?>

Sahan Ataşehir’de çocuklar mutfakta!

Sektörünün lideri Sahan Grup ilkleri ve yenilikleriyle de dikkatleri ekmeye devam ediyor.

Yerel - 3 yıl önce

 

Sektörünün lideri Sahan Grup ilkleri ve yenilikleriyle de dikkatleri ekmeye devam ediyor. Özel günlerde ve özellikye yeni yıl gecesinde çocuklara yönelik hazırlanan çocuk mutfağında minikler yemek yapmanın inceliklerini öğrenirken Türk mutfak kültürünü de yakından tanıyor. Uzman şeflerin gözetiminde mimikler kolları sıvayarak girdikleri mutfakta bir birinden güzel yemeklere imza atıyor.

Çocuk mutfağının büyük önem taşıdığına dikkat çeken SAHAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan; Türk mutfağını gelecek nesillere daha iyi anlatabilmek amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini belirterek Türk mutfağının nesilden nesile aktarılan önemli bir değer olduğunu ve oyun alanı sayesinde yılbaşı gecesi ve özel günlerde misafirlerimiz damak çatlatan lezzetlerimizin keyfini çıkartırken onlara rahat bir ortam sağlamak amacıyla bu projeyi sektörde  ilk defa Sahan grubunun hayata geçirdiğini belirtti.

Çocuklar Mutfakta

Sektöründe ilkleri gerçekleştirmeyi kendine misyon edinen ve her konuda öncü olan 'SAHAN grubu Ataşehir' şubesinde yer alan ve yenilenen çocuk oyun alanı içerisinde ölçüleri çocuklara göre uyarlanan profesyonel bir mutfağı hayata geçirdi. Özellikle yılbaşı akşamları ve tüm özel günlerde misafirlerimizin rahat etmesi ve daha fazla konfor alanı sağlamak amacı  ile yola çıkılarak kurulan oyun alanın içerisinde yer alan çocuk mutfağında Çocuklar sebze ve meyvelerin yıkanıp ayıklanmasına kadar her türlü işlemi şeflerin gözetiminde yapıyor pişirme aşamasına geldiğinde şeflere teslim ederek pişmesini bekliyorlar.

Çocuk Mutfağına İlgi Büyük

Çocuklar kendileri için yapılan bu özel mutfakta yiyecek ve içecekleri tanırken şeflerin yardımıyla Türk mutfağına ait ürün ve yemekleri öğreniyorlar.Aynı zamanda Çocuklar oyun alanında ve eğitmenler eşliğinde eğitici, öğretici oyunlar oynarken  Karakoe odasında dans ederek ve eğlenerek şarkılar söylüyor sinema odasının doyasıya tadını çıkartıyorlar.

Haftanın Öne Çıkanları

Arabadaki 'Atatürk' yazısına ceza: 'Pavyon yazısı gibi...'

2021-12-14 11:28 - Gündem

Sosyal medyaya Youtuber operasyonu...

2021-12-12 12:59 - Gündem

Sedat Peker: Türkiye’yi çok kötü günler bekliyor!

2021-12-16 17:50 - Gündem

Sahan Ataşehir’de çocuklar mutfakta!

2021-12-17 20:42 - Yerel

Aslıhan Malbora: Beni parmakla gösteriyorlar...

2021-12-11 21:30 - Magazin

Demirtaş: İkinci tahminim de 2-3 ay sonra gerçek olur!

2021-12-16 19:36 - Gündem

Gasilhane imamı ağaca asılı bulundu!

2021-12-12 20:59 - Asayiş

AKP'li Başkan Lozan'ı hedef aldı!

2021-12-15 22:28 - Gündem

AKP'li vekil slogan attı, onu da kağıttan okudu!

2021-12-16 12:47 - Siyaset

Selçuk Özdağ, erken seçim için tarih verdi!

2021-12-15 16:28 - Siyaset

İlgili Haberler

İyilik Kervanı Yardım Derneği’nden görkemli açılış töreni

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den Umut Mahallesi’ne yeni park

00:00 - Yerel

Mehmet Pamuk, 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü kutladı

00:00 - Yerel

Yeşil Şehir Gaziantep, GES projeleri ile öne çıkıyor

00:54 - Yerel

Zor: Gazeteciliğin suç olmadığını anlatmaya çalışıyoruz!

00:51 - Yerel

Günün Manşetleri

İktidar istemi meydana yansıyor

04:38 - Siyaset

Zulümden eşitliğe yolculuğun öyküsü

04:09 - Gündem

Şeker tüketimini kontrol altına alarak dengede kalın: Tatlı krizini yenmenin 8 püf noktası

03:09 - Gündem

Miami GP'sinde sprint yarışını Lando Norris kazandı

02:38 - Gündem

Hellas Verona'yı tek golle geçti: Inter, Napoli'yi takibini sürdürdü!

02:09 - Gündem