?>

Saadet Partisi'nden Erdoğan'ın sözlerine videolu yanıt

Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bir de utanmadan, sıkılmadan diyorlar ki 'İşsizlik var'. Ne işsizliği ya?" sözlerine Karamollaoğlu'nun seslendirdiği bir videoyla tepki gösterdi.

Siyaset - 3 yıl önce

Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bir de utanmadan, sıkılmadan diyorlar ki 'İşsizlik var'. Ne işsizliği ya?" sözlerine Karamollaoğlu'nun seslendirdiği bir videoyla tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ağustos günü Kütahya'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada "Bir de utanmadan, sıkılmadan diyorlar ki 'İşsizlik var'. Ne işsizliği ya? Yeter ki iş istesin vatandaş. İş çok" demişti.

Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın işsizliğin olmadığına dair açıklamasını, sosyal medya hesabında yayınladığı bir video ile eleştirdi.

"ERDOĞAN, YENİ MEZUN BİR GENÇ OLSAYDI"

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun seslendirdiği videoda Erdoğan'ın kendi sesine ve açıklamasına da yer verildi. "Erdoğan bugün genç olsaydı" notuyla paylaşılan video; "Recep Tayyip Erdoğan. Kendisi bugün, üniversiteden yeni mezun olmuş bir genç olsaydı…" sözleriyle başladı.

"TORPİLLE HAKKI YENSEYDİ NE HİSSEDERDİ?"

Videonun devamında, Karamollaoğlu'nun sesiyle, Erdoğan'ın gençlik hali kastedilerek şu sorular soruldu:

"Bu genç; nerede ve nasıl bir iş bulabilirdi? Hangi işte çalışmaya razı olurdu? Kaç lira maaşı kabullenirdi? Bugün her fırsatta 'Ben ekonomistim' diyor sayın Erdoğan. Bu genç ekonomist; motokurye veya kasiyer olarak çalışmaya razı olur muydu? Hiç karşılığında her şeyi yaptıran bu düzende imkanı olsa Sayın Erdoğan yurtdışına gitmeyi düşünür müydü? Girmiş olduğu sınavda derece yapmasına rağmen torpille hakkı yenseydi acaba ne hissederdi?"

"TUTUKLANMA KORKUSUNDAN KENDİSİNE BİR ŞEY SÖYLEMEZDİ"

Videonun sonlarında şu sözlere yer verildi:

"Ve kendisi 'Bir de utanmadan sıkılmadan diyorlar ki işsizlik var. Ne işsizliği ya! Yeter ki iş istesin vatandaş iş, iş çok!' dediğini duysaydı; ne hissederdi? Eminim çok şey söylemek isterdi fakat tutuklanma korkusuyla büyük ihtimalle onu da söyleyemez, içine atardı!"

Haftanın Öne Çıkanları

Sedat Peker: Planınız tutmadı, Gayretullah’a yenileceksiniz!

2022-08-26 18:24 - Gündem

AKP'li Taşkesenoğlu'nun FETÖ paylaşımı ortaya çıktı!

2022-08-27 22:24 - Gündem

Sedat Peker: Lan deli nevzat mitoloji denen şeyi bilir misin?

2022-08-30 22:37 - Gündem

İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'de sunacağı program belli oldu

2022-08-30 19:27 - Magazin

Karakolu basıp, polis döven AKP'li tutuklandı!

2022-08-31 18:45 - Gündem

Sedat Peker büyük rüşvet ağının belgelerini paylaştı...

2022-08-27 13:02 - Gündem

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı kutlu olsun...

2022-08-30 01:11 - Gündem

Melih Gökçek'le tanıştı, köşeyi döndü!

2022-08-27 11:11 - Gündem

Korkmaz Karaca'nın istifası sonrası Sedat Peker'den açıklama

2022-08-30 21:51 - Gündem

Peker'den Yenişafak ve Fuat Uğur'a: Size de ziyarete geleceğim!

2022-08-31 20:56 - Gündem

İlgili Haberler

Bedriye Şahinbaş kimdir? CHP'ye katılan Bedriye Şahinbaş kaç yaşında, nereli?

15:09 - Siyaset

CHP'den Van'da tarihi miting...

12:08 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a sert tepki: Bu suskunluk teslimiyettir!

23:38 - Siyaset

Özgür Çelik paylaştı: İşte Ekrem İmamoğlu için yeni imza noktaları!

23:08 - Siyaset

CHP'nin yeni adresi Van: Özgür Özel'den miting öncesi çağrı!

22:38 - Siyaset

Günün Manşetleri

Adana'da otizmli öğrencilere şiddet uygulayan öğretmen tutuklandı

15:08 - Gündem

Gaziantep FK'de Selçuk İnan dönemi sona erdi!

14:38 - Gündem

BMW, Mercedes ve Volkswagen'in kârı Çin etkisiyle düşüyor

14:09 - Gündem

AKP’li Metiner'den ‘yeni çözüm süreci' açıklaması: ‘Dağdan gelen evlatları bağrımıza basac

13:38 - Gündem

Almanya, Fransa, İngiltere ve Polonya liderlerlerinden Kiev'e çıkarma

11:39 - Gündem