?>

Mesut Özarslan: Bana ne AKP ne de MHP uzak...

CHP'den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, hangi partiyle devam edeceğiyle ilgili soruya "Şu anda bağımsız şekilde hizmetime devam ediyorum. Bana ne AKP ne MHP uzak" diyerek yanıt verdi.

Siyaset - 2 ay önce

CHP'den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, hangi partiyle devam edeceğiyle ilgili soruya "Şu anda bağımsız şekilde hizmetime devam ediyorum. Bana ne AKP ne MHP uzak" diyerek yanıt verdi.

CHP'den istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, kararına ilişkin belediye binasında basın toplantısı düzenledi. 

Mesut Özarslan, "Gördüğünüz gibi görevimizin başındayız. Halka hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz hizmetleri daha yükseğe çekmenin hedefindeyken, bazıları üzerimizde inanılmaz bir baskı ve mobbing başladı. İki gün önce Genel Başkan ile olan mesajlaşma olayları aileme küfür ve hakaret niteliği taşımaktadır. Biz de öyle bir ortamda artık CHP'de yer almayacağımızı ve istifa ettiğimizi duyurduk. Halka hizmet şiarında halkımıza hizmet etmeye devem edeceğiz. 31 Mart'ta bize oy veren tüm seçmenlerin hakkını koruyarak yola devam edeceğiz" dedi. 

Özarslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kendisine WhatsApp uygulaması üzerinden gönderdiği belirtilen mesajlarla ilgili "CHP Genel Başkanı sayın Özgür Özel hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ailemin diğer fertleri de bulunmak istedi. Biz yüce Türk milletinin insanlarıyız, kimseye sinkaflı laflar etmeyiz. Atatürk'ün kurucusu olan bir partinin böyle bir duruma düşmesi hepimizi üzmektedir" ifadelerini kullandı. 

"BANA NE AKP NE MHP UZAK"

Özarslan, bundan sonra hangi partiye yoluna devam edeceğine ilişkin ise "Şu anda bağımsız şekilde hizmetime devam ediyorum. Tabi ki AK Partili arkadaşlarımızla geçmişte oturuyorduk. MHP kökenliyim. Tabi ki onlarla oturup konuşuyoruz ama partiye geçme konusuyla ilgili konuşmadık. Bana ne AKP ne MHP uzak" diyerek yanıt verdi. 

"MANSUR YAVAŞ'IN KARŞILIĞI KALMAZ"

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisi hakkındaki eleştirel paylaşımı hakkındaki soruya yanıtı "Ne yapsın ya o da bulunduğu partiyle kötü düşmemek için orada ezgin ve bezgin kaldığına inanıyorum. Mansur Yavaş ülkücü milliyetçi muhafazakar camianın desteğiyle geldi. Ülkücü milliyetçi maneviyatçı mukaddesatçı yapı Mansur Yavaş'ı desteklemeyi bıraktığı gün, artık Türkiye genelinde bir karşılığı olacağını düşünmüyorum" oldu. 

'PORTAŞ' İNCELEMESİ: MÜFTERİ OLARAK DEVAM EDİYORLAR

AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek'in şikayeti üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'PORTAŞ' incelemesiyle ilgili de konuşan Özarslan, "Benim dönemime ilişkin bulunduğum süre içerisinde öyle bir şey yok. Onlar müfteri olarak devam ediyorlar. Mesut Özarslan Müslüman Türk evladıdır. Devletin tüyü bitmemiş hakkı nedir bunu bilen birisidir. Bunların hepsi boş beleş laflardır" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Fenerbahçe'den Erdoğan'a teşekkür mesajı!

2026-02-04 11:06 - Spor

Kayyum Gürsel Tekin: Görevimizi yapamadık!

2026-02-02 14:36 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a 'deprem turisti' yanıtı: Allah'tan da korkmuyor sizden de utanmıyor!

2026-02-06 15:58 - Siyaset

İrem Derici ve Melih Kunukcu evliliğe ilk adımı attı

2026-02-03 00:35 - Magazin

AKP'den emekliye sabır tavsiyesi: Gabar'ı bekleyin!

2026-02-02 17:27 - Siyaset

Yonca Evcimik: Boşanınca zincirlerimden de boşaldım!

2026-02-08 00:23 - Magazin

Ocak ayı enflasyonunda büyük artış!

2026-02-03 10:24 - Ekonomi

Buca Belediyesi'ne operasyon: 26 kişi adliyeye sevk edildi!

2026-02-09 00:18 - Asayiş

Dilek Kaya İmamoğlu'nun babası Fehmi Kaya: Üç tane evladım içeride...

2026-02-08 15:54 - Gündem

Dilek İmamoğlu'nun kardeşi Ali Kaya tutuklandı!

2026-02-07 09:34 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel: Baş eğmeyeceğiz ama gerekirse baş vereceğiz!

14:43 - Siyaset

Bahçeli'den 'ara seçim' açıklaması

12:28 - Siyaset

Özgür Özel'den Saadet Partisi'ne 'ara seçim' ziyareti

11:39 - Siyaset

Erdoğan'dan Özel'e Kılıçdaroğlu'nun tavsiyesine uyma çağrısı

06:33 - Siyaset

CHP’li Meriç: 35 milyon icra dosyası, ekonomideki çöküşün açık ilanıdır!

00:50 - Siyaset

Günün Manşetleri

Barış Pehlivan ve Murat Ağırel'e hapis cezası!

19:46 - Gündem

Kılıçdaroğlu'na 'Cumhurbaşkanı'na hakaret'ten hapis cezası!

14:59 - Gündem

6 yıldır kayıp olan Gülistan Doku'nun dosyası: 7 ilde 13 gözaltı!

06:31 - Asayiş

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in elini sıkmadı!

16:53 - Gündem

Tutuklanan Esra Işık’tan mesaj: Toprağımı savundum!

09:18 - Gündem