?>

Karamollaoğlu: Erdoğan kaybetmesi kendisi için de rahmete vesile olur

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu katıldığı canlı yayında Erdoğan'ın kaybetmesinin kendisi için de daha iyi olacağını söyledi.

Siyaset - 3 yıl önce

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu katıldığı canlı yayında Erdoğan'ın kaybetmesinin kendisi için de daha iyi olacağını söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha seçilmemesinin kendisi için de daha iyi olacağını söyledi.

Karamollaoğlu, "Bu seçimde Sayın Erdoğan'ın seçilmemesi emin olun sadece ülkemiz için değil kendisi için de bir rahmete vesile olur, daha büyük hataları yapmaması için" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 28 Mayıs Pazar Günü yapılacak ikinci turu öncesinde, Millet İttifakı'nın ortaklarından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5 televizyonunda Mustafa Yılmaz'ın sunduğu Seçim Özel programına konuk oldu.

Türkiye'nin içinde bulunduğu olumsuz tablo ve geleceğinin nasıl olacağına dair açıklamalarda bulunan Saadet lideri, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmemesinin sadece Türkiye için değil kendisi için de bir rahmete vesile olacağını belirtti.

Karamollaoğlu, seçimle ilgili şunları söyledi:

"Oy vermeyen vatandaşlarımızın tabii düşüncelerini tam olarak kestirmek zor ama bir rehavet var. Bu rehavetten mutlaka kurtarmak lazım. Hakikaten düşünerek, kararlı bir şekilde oy kullanmak lazım. Bu seçimde Sayın Erdoğan'ın seçilmemesi emin olun sadece ülkemiz için değil kendisi için de bir rahmete vesile olur daha büyük hataları yapmaması için."

Haftanın Öne Çıkanları

Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti!

2023-05-24 21:43 - Gündem

Menzil'in cübbeli sarıklı icazet töreni gündem oldu!

2023-05-20 21:53 - Gündem

Adil Serdar Saçan son yolculuğuna uğurlandı!

2023-05-25 19:53 - Gündem

Erdoğan, canlı yayında uyuyakaldı!

2023-05-27 00:37 - Gündem

Mansur Yavaş: AKP 3 defa Öcalan’ı çıkarma teşebbüsünde bulundu

2023-05-21 08:54 - Gündem

Dr. Ahmet Onur Yiğit, Defa Life Hastanesi'nde

2023-05-23 10:58 - Sağlık

İşte Kılıçdaroğlu'na sorulan sorular ve yanıtları...

2023-05-24 22:19 - Gündem

Adayken çıkamadığı TRT'de Kılıçdaroğlu'nu geçti!

2023-05-25 23:45 - Gündem

Nereden nereye... TRT'nin kapıları Sinan Oğan'a açıldı!

2023-05-25 16:03 - Gündem

Türkçüler'den Sinan Oğan'a tepki: Yazıklar olsun!

2023-05-22 21:26 - Gündem

İlgili Haberler

DEM Parti İmralı Heyeti'nden CHP'ye ziyaret

14:40 - Siyaset

Zafer Partisi Gaziantep'te yeniden teşkilatlanıyor

00:00 - Siyaset

CHP'nin 76’ncı mitingi Edirne’de yapıldı...

15:02 - Siyaset

Özgür Özel'den Edirne mitingine davet: İktidar yürüyüşümüzü büyütüyoruz...

18:38 - Siyaset

CHP'li Tanal'dan AKP'li Özlem Zengin'e: Bu ülkenin Bakanı Belçika vatandaşı olamaz!

19:34 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı!

11:13 - Gündem

AKP'li vekil, bütçe görüşmelerine 9 milyon 200 bin liralık saatle geldi!

10:10 - Gündem

Saadettin Saran'ın villasının bekçisi gözaltına alındı!

00:09 - Asayiş

Ela Rümeysa Cebeci ifadesinin ardından yeniden cezaevine gönderildi

17:51 - Gündem

Balıkesir’de İHA boş bir araziye düştü!

15:28 - Gündem