?>

Özkeçeci’den 100’üncü yıl kutlama mesajı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarının kararlılığıyla, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük arayışının taçlanışı Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını, hep birlikte büyük bir coşku ve gururla kutlamaktan mutluluk duyuyorum.

Yerel - 3 yıl önce

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarının kararlılığıyla, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük arayışının taçlanışı Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını, hep birlikte büyük bir coşku ve gururla kutlamaktan mutluluk duyuyorum.

100 yıl önce bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ecdadımızın önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atıldı. Bu temeller, istiklal ve istikbalimiz için milletimizin birlik ve beraberlik içinde yürüdüğü bir yolun sembolü olmuş, demokrasi, eşitlik ve insan hakları ilkesi üzerine inşa edilerek; Türk Milletinin geleceğe dair umutlarını ve kararlılığını yansıtmıştır.

Bugün, ecdadımızdan miras olarak aldığımız Cumhuriyetimizi, sahip olduğumuz değerler ışığında daha da güçlendirmek ve yaşatmak için elimizden geleni yapmalıyız. Cumhuriyetimiz, eğitim ve bilimin rehberliğinde aydınlık bir yarın vaat eder. Bizler de genç nesillerimizi eğiterek, bilgi ve bilimle donatarak, ülkemizi daha da ileriye taşımalıyız. Cumhuriyetimiz, birlik ve beraberlik vaat eder. Bizler de 100 yıl önce olduğu gibi bugün de farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul ederek, sevgi, saygı ve dayanışma içinde daha güçlü bir Türkiye için bir olmalıyız. Cumhuriyetimiz, sahip olduğumuz şanlı tarihimizin değerini bilmemizi ister. Bizler de damarlarımızda taşıdığımız asil kan, ruhumuzda taşıdığımız milli şuur, vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla bayrağımızı ilelebet dalgalandırmalıyız.

Hiç şüphesiz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ecdadımızın, 1923 yılında çekilen onca acı sonucunda bizlere bıraktığı ülkemizi; Cumhuriyetimizin temelleri ve değerleri doğrultusunda ekonomi, sağlık, eğitim, bilim ve kültür gibi alanlarda yapılan atılımlar ile yükseltmeye ve yüceltmeye devam ediyoruz.

Kuruluşunun 100’üncü yılında Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyet Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil asfaltlama çalışması yaptı

2023-10-23 15:55 - Yerel

Kaplan Ailesi'nin acı günü...

2023-10-26 09:48 - Yerel

Gaziantep Kalesi’ne Filistin bayrağı asılmasına tepki yağdı!

2023-10-22 12:40 - Gündem

Fenerbahçe stadında 'Engin Polat' reklamı

2023-10-22 22:01 - Gündem

Milli eğitim müdüründen Menzil'e bağlılık yemini!

2023-10-21 21:44 - Gündem

Adnan Oktar, 10 yıl önce İsrail’e akıl vermiş!

2023-10-22 08:56 - Gündem

Tarkan'dan Cumhuriyet'in 100. yılı marşı...

2023-10-26 10:37 - Magazin

Soylu, Dilan Polat'ın sıkıntısını 3 saatte çözmüş!

2023-10-25 08:43 - Gündem

Galatasaray'dan muhteşem Cumhuriyet koreografisi

2023-10-21 20:03 - Spor

İlçe müftüsü çocuğa cinsel istismardan tutuklandı!

2023-10-22 18:30 - Gündem

İlgili Haberler

Yılmaz'dan milli maça davet

00:00 - Yerel

GSO'da Yükseköğretimde Mesleki Eğitimin Yaygınlaştırılması Toplantısı

00:00 - Yerel

LGS günü öğrencilere toplu taşıma araçları ücretsiz

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan milli maça davet

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan sessizlik çağrısı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Suavi'den 'butlan'cı Barış Yarkadaş'a yanıt: 'Öğrenmenin yaşı yok'

14:15 - Gündem

Direnişteki Özşen Madencilik işçileri yer altında açlık grevine başladı

14:07 - Gündem

Butlan yönetiminin ihracını istediği Tanju Özcan CHP’den istifa etti!

20:26 - Siyaset

Kılıçdaroğlu MYK'sından iki belediye başkanı için ihraç talebi

17:54 - Siyaset

CHP'nin ''128 milyar dolar nerede?'' sorusu kişilik haklarına saldırı sayıldı

12:18 - Gündem