?>

“Ramazanda Sağlık Programı” vatandaşlardan büyük ilgi gördü

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin’in katılımıyla Şahinbey Millet Camii bahçesinde düzenlenen “Ramazanda Sağlık Programı” vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Sağlık - 3 ay önce

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin’in katılımıyla Şahinbey Millet Camii bahçesinde düzenlenen “Ramazanda Sağlık Programı” vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Şahinbey İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, toplumun sağlık okuryazarlığını artırmayı, sağlıklı yaşama teşvik etmeyi ve koruyucu sağlık hizmetlerinin yaygın kullanımını hedefledi. Şahinbey İlçe Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Kübra Yıldız Aydın’ın da yer aldığı etkinlikte katılımcılar, tansiyon ve kan şekeri ölçümlerinden boy-kilo değerlendirmelerine, ağız ve diş sağlığı eğitimlerinden evlilik öncesi danışmanlığa kadar geniş bir yelpazede sağlık hizmetlerinden yararlandı.

Etkinlikte ayrıca organ bağışı konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapıldı, sigara bağımlılığı ile mücadele konusunda vatandaşlara bilgiler verildi ve Sağlıklı Hayat Merkezleri tanıtılarak, vatandaşlar Alo 182 MHRS hattı üzerinden randevu oluşturmaya yönlendirildi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Dr. Şahin, “Toplum sağlığını korumak ve sağlıklı yaşam bilincini güçlendirmek için bu tür farkındalık programları çok önemli. Her vatandaşımızın sağlık hizmetlerine kolay erişebilmesi ve önleyici sağlık uygulamalarından faydalanabilmesi önceliğimizdir. Ramazan boyunca benzer çalışmalarımız devam edecek ve sağlıklı yaşam kültürünü hep birlikte yaygınlaştıracağız” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Akın Gürlek'ten 'İmamoğlu' açıklaması: O şahsın açıklamalarını önemsemiyorum!

2026-03-06 15:23 - Gündem

Yonca Evcimik’in “90’lar Ekspresi” yolculuğa çıkıyor

2026-03-07 00:03 - Magazin

İlk celse sona erdi: İmamoğlu'nun 'reddi hakim' talebi reddedildi!

2026-03-09 11:42 - Gündem

Bakan Tekin: Ak Parti'den önce okullarda tuvalet yoktu!

2026-03-08 19:08 - Gündem

Zeynep Bastık, Paris Moda Haftası'nda sahneye çıktı

2026-03-08 00:03 - Magazin

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, komşu ülkelerden özür diledi

2026-03-07 13:14 - Dünya

Bahçeli: Biz korkak değil, kahraman bir milletin bugünkü serdengeçleriyiz

2026-03-03 11:38 - Siyaset

İran’ın yeni dini lideri Mücteba Hamaney oldu!

2026-03-08 14:08 - Dünya

Trump'tan tehdit: Koşulsuz teslimiyet dışında şansları yok!

2026-03-06 18:24 - Dünya

Yıldırım: Orta Doğu’daki savaş küresel ticaret için ciddi risk barındırıyor

2026-03-03 00:05 - Ekonomi

İlgili Haberler

Özel Hatem Hastanesi, 20. kuruluş yıl dönümünü kutladı

00:00 - Sağlık

İç Hastalıkları Uzmanı Uzmanı Dr. Ali Ekber Türk Hatem’de

00:00 - Sağlık

Gaziantep’te 300 yataklı yeni sağlık yatırımı hizmete açılıyor

00:00 - Sağlık

Çocuklarda Hemanjiyom'a dikkat: Erken takip önem taşıyor

00:00 - Sağlık

Medical Point’ten yapay zekâ bağımlılığı uyarısı

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Özgür Özel: Ferdi’nin yokluğuna katlanmak o kadar kolay değil!

20:42 - Gündem

Mahiroğlu’ndan Halk TV’yi hedef alan Kılıçdaroğlu'na yanıt

20:29 - Gündem

Kılıçdaroğlu grup toplantısını Genel Merkez'e taşıdı...

11:10 - Siyaset

CHP'li Melih Meriç: Esnaf ve çiftçi çaresiz!

00:13 - Siyaset

Kılıçdaroğlu: Kurultay sürecimizi başlatıyoruz...

20:45 - Siyaset