayyar'dan asgari ücret tepkisi

2024-12-24 21:10 - Siyaset

Donnarumma sakatlandı, o müdahaleye kart çıkmadı!

2024-12-19 00:09 - Spor

İlgili Haberler

Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali başladı

00:40 - Yerel

Şahinbey'de bozuk ürün satan dönerci kapatıldı

00:38 - Yerel

Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı tamamlandı

00:36 - Yerel

Şehitkamil Belediyesi bilim dünyasını Gaziantep’te buluşturdu

00:00 - Yerel

Şahinbey'den Akkent Mahallesi’ne 3 yeni park

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özgür Çelik, meclis üyelerine yapılan tehditleri tek tek sıraladı!

16:11 - Gündem

Dilek İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

14:54 - Gündem

Üsküdar Belediyesi AKP'ye geçti!

14:34 - Gündem

Kılıçdaroğlu: İmamoğlu siyasi tutuklu değil!

11:40 - Gündem

Gökay Çakır ve Başaran Aksu hakkında tahliye kararı

16:30 - Gündem