?>

OSB Başkanı Şimşek'ten kutlama mesajı...

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, bir mesaj yayımlayarak Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutladı.

Yerel - 5 yıl önce

 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, bir mesaj yayımlayarak Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutladı.

OSB Başkanı Cengiz Şimşek, dönemin en modern silahlarına sahip olan Fransız ordusunu 11 ay boyunca kente sokmayan Anteplilerin, emperyalist güçlerin tüm planlarını bozduğunu belirterek, "Şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını coşku ve gururla kutluyoruz. Anteplilerin canları pahasına yazdıkları kahramanlık destanı emperyalist güçlerin tüm Anadolu'yu işgal etme planlarını bozmuştur. Antep böylece, kurtuluş meşalesini yakan ilk kentlerden biri olmuş ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında öncü bir rol üstlenmiştir" diye konuştu. 

Atalarımızın 100 yıl önce sergiledikleri öncü tavrın bugün sanayileşme alanında da devam ettiğine dikkat çeken OSB Başkanı Şimşek, mesajında şunları dile getirdi: "Gaziantepliler, mücadeleci ve girişimci ruhlarının sayesinde sanayileşmede de Anadolu'ya öncü olmuştur. Bugün ülkemizin en büyük Organize Sanayi Bölgesinin Gaziantep'te olması hepimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, Ar-Ge, inovasyon, dijitalleşme ve markalaşmaya yatırım yaparak Gaziantep sanayisini geleceğe taşıyoruz. Bunu yaparken çevre ile uyumlu, yeşil bir OSB için büyük gayret gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz."

Haftanın Öne Çıkanları

Erkan Baş: Sülale devri bitti, hepiniz yargılanacaksınız!

2021-12-17 23:40 - Siyaset

Aselsan Qatar için patent başvurusu...

2021-12-18 12:00 - Gündem

Sedat Peker: Türkiye’yi çok kötü günler bekliyor!

2021-12-16 17:50 - Gündem

Sahan Ataşehir’de çocuklar mutfakta!

2021-12-17 20:42 - Yerel

Özal'ın 1989 yılındaki sözleri gündem oldu!

2021-12-21 20:50 - Gündem

Demirtaş: İkinci tahminim de 2-3 ay sonra gerçek olur!

2021-12-16 19:36 - Gündem

Bakan Nebati: Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır...

2021-12-22 09:40 - Gündem

GGC Başkanı Ay’ın sopayla dayak görüntüleri çıktı!

2021-12-22 14:05 - Gündem

Erdoğan: Naslar neyi gerektiriyorsa onu yapacağım!

2021-12-20 00:00 - Siyaset

Sarıkaya tokat attı, Şahin tepki göstermedi!

2021-12-19 17:17 - Gündem

İlgili Haberler

GASMEK Olimpiyatları'nda Yaz Okulu Finali

00:00 - Yerel

Beykent Sosyal Kompleksi’nde çalışmalar devam ediyor

00:00 - Yerel

“Üreticiden Tüketiciye Tarla Fiyatına” projesi ilgi görüyor

00:26 - Yerel

Gaziantepliler meteor yağmurunu Agro Park’ta izledi

00:00 - Yerel

Şahinbey'in çiftçilere fide desteği sürüyor

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Ümit Dikbayır'dan AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:24 - Siyaset

'Taciz' iddiasıyla darp edilen CHP'li milletvekili Ahmet Baran Yazgan'a kesin ihraç istemi

11:11 - Gündem

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset