?>

Konukoğlu: Depremde tüm imkanları seferber ettik

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin ilk anından itibaren tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Yerel - 2 yıl önce

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin ilk anından itibaren tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Bölgede Gaziantep dahil 11 ili etkileyen depremin birinci yılını A Para Tv canlı yayınında değerlendiren Konukoğlu, depremin yol açtığı yaraları sarmak amacıyla SANKO Holding olarak 825 milyon TL tutarında katkı sağladıklarını kaydetti.

“SANKO Holding olarak, depremin ilk anından itibaren insanların canının derdine düştüğü ortamda bize düşen çare üretmekti” diyen Konukoğlu, şöyle konuştu:

“Bu anlayışla depremin olduğu ilk saatlerden itibaren kardeşim, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, AFAD’ta adeta bir görevli gibi günlerce kaldı. Vali Bey’in, AFAD yönetiminin bildirdiği ihtiyaçların giderilmesini anında sağladı.

Bugüne kadar yaptığımız katkıyı hiç söyleme gereği duymadık. Gün, ne yaptığımızı anlatma günü değil, canının derdine düşen bölge insanının yanında olmak ve acil ihtiyaçlarını karşılamalarına katkı sunmaktı. Biz de öyle yaptık.

Bu dönemde şunu bir kere daha gördük. Milletimiz zor günlerde dayanışmanın, yardımlaşmanın güzelliğini yaşatıyor. Biz de paylaşmak mutluluktur ilkesiyle hareket ettik ve bu süreçte depremzedelere 825 milyon TL tutarında katkı gerçekleştirdik.”

Depremzedelere bin 500 dolayında mefruşatı dahil hazırlanan konteyner, gıda, kıyafet ve değişik yardım sağladıklarına vurgu yapan Konukoğlu, yaraları sarmak için maddi manevi anlamda bütün imkanları ortaya koyduklarına dikkat çekti.

Konukoğlu, “Milletimize, tüm Türkiye’ye depremin ilk anından itibaren bölgeye el birliğiyle destek oldukları için teşekkür ediyorum. Yüreğimizde derin yaralar açan asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Allah ailelerine sabır versin; ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa bir daha böyle acılar yaşatmasın” temennisiyle sözlerini tamamladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Kaymakam evinde ölü bulundu!

2024-02-05 11:51 - Asayiş

CHP Şahinbey ve Şehitkamil'de ön seçim tamamlandı

2024-02-05 17:16 - Siyaset

Erdoğan imzaladı, Yılmaz Akçil AYM Üyesi oldu!

2024-01-31 10:15 - Gündem

CHP MYK'da Gaziantep adayları belirlendi

2024-02-02 19:11 - Siyaset

Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil şehit oldu!

2024-02-03 17:27 - Asayiş

Oğuz Erge'yi öldüren katil, hem cani hem yalancı çıktı!

2024-02-05 09:58 - Asayiş

CHP lideri Özgür Özel'den, Cemil Tugay açıklaması

2024-01-30 13:13 - Siyaset

Hafize Gaye Erkan 2 yıl daha maaş alabilecek

2024-02-03 12:29 - Gündem

Silahla ABD'li fabrikayı bastı, 7 kişiyi rehin aldı!

2024-02-01 16:44 - Asayiş

Kız çocuğuna sapkın yanıt: Geçene geçirmek lazım!

2024-02-03 10:57 - Gündem

İlgili Haberler

Büyükşehir'in asfalt çalışmaları sürüyor

00:00 - Yerel

Şahinbey Belediyesi kazandırıyor...

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Erikli Mahallesi'ne ziyaret

00:00 - Yerel

MFF Orta Doğu Gıda Fuarı'na doğru...

00:00 - Yerel

Gaski'de stratejik yatırım

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Cem Küçük gözaltına alındı!

21:46 - Asayiş

AKP'ye geçeceği iddia edilen Cemil Tugay'dan dikkat çeken açıklama

14:52 - Siyaset

Sinem Dedetaş'tan açıklama: Aklım ve kalbim Üsküdar’ın sokaklarında...

14:20 - Gündem

Timur Soykan ve Fatih Altaylı da ifadeye çağrıldı!

14:09 - Gündem

70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav istifa etti!

11:09 - Siyaset