?>

Karayel, Gaziantep’in tüm ilçelerinde teşkilatlarla buluştu

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Gaziantep İl Koordinatörlüğü görevine getirilen İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel, saha çalışmalarına kapsamlı ve güçlü bir başlangıç yaptı.

Siyaset - 2 ay önce

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Gaziantep İl Koordinatörlüğü görevine getirilen İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel, saha çalışmalarına kapsamlı ve güçlü bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz haftalarda Gaziantep il teşkilatını ziyaret eden Karayel, şehrin tüm ilçelerini kapsayan yoğun bir programla teşkilat buluşmalarını tamamladı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ile birlikte; Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli, Nizip, Araban, Yavuzeli, Karkamış, Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde teşkilat başkanlıklarını ziyaret ederek ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen İl Koordinatörü Karayel, teşkilat mensuplarıyla birebir görüşmeler yaparak sahadaki çalışmaları yerinde inceledi. İlçe başkanları, kadın ve gençlik kolları, mahalle temsilcileri ve yönetim kurullarıyla yapılan toplantılarda hem teşkilatın beklentileri hem de Türkiye Yüzyılı hedefleri ele alındı.

 “TEŞKİLATLARIMIZLA AYNI GÖNÜL DİLİYLE KONUŞUYORUZ”

Ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karayel, Gaziantep teşkilatlarının disiplinli, özverili ve dava bilinci yüksek yapısıyla örnek bir duruş sergilediğini belirtti.

Karayel, “Gaziantep sadece sanayisiyle, tarihiyle değil; teşkilat gücüyle de Türkiye Yüzyılı’nın lokomotif şehirlerinden biridir. Bugün burada gördüğümüz heyecan, kararlılık ve inanç, AK Parti’nin yarınlarına olan güvenimizi bir kez daha pekiştirdi. Teşkilatlarımızla aynı gönül diliyle konuşuyoruz, aynı hedefe yürüyoruz. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız” dedi.

“MİLLETİMİZİN EMANETİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ise, Karayel’in ilçe ziyaretlerinin büyük bir motivasyon ve sinerji oluşturduğunu vurguladı.

Fedaioğlu, “AK Parti Gaziantep teşkilatları, Genel Merkezle tam uyum içinde, milletin ihtiyaç ve taleplerini önceleyen bir anlayışla hedeflerine odaklanmış durumda. Biz Gaziantep teşkilatları olarak hazırız, sahadayız ve milletimizin emanetine sahip çıkmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Özgür Özel ‘2 milyon’ demişti… Emniyet ve AKP’ye göre ‘70 bin’ yurttaş katılmış

2025-05-20 01:09 - Siyaset

Erdoğan yine doğal gazı müjdeledi!

2025-05-17 16:07 - Siyaset

ORC anketinden AKP'ye kötü haber! 2 şehir el değiştirdi...

2025-05-16 18:58 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu seçimi ilk turda kazandı!

2025-05-18 11:56 - Siyaset

‘Aday olma derdim yok’ diyen Erdoğan’a CHP’den ilk yanıt: ‘ Zaten aday olamazsın’

2025-05-22 15:39 - Siyaset

İmamoğlu'na hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı için kararı

2025-05-21 17:14 - Gündem

Son dakika... İBB'ye 4. dalga operasyonu: Üst düzey isimler de gözaltına alındı!

2025-05-23 07:39 - Gündem

TÜSİAD davasında ara karar açıklandı

2025-05-20 14:09 - Gündem

Gazeteci İsmail Saymaz'ın ev hapsi kaldırıldı!

2025-05-16 15:12 - Gündem

Zeynep Bastık’tan aşk dolu bir sevda şarkısı

2025-05-23 00:00 - Magazin

İlgili Haberler

Öztürkmen: Gaziantep'te ayakkabı sektörü acil destek bekliyor

19:52 - Siyaset

AKP'li Serap Yazıcı Özbudun: 'Ben CHP'li seçmenden destek alırken bu desteği CHP'

18:39 - Siyaset

Erkan Baş'tan Özgür Özel'e dayanışma ziyareti

17:39 - Siyaset

Baklava kutusundan paralar çıkmıştı... Başkan yardımcısı itirafçı oldu!

16:09 - Siyaset

Cenazede şehit ablasının isyani... 'AK Partili kimseyi görmek istemiyorum'

16:28 - Siyaset

Günün Manşetleri

Öztürkmen: Gaziantep'te ayakkabı sektörü acil destek bekliyor

19:52 - Siyaset

Son Dakika... 'Basel' yeniden gözaltına alındı

19:09 - Gündem

AKP’li Mücahit Birinci hakkında suç duyurusu!

19:08 - Gündem

AKP'li Serap Yazıcı Özbudun: 'Ben CHP'li seçmenden destek alırken bu desteği CHP'

18:39 - Siyaset

'Hayati Yazıcı ile Hasan İmamoğlu görüştü' iddiasına Saray'dan açıklama

16:38 - Gündem