?>

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Başörtüsü' yanıtı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''CHP ne yapıyor? Her zamanki gibi istismar, geliyor birkaç tane başörtülüyü nereden buluyorsa buluyor, birinin yanına rozet takıyor'' sözlerine yanıt verdi.

Siyaset - 4 yıl önce

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''CHP ne yapıyor? Her zamanki gibi istismar, geliyor birkaç tane başörtülüyü nereden buluyorsa buluyor, birinin yanına rozet takıyor'' sözlerine yanıt verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkabı Erdoğan partisinin Kadın Kolları Kuruluştan Bugüne MKYK ve İl Başkanları ile Toplantı'sında yaptığı açıklamalarda CHP'yi hedef almış, ''CHP ne yapıyor? Her zamanki gibi istismar, geliyor birkaç tane başörtülüyü nereden buluyorsa buluyor, birinin yanına rozet takıyor. Ben buradan o kardeşlerime de sesleniyorum. Gelmeyin bu oyuna'' ifadelerini kullanmıştı. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN JET YANIT

Erdoğan'ın sözlerine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın konuşmasındaki ilgili anların görüntülerini paylaşarak; ''Ah Erdoğan ah… Kafandaki tilkiler kaçınılmaz olarak diline vuruyor. Kadınlara "tane" mi dersin, "birkaç başörtülü" mü dersin, "konu mankeni" mi dersin, "sembolik" mi dersin. Neler neler dersin... Kadın haklarına inanmayan sen, bunu sadece oy almak için bir iş gibi görürsün'' dedi.

''MUHAFAZAKAR GENÇ KADINLARA SESLENİYORUM''

''Diline de vurur işte böyle. Çünkü sen busun'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Muhafazakar genç kadınlara sesleniyorum. Siz "tane" değisiniz. "İş" değilsiniz. "Konu mankeni" değilsiniz. "Sembolik" değilsiniz.

Hepiniz bireysiniz ve kazanımlarınız sizin başarınızdır. Bu kazanımları size kimse vermedi, bahşetmedi; siz aldınız. Bay Kemal de her zaman bu konuda haddini bilir ve bilecektir'' ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

İran'da Hadis Najafi 6 kurşunla öldürüldü

2022-09-25 18:34 - Dünya

Sanatçı Ahmet Özhan, tarikat şeyhi oldu!

2022-09-25 16:31 - Gündem

Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur tutuklandı!

2022-09-21 18:37 - Gündem

İşte Emre Olur'un ifadesi...

2022-09-21 17:15 - Gündem

Atatürk'ün kurduğu fabrikalar Bakan Varank'ı rahatsız etti!

2022-09-23 21:42 - Siyaset

AKP'ye yakın Misvak'ın anketinden Kılıçdaroğlu çıktı!

2022-09-25 00:06 - Gündem

Bakü'ye atanan AKP'li bürokrattan skandal paylaşımlar!

2022-09-25 09:21 - Gündem

Yılmaz Özdil'den bomba yazı: Emre Olur, Zehra olmaz!

2022-09-22 10:50 - Gündem

Şahan Gökbakar: Yine büyük oyunu bozduk çok şükür!

2022-09-22 19:40 - Magazin

Avrupa Konseyi: Osman Kavala derhal serbest bırakılsın!

2022-09-23 16:43 - Gündem

İlgili Haberler

Mehmet Pamuk: Siyaset transfer piyasasına döndü!

09:41 - Siyaset

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Erdoğan: Açın yolları, büyük Türkiye Cumhuriyeti geliyor!

22:19 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset

Günün Manşetleri

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Ümit Dikbayır'dan AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:24 - Siyaset

'Taciz' iddiasıyla darp edilen CHP'li milletvekili Ahmet Baran Yazgan'a kesin ihraç istemi

11:11 - Gündem

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset