?>

Milli takım için mücadele edecek

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Seydi Vakkas Dağdelen, Milli Takım arması altında madalya kazanmak için mücadele edecek.

Spor - 8 yıl önce

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Seydi Vakkas Dağdelen, 10 - 14 Şubat  2018 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan 5. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nda Milli Takım arması altında madalya kazanmak için mücadele edecek.

Geçtiğimiz günler içerisinde 10 - 14 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya'da yapılan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda kulübümüz Sporcusu Seydi Vakkas Dağdelen 68 kg da Türkiye 2.siolarak göğsümüzü kabartmıştı. Başarılı sporcu elde ettiği derece sonrasında Milli Takım kadrosuna alındı ve 10 - 14 Şubat  2018 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan 5. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nda mücadele edeceği açıklandı.

GURUR KAYNAĞIMIZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, sporcunun elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını belirterek, “Seydi Vakkas bizim eski sporcumuz ve kendisini yakından takip ediyoruz. Alınan başarı sadece kulüp için değil diğer arkadaşlarını teşvik anlamında da büyük önem taşıyor. Başarı geldiğinde diğer sporcularda başarılı sporcuyu örnek alıyorlar. Sporcumuzun aldığı başarı sadece Şahinbey için değil Gaziantep için bir guru kaynağıdır. Bu seviyeye gelmesinde emeği geçen Antrenör Fatih Bindar ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

ÜLKEMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Antrenörü M. Fatih Bidar ile birlikte, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel’i ziyaret eden Seydi Vakkas Dağdelen başarı sözü vererek, “Şampiyonaya antrenörümle birlikte çok iyi hazırlandım. 5. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nda hem kulübümü, hem de ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bu günlere gelmemde bende emeği olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na,, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel’e ve  Antrenörüm M. Fatih Bidar’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Kilis ve Afrin’den kara haber: İki şehit

2018-02-03 16:52 - Gündem

Türkiye 'Çocuk Gelin'de Avrupa birincisi

2018-02-01 10:19 - Dünya

İşte Gaziantep'in yeni nüfusu

2018-02-01 10:41 - Yaşam

Mutlu Kafe açıldı...

2018-02-04 17:22 - Yerel

Çimento sektörü yüzde 13,80 zamda anlaştı

2018-02-02 10:10 - Ekonomi

Şehitkamil, Su topu Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı

2018-02-02 17:48 - Spor

Laiklik ilkesinin 81. yıldönümü

2018-02-05 09:00 - Gündem

Rektör Gür ve eşine FETÖ soruşturması

2018-02-03 21:09 - Gündem

HKÜ'de Yoğun Bakım Hemşireliği Kongresi

2018-02-02 11:40 - Eğitim

Süleyman Demirel Üniversitesi'nden Sanko'ya ziyaret

2018-02-03 09:29 - Yerel

İlgili Haberler

Premier Lig'de şampiyon 22 yıl sonra Arsenal!

00:08 - Spor

Şampiyon Galatasaray, Rams Park’ta kupasına kavuştu

00:00 - Spor

Mircea Lucescu yaşam savaşını kaybetti!

08:21 - Spor

Mert Hakan Yandaş hakkında tahliye kararı verildi!

12:56 - Spor

A Milli Takım 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda... İşte rakipler...

06:48 - Spor

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu’nun danışmanı görevine geri döndü

20:09 - Gündem

Bahçeli ve Özgür Özel, Koç Holding'in resepsiyonunda bir araya geldi

19:58 - Gündem

Ümit Özdağ: İşçinin ve çiftçinin yanında olmaya devam edeceğiz

19:28 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'nun 'butlan' yönetiminin YDK Başkanı belli oldu

15:49 - Siyaset

İtirafçı Muhittin Böcek, bu kez de Ferdi Zeyrek'i hedef aldı!

12:22 - Gündem