?>

Mansur Yavaş yeniden aday olduğunu açıkladı

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bir kez daha aday olduğunu açıkladı, "Bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim" dedi.

Siyaset - 3 yıl önce

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bir kez daha aday olduğunu açıkladı, "Bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, başkentte yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programında konuştu. Yavaş konuşmasında ABB Başkanlığı'na bir kez daha aday olduğunu duyurdu. 

Yavaş, isim vermeden eski ABB Başkanı Melih Gökçek'in 'Ankapark' gibi projelerine değinerek "Ankara halkının tertemiz parasını çöp projelere gömdüler. Bizden de aynılarını bekliyorlar. Yapmayacağız. Çalmayacağız. Çaldırmayacağız. 'Çalıyor ama çalışıyor' kavramını söküp atacağız. Çalmadan da çok çalışıldığını göstermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında belediye başkanı olmaya devam etmek istediğini kaydeden Yavaş, "Bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim" dedi. 

Yavaş'ın açıklamalarından ilgili kısım şu şekilde:

"Çalıyor ama çalışıyor kavramını bu milletin hafızasından söküp atacağız. Çalmadan da çok çalışılabildiğini herkese göstermeye devam edeceğiz. Sevgili ailem, sizlere sesleniyorum; size güveniyorum. Nasip olursa herkesin belediye başkanı olmaya devam etmek istiyorum. Bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim. Bizim siyasi tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok. Ankara'da 25 yıl yaşanan travmayı tekrar yaşatmaya da hakkımız yok. Allah nasip ederse sizler de bize destek olursanız inşallah seçime gelip bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum.

Süreç devam ediyor. Henüz kesin bir şey yok ama sevgili ailem eğer gerçekleşirse bu yolda benimle yürümeye var mısınız? Hakça, adaletle ve yetim hakkını gözeterek Ankara'yı hep birlikte bir 5 yıl daha yönetmeye var mısınız? Öğrencinin, çiftçinin, esnafın, emeklinin yanında olup zorlu ekonomik koşullarda, dayanışmayı ve kentimizi yönetmeye var mısınız?

Sizlerle gurur duyuyorum. Burada yankılanan gür sesi herkesin duyduğuna yürekten inanıyorum. Ankara’yı Mustafa Kemal Atatürk’e yakışır, dünya başkentleriyle yarışır bir hale hep birlikte getireceğiz."

Haftanın Öne Çıkanları

Ebrar Karakurt'un cevabı gündem oldu!

2023-08-28 08:30 - Spor

Genç kadını taciz edip video çeken Suriyeli yakalandı!

2023-08-27 10:35 - Gündem

Kibariye'den Erdoğan çiftine: Götürdük malları valla!

2023-08-25 01:37 - Gündem

Gaziantepspor tesisleri satıldı!

2023-08-25 08:02 - Spor

Cem Uzan'ın Adabank'ı resmen satıldı!

2023-08-24 11:16 - Gündem

Hurşit Yıldırım: Kazanan CHP oldu...

2023-08-27 13:10 - Siyaset

AKP'li Ali İhsan Yavuz: Kapanan fabrika gördünüz mü?

2023-08-28 10:16 - Siyaset

Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu

2023-08-27 12:39 - Magazin

Öğretmene silah çeken İmam Hatip Müdürü Meclis gündeminde

2023-08-25 07:04 - Gündem

Barış Terkoğlu'ndan MHP'li Feti Yıldız’a yanıt

2023-08-24 13:33 - Gündem

İlgili Haberler

Zeynel Emre Üsküdar'da yapılan 'pazarlıkları' tek tek anlattı!

16:13 - Siyaset

Özgür Özel: Yeni bir dönem, yeni bir iktidar gelecek!

18:51 - Siyaset

Zafer Partisi İstanbul'da, “Tertemiz Türkiye” çalıştayı düzenliyor

00:00 - Siyaset

Özgür Özel: Üç kişi gözaltındayken yapacakları seçimle Üsküdar’a çökecekler!

15:25 - Siyaset

Yeni Parti Gaziantep’te sahada: Güngen’den örgüt ve birlik mesajı

14:37 - Siyaset

Günün Manşetleri

Özgür Çelik, meclis üyelerine yapılan tehditleri tek tek sıraladı!

16:11 - Gündem

Dilek İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

14:54 - Gündem

Üsküdar Belediyesi AKP'ye geçti!

14:34 - Gündem

Kılıçdaroğlu: İmamoğlu siyasi tutuklu değil!

11:40 - Gündem

Gökay Çakır ve Başaran Aksu hakkında tahliye kararı

16:30 - Gündem