?>

Bakan Vedat Işıkhan, Şahinbeyli işçilerle sahur yaptı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Şahinbey Belediyesi işçileri ile sahur yaparak sohbet etti.

Yerel - 5 ay önce

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Şahinbey Belediyesi işçileri ile sahur yaparak sohbet etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işleri ile birlikte sahur yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan işçilerle sohbet etti.

ŞAHİNBEY’DE BİNALAR YÜKSELİYOR

Sahur sonrası açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "On bir ayın sultanı, rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif'inizi en kalbi duygularla kutluyor, bu mübarek günlerin, aziz milletimizin, İslam aleminin ve tüm insanlığın felaha erişmesi için bir vesile olmasını diliyorum. Bugünkü sahur sofralarımızı ülkemizi; alın terleriyle, azim ve emekleriyle, bugünlere getiren kıymetli çalışanlarımızla paylaşmanın memnuniyeti içerisindeyim. Bu bereketli sofralarda bizleri buluşturan, ekmeğimizi bölüştüren başta Şahinbey Belediye Başkanlarımız olmak üzere katkı sağlayan, sofralarımıza icabet eden tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Değerli kardeşlerim, biliyorsunuz benim de bir ayağım hep bu coğrafyada, sık sık Gaziantep'i ve çevre illerimizi ziyaret etmeye gayret ediyorum. Gaziantep maşallah, her ziyaretimizde daha da gelişiyor, büyüyor. Yaşadığımız büyük afetin ardından yerle bir olmuş şehirlerimiz, hamdolsun, eskisinden daha iyi bir şekilde ayağa kaldırılıyor. Şahinbey'de binalar yükseliyor, Gaziantepli hemşehrilerimiz yuvalarına kavuşuyor, yaralar sarılıyor, depremin fiziki izleri bir bir siliniyor. İnşallah bütün sosyal hayatı yeniden eski haline getirinceye kadar, bütün vatandaşlarımız sıcak yuvalarına ve iş yerlerine kavuşuncaya kadar biz çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YIKIMIN İZLERİ DEV ESERLERLE SİLİNİYOR

Türkiye’nin en büyük ikinci camisinin ve kütüphanesinin şehre kazandırıldığını ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Yıkımın derin izlerini, yerlerine çok daha büyük eserler yaparak telafi edeceklerini söyleyen Bakan Işıkhan, "Yıkımın derin izlerini, yerlerine çok daha büyük eserler yaparak telafi edeceğiz. Şehrimize ve tüm ilçelerine; ülkemizin en büyük ikinci camii olan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi ve yine ülkemizin en büyük ikinci kütüphanesi olan Şahinbey Millet Kütüphanesi gibi muhteşem eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Gaziantepli hemşerilerimiz her şeyin en iyisini, en kalitelisini hak ediyor" şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Voleybolda KFC Kadınlar 1. Ligi yarı final etabı Alanya'da başladı

2025-03-04 00:00 - Spor

Edip Akbayram hayatını kaybetti!

2025-03-02 20:08 - Gündem

AXA Sigorta Kupa Voley Dörtlü Final programı belli oldu

2025-03-04 00:00 - Spor

Hakkında gözaltı kararı verilen Dilan Polat: 'Yaşamak istemiyorum'

2025-03-02 02:39 - Gündem

Son dakika deprem... Marmara Denizi'nde deprem! Çevre illerden de hissedildi...

2025-02-27 01:39 - Gündem

Devlet Bahçeli'den İmralı çağrısı açıklaması

2025-03-01 23:08 - Siyaset

MHP'den Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında yeni açıklama

2025-02-27 18:10 - Gündem

Ünlü isimlerden Edip Akbayram paylaşımları...

2025-03-03 11:39 - Magazin

Gaziantep Bilim Merkezi Türkiye’nin dört bir yanından öğrenci ağırladı

2025-03-04 00:00 - Yerel

Memur ve emeklinin zam farkı belli oldu: İşte 2 aylık enflasyon hesabı...

2025-03-03 11:08 - Ekonomi

İlgili Haberler

GTB'de Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den, kafe ve eğlence yerlerinde gürültü denetimi

00:00 - Yerel

Fedaioğlu: Sağlıkta entegre sistem başladı, ilk adım aile hekimi!

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den 400 TL elektrik, 400 TL su faturası desteği

00:00 - Yerel

Yıldırım: Artık günü kurtarmakla değil, geleceği inşa etmekle meşgul olmak istiyoruz

00:25 - Yerel

Günün Manşetleri

Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi, işte maliyeti...

22:26 - Spor

Son Dakika... Muhittin Böcek'in gelinine tutuklama talebi!

21:25 - Gündem

Rıza Akpolat'ın baldızı adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı

17:50 - Gündem

AYM'nin kararına göre Tayfun Kahraman yeniden yargılanacak!

16:18 - Gündem

Gaziantep'te ekmeğe zam geldi, işte zamlı fiyatlar...

15:53 - Ekonomi