?>

Ressam Ayşe Arkün’ün sergisi devam ediyor

Ressam Ayşe Arkün’ün SANKO Sanat Galerisi’nde 6 Ekim 2023 tarihinde açtığı “Hayatın Renkleri” temalı kişisel resim sergisi devam ediyor.

Kültür & Sanat - 3 yıl önce

Ressam Ayşe Arkün’ün SANKO Sanat Galerisi’nde 6 Ekim 2023 tarihinde açtığı “Hayatın Renkleri” temalı kişisel resim sergisi devam ediyor.

Çalışmalarında kadının ne kadar güçlü olduğunu anlatan Ayşe Arkün’ün akrilik boya tekniğiyle yaptığı soyut figüratif eserlerinden oluşan 25’inci kişisel sergisinde 30 eser yer alıyor.

Gaziantepli sanatseverlerinden eserlerine ilgisinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Arkün, “Eserlerimi Gaziantepli sanatseverlerle buluşturan SANKO Ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Arkün’ün “Hayatın Renkleri” isimli kişisel resim sergisi, SANKO Park AVM üçüncü katta bulunan SANKO Sanat Galerisi’nde 27 Ekim 2023’e kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

AYŞE ARKÜN

Ankara’da 1958 yılında dünyaya gelen Ayşe Arkün, ilköğretim ve lise eğitimini aynı kentte tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği Yönetim Kurulunda görev aldı.

Sanatçı, Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği’nin yanı sıra, Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği, Ankara Kadın Ressamlar Derneği, Kadın-Sanat-Akdeniz (FAM) Türkiye Grubu ve Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği üyesidir.

Ankara Gazeteciler Cemiyeti bünyesindeki Medya Sanat Galerisi’nin sahibi olan Arkün, Almanya ve Amerika’da beş, Ankara, Antalya, Aydın, Çanakkale ve İstanbul’da 19 olmak üzere toplam 24 kişisel sergi açmış, çok sayıda ulusal ve uluslararası karma sergi ve çalıştay ile Art Ankara Çağdaş Sanat Fuarı, İstanbul Sanat Fuarı, İstanbul Art Show, New York ArtExpo gibi fuarlara katılmıştır.

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil asfaltlama çalışması yaptı

2023-10-23 15:55 - Yerel

Gaziantep Kalesi’ne Filistin bayrağı asılmasına tepki yağdı!

2023-10-22 12:40 - Gündem

Fenerbahçe stadında 'Engin Polat' reklamı

2023-10-22 22:01 - Gündem

Menzil şeyhinin lüks aracına gül atan kamu görevlisi!

2023-10-17 12:44 - Gündem

Dilan Polat dosyası kapatılmaya çalışılıyor iddiası

2023-10-19 10:51 - Magazin

Şaibeli işlem 657 milyon liraya ulaştı!

2023-10-20 14:21 - Gündem

Adnan Oktar, 10 yıl önce İsrail’e akıl vermiş!

2023-10-22 08:56 - Gündem

Milli eğitim müdüründen Menzil'e bağlılık yemini!

2023-10-21 21:44 - Gündem

Sinan Ateş suikastında bir komiser gözaltına alındı!

2023-10-19 19:51 - Gündem

Galatasaray'dan muhteşem Cumhuriyet koreografisi

2023-10-21 20:03 - Spor

İlgili Haberler

Altın Baklava Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu

00:00 - Kültür & Sanat

Gaziantep Büyükşehir uluslararası buluşmaya ev sahpiliği yapıyor

00:00 - Kültür & Sanat

Büyükşehir'den Antep çeyiz geleneği sergisi

00:00 - Kültür & Sanat

Şehitkamil'de “Kalpten Tuvale Yansımalar” sergisi

00:00 - Kültür & Sanat

Şehitkamil'de 10 bin 800 çocuk tiyatro ile tanıştı

00:14 - Kültür & Sanat

Günün Manşetleri

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem

Cem Küçük'ten itiraf: Abdulkadir Selvi’ye söylüyorlardı, o da yazıyordu...

12:00 - Gündem

1 Mayıs'ta yurttaşlara biber gazlı, TOMA'lı müdahale ve gözaltı...

16:15 - Gündem