?>

Ölüm listesi "büyütülecek bir konu değil"

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ülke TV’de komşularına yönelik tehdit savuran ve ölüm listesi hazırladığını söyleyen Sevda Noyan hakkında ilk kez konuştu.

Gündem - 5 yıl önce

FOX, Halk TV ve Tele 1’e cezalar yağdıran RTÜK'ün Başkanı Ebubekir Şahin, Ülke TV’de komşularına yönelik tehdit savuran ve ölüm listesi hazırladığını söyleyen Sevda Noyan hakkında ilk kez açıklamada bulundu. Dün yapılan üst kurul toplantısına mazeret bildirerek katılmayan ve Şahin, Ülke TV'deki tehditler hakkında "büyütülecek bir konu değil" dedi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Sevda Noyan’ın “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür” tehditleri hakkında ilk kez konuştu.

Katıldığı canlı yayında konuşan Şahin, “Ülke TV ile ilgili raporlar üst kurula gelecek. Ancak verilecek bir müeyyide varsa, bu müeyyidenin bir darbe sevicilerini, darbeyi övenleri sevindiren ve onları gülümseten bir ceza olmaması gerektiğini düşünüyorum. Darbeyi övenlerin karşısında söylenenleri biz cezalandırmak gibi bir pozisyonda değiliz. Çok büyütülecek bir konu değil" dedi.

 !#**v425&pl=false**#! 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in dün yapılan toplantıya ‘mazaret’ bildirerek katılmamış, tehditler savuran Sevda Noyan toplantıda hiç gündeme getirilmemişti. RTÜK tarafından son dönemlerde FOX, Halk TV ve Tele 1’e cezalar yağdırılmıştı. 

Sevda Noyan “15 Temmuz kursağımızda kaldı. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Onu söyleyeyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda maddi ve manevi olarak. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası”gibi infaal yaratan ifadeler kullanmış, programı sunan Esra Elönü ve TV yönetimi yayına herhnagi bir müdahelede bulunmamıştı.

GÜNDEME BİLE ALINMADI

Dün Twitter hesabından açıklamada bulunan İlhan Taşcı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin “mazeret” bildirerek Üst Kurul Toplantısı'na katılmadığını belirtti. İlhan Taşcı sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

*RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ‘mazeret' bildirerek bugünkü olağan Üst Kurul toplantısına katılmadı. ‘Cebimde listem hazır. Ailemiz en az 50 kişiyi götürür' diyen Sevda Noyan'ın katıldığı program, gündeme dahi getirilmedi ve görüşülmedi.

 !#**h22048**#! 

 !#**h22062**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

Haftanın Öne Çıkanları

İmamoğlu'na hakaret ve tehdit!..

2020-05-10 17:55 - Gündem

65 yaş üstü vatandaşlara ağır hakaret!

2020-05-10 17:14 - Gündem

Ölüm listesi "büyütülecek bir konu değil"

2020-05-15 15:03 - Gündem

İnce: Bankadaki paranıza da çökebilir!

2020-05-14 18:55 - Gündem

'Karınızı, çocuğunuzu nasıl koruyacaksınız?'

2020-05-12 12:47 - Gündem

Arınç'tan Sevda Noyan'a tepki!

2020-05-11 11:03 - Gündem

Eşi için İtalyan vatandaşlığı talebinde bulunmuş!

2020-05-10 11:51 - Gündem

Milli Mücadeleyi anlatan şiirle dalga geçtiler!

2020-05-11 16:25 - Gündem

Sam köyü karantinaya alındı!..

2020-05-11 18:17 - Gündem

AKP’li Külünk, AKP’yi yerden yere vurdu!

2020-05-15 09:42 - Gündem

İlgili Haberler

Kayyum atanan Tele1 çalışanları Tele2 Haber'i kurdu!

15:23 - Gündem

Ekrem İmamoğlu'nun yeni hesabına da erişim engeli getirildi!

16:09 - Gündem

Özgür Özel'den şok iddia: Suçüstü yakalandılar. Bu Allah'ın bir lütfu...

15:35 - Gündem

Türkiye şehitlerine ağlarken, AKP'li Başkan düğünde halay çekti!

15:20 - Gündem

Ahmet Hakan'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki

09:30 - Gündem

Günün Manşetleri

Kayyum atanan Tele1 çalışanları Tele2 Haber'i kurdu!

15:23 - Gündem

Türkiye şehitlerine ağlarken, AKP'li Başkan düğünde halay çekti!

15:20 - Gündem

PFDK cezaları açıkladı! İşte ceza alan tüm futbolcular...

15:10 - Spor

Fenerbahçeli Mert Hakan ve Oosterwolde'ye hapis cezası istemi

14:00 - Spor

Ahmet Hakan'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki

09:30 - Gündem