?>

Kadooğlu Yağ dünya sofralarında...

Dünya gıda sektörünün buluşma noktası olan ve yüzbinlerce ziyaretçinin akın ettiği World Food İstanbul 2022’de gözler Kadooğlu Yağ standındaki ürünlere çevrildi.

Yerel - 4 yıl önce

Dünya gıda sektörünün buluşma noktası olan ve yüzbinlerce ziyaretçinin akın ettiği World Food İstanbul 2022’de gözler Kadooğlu Yağ standındaki ürünlere çevrildi.

60’a yakın ülke sofralarının vazgeçilmez lezzetlerini alıcılarıyla buluşturan Kadooğlu Yağ bünyesindeki bir birinden farklı ürünler ve markalar alıcıların ilgi odağı olurken stantta sunulan  Kadoo, Bizce, Brinto, Mayra, Azime, Elianto ve Mutfakların Şefi markalarının yenilikçi ürünleri alıcıların en fazla ilgi gösterdiği ürünler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Kadooğlu Yağ Dünya Sofralarında

Uluslararası fuarların gıda markalarının tanıtımı için büyük önem taşıdığını ifade eden Kadooğlu Yağ CEO’su Celal Kadooğlu dünya gıda sektörünün bir araya geldiği World Food İstanbul 2022’de her zaman olduğu gibi Kadooğlu Yağ ürünleri ve markalarının da büyük ilgi gördüğünü, Türkiye’den dünya sofralarına sunulan lezzetler arasında yer almanın kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu sözlerine ekledi.

Yurt içi ve yurt dışı pazarların favorisi Kadooğlu Yağ

Gıda sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alan ve Türkiye’nin uluslararası pazarlardaki gururu haline gelen Kadooğlu Yağ bünyesinde üretilen bir birinden farklı ürün ve markalarla yenilikçi ürünlerin fuarda gördüğü ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını da sözlerine ekleyen Kadooğlu Yağ CEO’su Celal Kadooğlu sektörlerinde ülke ekonomisine sağladıkları yüksek katma değerlerden dolayı da mutlu olduklarını ifade ederek “Yurt içi ve yurt dışı pazarların aranan markası haline gelen ve gerçekleştirdiği ihracatımızın yanı sıra oluşturduğumuz istihdamla da ülke ekonomisine sağladığımız katkılardan dolayı mutluyuz. Kadooğlu Yağ bünyesinde faaliyet gösteren farklı Kadoo, Bizce, Brinto, Mayra, Azime ve endüstriyel tüketimde Mutfakların Şefi, Türkiye’nin dünya pazarlarındaki en önemli markalarımız arasında yer alıyor. Fuarda standımıza dünyanın bir çok ülkesinden büyük ilgi gösteriliyor. 2022 yıl sonu hedeflerimizi aşacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Sedat Peker: Lan deli nevzat mitoloji denen şeyi bilir misin?

2022-08-30 22:37 - Gündem

İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'de sunacağı program belli oldu

2022-08-30 19:27 - Magazin

Karakolu basıp, polis döven AKP'li tutuklandı!

2022-08-31 18:45 - Gündem

Simge yine büyüledi...

2022-09-01 18:31 - Kültür & Sanat

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı kutlu olsun...

2022-08-30 01:11 - Gündem

Peker'den Yenişafak ve Fuat Uğur'a: Size de ziyarete geleceğim!

2022-08-31 20:56 - Gündem

Sedat Peker'den Atatürk ve İnönü paylaşımı...

2022-08-31 17:16 - Gündem

Korkmaz Karaca'nın istifası sonrası Sedat Peker'den açıklama

2022-08-30 21:51 - Gündem

Hakimlik savcılık sınavında ikinci oldu, mülakatta elendi!

2022-08-29 10:31 - Gündem

Sedat Peker'den Kılıçdaroğlu'na teşekkür...

2022-08-28 15:31 - Gündem

İlgili Haberler

Bulut: Savaşsız bir dünya özlemi ile Ramazan bayramını kutluyoruz

00:00 - Yerel

GTB Başkanları Ramazan Bayramı'nı kutladı

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Nevruz Anma Günü programı düzenlenecek

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan şehitlik ziyareti

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan yeni proje: “Bucslava”

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP Sözcüsü Emre'den Bakan Gürlek'e yanıt

13:39 - Siyaset

CHP'li Günaydın: Dedikodu yapmaktan vazgeç Adalet Bakanı...

13:13 - Siyaset

CHP'den Akın Gürlek hakkında suç duyurusu

12:58 - Gündem

Özgür Özel'den, Akın Gürlek hakkında suç duyurusu

07:04 - Gündem

Akın Gürlek'ten Özgür Özel'in malvarlığı iddialarına yanıt

16:17 - Gündem