?>

Karkamış Belediyesi’ne T.C. ibaresi eklendi

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde Belediye Başkanı Ali Doğan’ın talimatıyla belediye hizmet binasına T.C. ibaresi eklendi.

Siyaset - 7 yıl önce

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde Belediye Başkanı Ali Doğan’ın talimatıyla belediye hizmet binasına T.C. ibaresi eklendi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanı seçilen Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan ‘T.C.’ ibaresinin belediye binasına tekrar eklenmesi talimatını verdi. Doğan’ın talimatı kısa süre içerisinde yerine getirilerek Karkamış Belediyesi hizmet binasına T.C. ibaresi eklenmesi sağlandı.

Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 82 milyon vatandaşı tek bayrak altında yaşamaktadır. Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde yaşamalıyız. Göreve geldiğimiz gün belediye binamızda T.C. ibaresinin olmadığını üzülerek gördük, bu bizim için gerçek anlamda bir eksiklikti. Türkiye Cumhuriyeti’nin adını ve Cumhuriyet kazanımlarımızı yaşatmak bizlerin görevidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin adının yaşatılması ve devletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna vatanımızın evlatları şehit düştü. Bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda edenaziz şehitlerimizi ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

Öte yandan Karkamış Belediyesi 2004 yılından beri AK Partili Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan tarafından yönetiliyordu.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te komşu kavgası kanlı bitti: 1 ölü

2019-05-10 15:04 - Asayiş

Gaziantep'te iki yeni cezaevi inşaa edilecek

2019-05-09 13:08 - Gündem

Efsane sanayici Naci Topçuoğlu anılacak

2019-05-09 10:11 - Yerel

Konukoğlu Ailesinin geleneksel iftar yemeği

2019-05-10 17:30 - Yerel

Kalpaklı Atatürk portresi meclis salonunda

2019-05-14 18:26 - Gündem

Sanko Havlu çalışanları iftarda buluştu

2019-05-11 08:41 - Yerel

Tales Matematik yarışmasına Seçkin damgası

2019-05-09 18:43 - Eğitim

Karkamış Belediyesi’ne T.C. ibaresi eklendi

2019-05-15 16:58 - Siyaset

Gaziantep Amfi Tiyatro yıkılıyor...

2019-05-13 14:03 - Yerel

Seçkin Koleji öğrencileri işbirliği yaptı

2019-05-09 07:39 - Eğitim

İlgili Haberler

Özgür Özel'den, Erdoğan'a: Siyaset transferlerle kazanılmaz!

15:01 - Siyaset

Yavuz Ağıralioğlu: PKK’lılarla değil, Kürtlere sarılacaksınız!

08:19 - Siyaset

Özgür Özel Trabzon'da:YENİ Partiyi biz iktidar olsun diye kurduk

16:35 - Siyaset

Ümit Özdağ: PKK'lıları serbest bırakırken, gazileri yerlerde sürükleyemezsiniz!

13:47 - Siyaset

Gaziantep'te MHP'ye katılım töreni

00:01 - Siyaset

Günün Manşetleri

Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul tutuklandı

18:18 - Asayiş

YENİ Parti Milletvekili Melih Meriç entübe edildi!

15:43 - Gündem

Yavuz Ağıralioğlu: PKK’lılarla değil, Kürtlere sarılacaksınız!

08:19 - Siyaset

Gazilerin eylemi 41. gününde: Hakkımızı alıncaya kadar gitmeyeceğiz

16:26 - Gündem

Başaran Aksu: 'Ben ücretsiz izinleri ödersem tüm işçilere emsal olur' diyorlar...

16:16 - Gündem