?>

Memleket Partisi kapıya kilit vurdu!

Memleket Partisi tasarruf gerekçesiyle Ankara'daki genel merkez binasını kapattı. Partinin genel başkanı Muharrem İnce “Parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız” dedi.

Siyaset - 2 yıl önce

Memleket Partisi tasarruf gerekçesiyle Ankara'daki genel merkez binasını kapattı. Partinin genel başkanı Muharrem İnce “Parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız” dedi.

Yerel seçimlerde Türkiye genelinde yüzde 0.17 oy alan Muharrem İnce’nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi küçülüyor. Partinin Ankara’daki genel merkez binası boşaltılarak kapatıldı ve kapısına da kilit asıldı. İnce’nin "Bir otobüsle yollara çıkıyorum” dediği partinin otobüsünden de partinin logoları söküldü. Memleket Partisi’nin bu kararı tasarruf amacıyla aldığı ve Etimesgut semtinde küçük bir ofise taşınacağı bildirildi.

Sözcü'nün haberine göre, Muharrem İnce, genel merkez binasının kapatılmasıyla ilgili, "Hazine’den yardım alamıyoruz ve üyelerin bağışları ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık. İletişim olanağının arttığı dijital çağda siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluk" diye konuştu.

"Parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız" diyen İnce, "Gönlü bizimle olan gençlerin, kadınların partiye daha fazla katılımını sağlayıp siyaset sahnesindeki varlığımızı da güçlendireceğiz. Atatürk’ün yolunda; Akıl, Ahlak ve Adalet demeye devam edeceğiz. Türkiye’nin çoban ateşini söndürmeyecek, yaşama sevincini ve geleceğe olan ümidimizi hep canlı tutacağız" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi iddiaları yalanladı

Memleket Partisi'nin resmi X hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Kamuoyuna Duyurulur

Memleket Partisi Genel Merkezimiz; Yukarı Öveçler Mahallesi 1290. Sokak No:4 Çankaya/Ankara adresinden, Fatih Sultan Mahallesi, 2700. Cadde Arp Kule İş Merkezi No:3/3 Etimesgut/Ankara adresine taşınmıştır. Genel Merkezimizin kapanması söz konusu değildir.

Memleket Partisi Seçim otobüsümüz ise yeni otobüs giydirmesi için sökülmüş olup yeni tasarımımız giydirilip faaliyete geçecektir.'

Haftanın Öne Çıkanları

Sinan Ateş için 'kahpe' dedi, Ayhan Bora Kaplan'la fotoğrafı çıktı!

2024-05-12 11:19 - Gündem

Ülkü Ocakları yöneticisinden skandal paylaşım

2024-05-11 15:52 - Gündem

Sinan Ateş'in WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı

2024-05-13 13:50 - Gündem

Sinan Ateş'in vurulma anına ait görüntüler ortaya çıktı!

2024-05-14 13:06 - Gündem

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Emre Yüksel’i ifşa etti!

2024-05-13 21:04 - Gündem

Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez görevi devraldı

2024-05-14 12:32 - Gündem

Özgür Özel'in Arapça tabela sözlerine tepki yağdı!

2024-05-12 17:06 - Gündem

Erdoğan'ın konvoyuna tepki gösteren çocuk gözaltına alındı!

2024-05-13 22:46 - Asayiş

Tasarruf bahane, saltanat şahane!

2024-05-11 19:35 - Gündem

Aziz Yıldırım: Mourinho ile anlaştık Türkiye'ye gelecek

2024-05-13 12:46 - Spor

İlgili Haberler

Özgür Özel'den Erdoğan’a: Bu mu senin demokratlığın, bu mu senin cesaretin, bu mu senin gücün?

09:05 - Siyaset

Özgür Özel: Borçların faizleri silinecek

13:56 - Siyaset

Zeynel Emre Üsküdar'da yapılan 'pazarlıkları' tek tek anlattı!

16:13 - Siyaset

Özgür Özel: Yeni bir dönem, yeni bir iktidar gelecek!

18:51 - Siyaset

Zafer Partisi İstanbul'da, “Tertemiz Türkiye” çalıştayı düzenliyor

00:00 - Siyaset

Günün Manşetleri

Motorinin litre fiyatına 6 lira 62 kuruş zam!

10:51 - Ekonomi

Özgür Çelik, Üsküdar iddialarıyla ilgili ifade verdi

13:53 - Gündem

Zeynel Emre Üsküdar'da yapılan 'pazarlıkları' tek tek anlattı!

16:13 - Siyaset

Özgür Çelik, meclis üyelerine yapılan tehditleri tek tek sıraladı!

16:11 - Gündem

Dilek İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

14:54 - Gündem