?>

Özgür Özel Niğde'de Erdoğan'a seslendi: Cesaretin varsa çık karşımıza

CHP'nin seçilmiş lideri Özgür Özel, Niğde'de AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Özel, "Cesaretin varsa çık karşımıza ikinci kez yarışalım" dedi. Özel, CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in gözaltına alınmasına dair "19 Mart'ta Ekrem İmamoğlu'na yapılan da, dün sabah Hüseyin Can Güner'e yapılan da iktidara yürüyen kadrolarımızı zora sokma hesabıdır" yorumunda bulu

Siyaset - 1 saat önce

CHP'nin seçilmiş lideri Özgür Özel, Niğde'de AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Özel, "Cesaretin varsa çık karşımıza ikinci kez yarışalım" dedi. Özel, CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in gözaltına alınmasına dair "19 Mart'ta Ekrem İmamoğlu'na yapılan da, dün sabah Hüseyin Can Güner'e yapılan da iktidara yürüyen kadrolarımızı zora sokma hesabıdır" yorumunda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçilmiş lideri Özgür Özel, Niğde'de AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Özel, bugün (12 Temmuz Pazar) Niğde'de yurttaşlarla buluştu.

Programı kapsamında kentte kiraz bahçesi işçileriyle bir araya gelen Özel, burada kiraz işçilerinin ve üreticilerinin sorunlarını dinledi.

Özel burada "Türkiye'de çiftçinin yaş ortalaması 57'ye çıktı. Çiftçilik yapan 3 gençten 2'si de asgari ücretle bir iş bulursam giderim diyor" ifadesini kullandı.

"BİZ YENİLGİYE ALIŞKIN DEĞİLİZ"

Özel, işçileri ziyaretinin ardından Niğdelilere seslendi.

Özel şunları söyledi:

“Halkın coşkun akan selinin önünde kimse duramaz. Göstermiş olduğunuz ilgi ve sevgi için teşekkür ederim.

Bugün yaşanan öfkeyi görüyorum, anlıyorum. Siz şöyle bakıyorsunuz. Parti 47 yıldır bugünleri özlüyordu. Adalet ve Kalkınma Partisi kuruldu, yenilgi yüzü görmedi.    

Tayyip bey sen daha bizim karşımıza yeni çıktın, bir kere yarıştık onu da ben kazandım haydi bakalım. Buradan söylüyorum Tayyip beye söylüyorum, Erdoğan’a söylüyorum. Cesaretin varsa çık karşımıza ikinci kez yarışalım, ikinci kez seni yenelim. Benim Cumhurbaşkanı adayım önce Beylikdüzü’nde sonra üç sefer üst üste senin gösterdiğin adayları yendi. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Özgür Özel olarak, Ekrem İmamoğlu olarak, Mansur Yavaş olarak yenilgiye alışmadık, alışmayacağız.

"YARGI KOLLARINI KURDU"

Hal böyle olunca, Tayyip Erdoğan artık seçimi kazanamayacağını anlayınca, kendi seçim kaybetmek, kendi seçim kazanacak bir şey söylemek yerine seçimi bize kaybettirmek için, onu yenecek Cumhuriyet Halk Partisi'ni ortadan kaldırmak için partisinde ana kademenin, kadın kollarının, gençlik kollarının yanında yeni bir kol kurdu; yargı kollarını kurdu. Eskiden darbeler askerlerin üniformalarıyla yapılırken, şimdi savcı, başsavcı cübbeleriyle yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi'ne karşı yapılan bu operasyonda artık Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidara yürüyen, kazanmayı öğrenmiş, yenilgiye alışmayan ve kendisini yenecek kadroları tasfiye etmeye kalktı.

HÜSEYİN CAN GÜNER MESAJI

19 Mart'ta Ekrem İmamoğlu'na yapılan da, dün sabah Hüseyin Can Güner'e yapılan da iktidara yürüyen kadrolarımızı zora sokmak, bizi adaysız bırakmak, partimizi elimizden alarak kurumsuz bırakmak ve partiyi genel başkanına saldırarak lidersiz bırakma hesabıdır.

Beni buraya, bu bankın üstüne sarayın gücü çıkarmadı. Beni buraya, bu bankın üstüne yargı gücü çıkarmadı. Beni bu bankın üstüne paralar, pullar, zengin yandaş kurumlar çıkarmadı. Beni buraya getiren, bu bankın üstünden sizinle buluşturan..."

Haftanın Öne Çıkanları

Özgür Özel'in olası yeni partisi fark atıyor! Kılıçdaroğlu barajı geçemiyor!

2026-07-05 17:24 - Siyaset

Erdal Beşikçioğlu'ndan Kılıçdaroğlu iddialarına yanıt

2026-07-07 10:48 - Gündem

Mahiroğlu butlan yönetiminden gelen tehdit mesajlarını ifşa etti

2026-07-09 13:57 - Gündem

Trump'tan çok konuşulacak sözler: İran ile ateşkes bitti!

2026-07-08 12:15 - Dünya

İBB davasında Ekrem İmamoğlu salondan çıkarıldı

2026-07-08 15:25 - Gündem

Özgür Özel: Mutlak sultanla mutlak butlan ittifak kurmaya çalışıyor

2026-07-07 14:43 - Siyaset

Özgür Özel Silivri'de: İmamoğlu'nun savunma hakkı engelleniyor

2026-07-06 12:04 - Gündem

Diploma davası ertelendi, İmamoğlu: Bu ülkenin başındaki NATO ülkelerine ne anlatacak?

2026-07-06 12:00 - Gündem

İmamoğlu: Sesimden, sözümden, görüntümden, ismimden korkuyor!

2026-07-10 16:51 - Siyaset

CHP'de butlan yönetimi haftalık görevden alma görevini yerine getirdi!

2026-07-10 18:36 - Siyaset

İlgili Haberler

Ak Parti Gaziantep'te zirvede! İşte anket sonuçları...

00:00 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a: Sana bu seçimi kazandırmayacağız!

14:36 - Siyaset

Adanalılar Özgür Özel'i bağrına bastı!

14:32 - Siyaset

Kemal Okuyan: Türkiye'de bir daha böyle bir zirve toplanamayacak

00:28 - Siyaset

MHP İl Başkanı Kılıç'tan esnaf ziyareti

00:00 - Siyaset

Günün Manşetleri

Şair Ahmet Telli son yolculuğuna uğurlanıyor...

14:17 - Gündem

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Güner, havalimanında gözaltına alındı

21:52 - Gündem

Adanalılar Özgür Özel'i bağrına bastı!

14:32 - Siyaset

CHP'li Çankaya Belediyesi'ne operasyon: 36 kişiye gözaltı kararı!

08:17 - Asayiş

CHP'de butlan yönetimi haftalık görevden alma görevini yerine getirdi!

18:36 - Siyaset