?>

Özgür Özel: İçim acıyarak, kanım donarak izledim!

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, canlı yayında CHP'den ayrıldığını söyleyen Abdüllatif Şener'e sert tepki gösterdi.

Siyaset - 2 yıl önce

CHP'li Özel, "İçim acıyarak, kanım donarak izledim. Şener meselesinde şunu söylemek lazım; CHP toplumun belli kesimlerine erişmek, Şener'in vicdanlı muhafazakar olduğu iddiasıyla CHP listelerinden kendine yer buldu" dedi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, canlı yayında CHP'den ayrıldığını söyleyen Abdüllatif Şener'e sert tepki gösterdi.

"İÇİM ACIYARAK İZLEDİM"

"İçim acıyarak, kanım donarak izledim" diyen Özel, "Şener meselesinde şunu söylemek lazım; CHP toplumun belli kesimlerine erişmek, Şener'in vicdanlı muhafazakar olduğu iddiasıyla CHP listelerinden kendine yer buldu. Hangi CHP'linin yerine oy bulduysa o arkadaşımızın hakkını yedi ama bizim de o arkadaşımıza bir özür borcumuz var. Ona oy atan CHP'lilere bir özür borcumuz var" ifadelerini kullandı.

"VİCDANI KARA, KALBİ KURUMUŞ"

Özel ayrıca şöyle konuştu: "Seçildikten sonra partiye kayıt olmuş, ikinci turdan sonra istifa etmiş, orada suçüstü yakalandı ki ikinci turda da oy vermemiş, birinci turda da oy vermemiş... Vicdanı kara, kalbi kurumuş! Kendisine alan açan bir partiye teşekkür etmesi gerektiği bir yerde bir kez daha aynı alanı açmadı diye ihanet eden bir anlayışa ne denir? Abdüllatif Şener'e listemize koyup da oy verdirdiğimiz CHP'lilerden özür dilemek dışında söyleyecek bir şey yok."

NE OLMUŞTU? 

Şener, dün gece Halk TV canlı yayınına katılmış; 14 Mayıs seçimlerinden sonra CHP'den istifa ettiğini söylemişti. 

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verdiğini söyleyen Şener, ikinci turda da geçersiz oy attığını açıklamıştı. 

Haftanın Öne Çıkanları

Menzil tarikatının 'tövbe seansı' gündem oldu!

2023-06-11 19:55 - Gündem

Fatih Altaylı'dan İsmail Saymaz'a tepki

2023-06-15 13:53 - Gündem

Alkollü içkilere yüzde 40 ve üzeri zam geliyor!

2023-06-10 09:31 - Ekonomi

Leman, bu kez ekmek zamlarını çizdi

2023-06-11 20:34 - Gündem

Müjdat Gezen Tiyatrosu kapanıyor!

2023-06-09 20:32 - Kültür & Sanat

Emre Ulaş'tan düşenin dostu olmaz karikatürü

2023-06-13 11:56 - Gündem

Melek Mosso konseri görevden aldırdı!

2023-06-15 22:56 - Gündem

Tanju Özcan tekrar CHP'de...

2023-06-13 12:54 - Siyaset

Atatürk günümüzde yaşasaydı nasıl görünürdü?

2023-06-16 14:55 - Gündem

Gazianteplilerin hafta sonu adresi Dülük oldu

2023-06-12 14:43 - Yerel

İlgili Haberler

DEM Parti'nin İmamoğlu ziyareti için tarih belli oldu

13:09 - Siyaset

Ali Babacan'dan iktidara 'ara zam' çağrısı: '1 Temmuz'da asgari ücreti artı

12:39 - Siyaset

CHP Balıkesir'de toplanıyor: 101 belediye başkanı bir araya gelecek

09:38 - Siyaset

İmamoğlu'ndan teşekkür mesajı! Mahkemede Cumhurbaşkanı sloganları atılmıştı

21:39 - Siyaset

CHP’li Meriç: Gaziantep halkına tek tırnaklı et yediren zihniyetten hesap soracağız!

10:34 - Siyaset

Günün Manşetleri

Bakan Bayraktar'dan zam sinyali: Enerji fiyatları artabilir!

13:08 - Ekonomi

THY, AJet ve Pegasus duyurdu: 5 ülkeye gidecek yolculara tanınan haklar uzatıldı

12:39 - Gündem

Ali Babacan'dan iktidara 'ara zam' çağrısı: '1 Temmuz'da asgari ücreti artı

12:39 - Siyaset

'Okullarda temizliği öğretmen ve öğrenciler yapıyor' iddiası... Meclis'e taşındı!

12:08 - Gündem

Selçuk Tepeli'nin NOW TV'deki işine son verildiği iddia edildi

12:07 - Gündem