?>

'Özür dilemedikçe böyle bir makama gelemez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "94 Ruhuyla Cihannüma ve Kadim Dostlar Buluşması" programında konuşuyor.

Siyaset -

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "94 Ruhuyla Cihannüma ve Kadim Dostlar Buluşması" programında konuştu.

Erdoğan, İmamoğlu ile ilgili şöyle konuştu:

'VALİMİZDEN ÖZÜR DİLEMEDİKÇE BÖYLE BİR MAKAMA GELEMEZ'CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP salonuna alınmaması üzerine yaşanan olayı anımsatan Erdoğan, "Ordu'da bu milletin, devletin valisine ne diyor, 'it' diyor. Bu nasıl kucaklama ya? Benim milletimden, başta Ordu Valimiz olmak üzere özür dilemedikçe böyle bir adaylığa bırakın layık olmak, böyle bir makama gelemez" diye konuştu.

1994'ten önce yolsuzlukla, yoksullukla, yasaklarla anılan bir İstanbul olduğunu belirten Erdoğan, "Hamdolsun bugün geleceğine güvenle bakan bir İstanbul var" dedi.

'VERİ KOPYALAMA İŞİ FETÖ SANATIDIR'Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki verilerin kopyalanmasıyla ilgili ise şunları söyledi:

"Veri kopyalama diye bir olayın içerisine girdi. Madem seçildin bu işlerle neden uğraşıyorsun? Bu FETÖ sanatıdır. CHP'nin adayı ve onu parlatan lobiler 18 gün süreyle işgal ettikleri koltuğu, İstanbul'un 25 yıllık kazanımları yanında tüm geçmişiyle hesaplaşmanın aracı haline dönüştürmenin gayreti içine düşmüşlerdir. İstanbul'a yapılacak en büyük kötülük, Gezi olaylarında ve daha pek çok örneklerinde tezahürlerini gördüğümüz CHP faşizminin bu şehrin üzerine tekrar bir karabasan gibi çökmesi olacaktır. Milletin inancıyla, İstanbul'un tarihiyle kavgalı azgın azınlığın bu şehrin dokusunu, kadim karakterini bozmasına izin veremeyiz." 

 "İstanbul'u 1994 öncesi karanlık günlerine tekrar geri döndüremeyiz" diyen Erdoğan, "Tüm umutlarını bizlerin tökezlemesine bağlayan Türkiye düşmanlarına bekledikleri fırsatı veremeyiz" ifadesini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Özge Ulusoy konuştu...

- Gündem

Nagehan Alçı ile Soylu canlı yayında tartıştı

- Gündem

MMT Amerikan Hastanesi'nden açıklama

- Gündem

46 günde 37.5 ton 'Lop et' yemişler

- Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

- Asayiş

Uzm. Dr. Hakan Bozkurt NCR’de

- Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Ekmekyapar Sanko'da

- Sağlık

Seçkin Koleji öğrencisi Türkiye birincisi

- Eğitim

Vali Gül'den jandarmaya kutlama mesajı

- Yerel

Vali Gül’ün yıl sonu mesajı

- Yerel

İlgili Haberler

Özgür Özel: Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan...

21:18 - Siyaset

MHP Gaziantep'te ilçe kongreleri sürecini tamamladı

00:00 - Siyaset

Mehmet Pamuk: İlkesiz transferler, siyasete olan güveni her geçen gün biraz daha tüketiyor

00:00 - Siyaset

Özgür Özel: Ey Erdoğan görüyor musun? 500 gün geçti buradayız

21:47 - Siyaset

İstanbul'da AKP'nin belediye sayısı CHP'yi geçti!

19:47 - Siyaset

Günün Manşetleri

İBB Başkanvekili Nuri Aslan, AKP'ye geçen Eren Ali Bingöl'ün iddialarına yanıt verdi

11:25 - Gündem

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu tutuklandı!

07:27 - Asayiş

Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı!

21:48 - Asayiş

Sera Kadıgil'e 'cumhurbaşkanına hakaret' ve 'tehdit' soruşturması

21:29 - Gündem

İstanbul'da AKP'nin belediye sayısı CHP'yi geçti!

19:47 - Siyaset