?>

Konukoğlu Avrupa ikincisi takımını tebrik etti

Avrupa ikincisi Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımı, Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve yöneticilerimizin de katıldığı yemekte bir araya geldi.

Spor - 7 yıl önce

Avrupa ikincisi Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımı, Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve yöneticilerimizin de katıldığı yemekte bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde İspanya'da düzenlenen EuroLeague 3 finallerinde, şehrimizi ve ülkemizi temsil eden Engelsiz Şahinler bu başarılarını kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu ve yöneticilerin de yemekte bir araya gelerek bir kez daha tebrik ettiler. 

KONUKOĞLU: "BU GURURU YAŞATTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"

Başkan Adil Sani Konukoğlu, gerçekleştirilen yemekte yaptığı konuşmada azmin elinden hiç bir şeyin kurtulamadığını bir kez daha gösterdikleri için Engelsiz Şahinler'e teşekkür ederek; "Öncelikle bizlere bu gururu yaşattığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Hocamıza, oyuncularımıza ve emeği geçen herkese. Avrupa'da ikinci olmanın gururunu bizlere yaşattınız ve bundan sonraki süreçte çok daha fazlasını başaracağınıza eminiz. Sizleri bir kez daha bu kupayı bizlere getirdiğiniz için yönetim kurulum adına hepinize teşekkür ederim.. Siz bunu da bir kez daha kanıtladınız. İnşallah önümüzdeki günlerde de Türkiye Şampiyonluğu için play-off maçlarında mücadele edeceksiniz, umut ediyorum ki oradan da üstün başarılarla şehrimize döneceksiniz. Ben ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım olarak hepinize gönülden inanıyoruz ve her zaman yanınızdayız" diye konuştu. 

TAŞKIN: "HEDEFİMİZ ŞİMDİ DE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU"

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımı İdari Menajeri Ramazan Taşkın'da yaptığı konuşmada, desteklerinden ötürü Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve yöneticilere teşekkür ederek; "Bugün bizler onuruna verdiğiniz bu yemek ve katılımınızdan dolayı başta Sayın Başkanımız Adil Sani Konukoğlu olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz. Sizlerin takım olarak inancınızın farkındaydık ve ülkemize alnımız dik dönebilmek için elimizden geleni yaptık. Gönül isterdi ki şampiyonluk kupasıyla buraya gelelim ancak Avrupa İkincisi olmanında zorluğunu ve önemini biliyoruz. Allah'a şükürler olsun ki burada bugün hepimiz hem gururluyuz hem de mutluyuz. Bundan sonraki süreçte de ilk olarak play-off maçlarında üstümüze düşeni yapıp, şehrimize şampiyonluk kupasıyla dönmek istiyoruz" diye konuştu.Avrupa ikinciliği onuruna verilen yemeğin ardından yöneticiler Murat Güneri, Settar Konukoğlu, Hakan Aslansoy, Cihan Koçer, Sedat Özdinç, Ayşen Ahi ve Kulüp müdürü Faruk Yıldırım'ın da katılımıyla ikincilik kupamızla hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Şahin, Huzur Yaylası’nı inceledi

2019-05-04 22:31 - Yerel

Gaziantep'te 10 yaşındaki kız çocuğuna taciz!

2019-04-29 19:53 - Asayiş

Kılıçdaroğlu’na hakaret eden doktor kovuldu

2019-04-29 08:24 - Gündem

Şehit yüzbaşının naaşı Gaziantep'ten uğurlanacak

2019-05-04 20:45 - Asayiş

Bu kez ucuz sigaraya zam geldi!

2019-05-02 09:03 - Ekonomi

Dilber Ay hayatını kaybetti!

2019-04-30 00:04 - Gündem

Doğa’da mezuniyet sevinci…

2019-05-03 11:31 - Eğitim

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun

2019-05-01 08:50 - Gündem

Anestezi uzmanları Sanko'da buluşuyor

2019-05-02 21:37 - Sağlık

Bir acı haber de Gaziantep'ten geldi...

2019-05-05 00:17 - Asayiş

İlgili Haberler

Premier Lig'de şampiyon 22 yıl sonra Arsenal!

00:08 - Spor

Şampiyon Galatasaray, Rams Park’ta kupasına kavuştu

00:00 - Spor

Mircea Lucescu yaşam savaşını kaybetti!

08:21 - Spor

Mert Hakan Yandaş hakkında tahliye kararı verildi!

12:56 - Spor

A Milli Takım 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda... İşte rakipler...

06:48 - Spor

Günün Manşetleri

CHP'li Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile 41 kişi tutuklandı

08:26 - Gündem

Adalar Belediyesi'nde 24 imar dosyasına inceleme

20:12 - Asayiş

Gazeteci İsmail Arı için tahliye kararı

17:33 - Gündem

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, CHP'den istifa etti

13:28 - Gündem

AKP'li belediye meclisi üyesinden 'Atatürk'e ve 'Kemalistlere' skandal sözler!

10:10 - Gündem