?>

Sadettin Saran 'Adli kontrol' kararıyla serbest bırakıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrılan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, sabah saatlerinde Çağlayan Adliyesi'ne geldi.

Asayiş - 6 ay önce

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrılan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, sabah saatlerinde Çağlayan Adliyesi'ne geldi.

İfade işlemi tamamlanan Saran'ın, kan ile saç örneklerinin alınması için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Kan ve saç örnekleri alınan Saran, yeniden Çağlayan Adliyesi'ne getirildi. Saran, yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol ile serbest kaldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'uyuşturucu' soruşturmasında 'uyuşturucu madde temin etmek' ve 'uyuşturucu madde kullanılmasına imkan sağlamak' suçlamaların yöneltilen Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, ifadeye çağırıldı.

Yurt dışında bulunan Sadettin Saran, savcılığa ifade vermek için dün gece saatlerinde özel uçakla İstanbul'a geldi.

2 SAAT İFADE VERDİ

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde Fenerbahçeli taraftarlar tarafından karşılanan Sadettin Saran, bu sabah ifade vermek üzere Çağlayan Adliyesi'ne geldi.

Saadettin Saran’ın, yaklaşık 2 saat süren savcılık ifadesi tamamlandı. 

Saran’ın savcılıkta verdiği ifadede kendisine, “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçlamasının da yöneltildiği öğrenildi. 

ADLİ TIP'TA KAN VE SAÇ ÖRNEĞİ ALINDI!

Adli Tıp Kurumu’nda (ATK) kan ve saç örneği alınan Saadettin Saran, işlemlerin tamamlanmasının ardından yeniden Çağlayan Adliyesi'ne getirildi.

'ADLİ KONTROL'LE SERBEST

Sadettin Saran hakkında "uyuşturucu madde temin etme", "uyuşturucu madde kullanma" ve "uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırma" suçlarından yapılan soruşturma kapsamında yurt dışı çıkış yasağı şeklinde adli kontrol istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Saran, yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol ile serbest kaldı.

NE OLMUŞTU?

Saadettin Saran dün “uyuşturucu madde temin etmek ve uyuşturucu madde kullanılmasına imkan sağlamak” suçlamaları ile ifadeye çağırılmıştı. Emniyet ekipleri, dün akşam saatlerinde Saran’ın evinde arama yapmıştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Burak Yılmaz, ayrılacağını açıkladı

2025-12-14 19:34 - Spor

Ünlü spiker Mehmet Akif Ersoy iddiasına yanıt verdi

2025-12-13 09:19 - Magazin

Sadettin Saran 'Adli kontrol' kararıyla serbest bırakıldı

2025-12-19 20:56 - Asayiş

Gülşah Durbay ile Özgür Özel hakkında iftirada bulunan gazeteci kalp krizi geçirdi

2025-12-16 08:52 - Gündem

Gözaltına alınan oyuncu Ezgi Eyüboğlu serbest bırakıldı!

2025-12-19 13:12 - Asayiş

Özgür Özel: Bir gizli tanık daha dilekçe verdi!

2025-12-13 14:41 - Siyaset

Nur Köşker'den 'Mehmet Akif Ersoy' ile ilgili çok konuşulacak açıklama

2025-12-17 08:15 - Magazin

CHP'li Tanal'dan AKP'li Özlem Zengin'e: Bu ülkenin Bakanı Belçika vatandaşı olamaz!

2025-12-19 19:34 - Siyaset

Nur Köşker’in ablasından Mehmet Akif Ersoy paylaşımı

2025-12-13 08:40 - Magazin

İddiaların ardından Furkan Torlak görevinden istifa etti!

2025-12-13 22:26 - Gündem

İlgili Haberler

Açlık grevindeki öğretmenlere ters kelepçeli gözaltı!

15:00 - Asayiş

CHP'li Seferihisar Belediyesi'ne operasyon: 6 kişi gözaltına alındı

09:46 - Asayiş

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'ne operasyon: 27 gözaltı

08:14 - Asayiş

Beyaz et sektöründe 13 şirkete kayyım atandı!

11:56 - Asayiş

CHP'li Silivri Belediyesi'ne operasyon: Başkan Bora Balcıoğlu gözaltına alındı

08:16 - Asayiş

Günün Manşetleri

CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş görevden alınma kağıdını yırttı

10:03 - Siyaset

Mutlak butlan yönetiminden yeni ihraç kararları...

17:30 - Siyaset

CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzalar Genel Merkezde...

15:32 - Siyaset

Açlık grevindeki öğretmenlere ters kelepçeli gözaltı!

15:00 - Asayiş

İhraç talebiyle disipline sevk edilen 9 CHP'li milletvekilinin parti üyelikleri silindi

12:00 - Siyaset