?>

Kadooğlu: Cumhuriyet, milletimizin en büyük eseri ve en kıymetli mirasıdır

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Cumhuriyetin ilanının 102. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyetin Türkiye’ye kazandırdığı değerleri ve Atatürk’ün vizyonunu vurguladı.

Yerel - 7 ay önce

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Cumhuriyetin ilanının 102. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyetin Türkiye’ye kazandırdığı değerleri ve Atatürk’ün vizyonunu vurguladı.

Kadooğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet, milletimizin azim, kararlılık ve birlik içinde verdiği büyük bir mücadelenin sonucudur. Birinci Dünya Savaşı sonrası işgal altındaki vatan topraklarını kurtarmak için büyük bir kahramanlık sergileyen atalarımızın her türlü imkansızlığa rağmen verdiği mücadele, bizler için bir rehber olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. 102 yıl önce yakılan bu özgürlük meşalesi, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmanın en güçlü ilham kaynağı olmaya devam etmektedir.”

Kadooğlu, Cumhuriyetin yalnızca bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda çağdaşlaşma, kalkınma ve toplumsal ilerlemenin sembolü olduğunu vurguladı. “Cumhuriyetimiz sayesinde kadınlarımız, gençlerimiz, girişimcilerimiz ve üreticilerimiz ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmuştur. Bugün biz ihracatçılar olarak, ülkemizi dünyada gururla temsil ederken, bu başarılarımızı Cumhuriyetin bizlere kazandırdığı özgüven ve fırsatlar sayesinde gerçekleştiriyoruz,” dedi.

Kadooğlu mesajını şu sözlerle tamamladı: “Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Abdulkadir Selvi: Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin siyaseten küçüldüler!

2025-10-21 10:00 - Gündem

İmamoğlu'nun diploma davası 8 Aralık tarihine ertelendi!

2025-10-20 12:31 - Gündem

Bahçeli: KKTC Türkiye'ye katılma kararı almalı, 81 Düzce'den sonra 82 Kıbrıs olmalıdır!

2025-10-21 11:34 - Siyaset

Yıldırım: Tarım, bağımsızlığın, güvenliğin ve geleceğin teminatıdır

2025-10-21 00:00 - Tarım

Erdoğan'dan Tamer Karadağlı talimatı!

2025-10-25 10:11 - Magazin

TELE1'e operasyon! Merdan Yanardağ gözaltına alındı!

2025-10-24 07:09 - Asayiş

Erbakan: Kılıçdaroğlu'nu getirelim kontrollü bir seçim yapalım derdindeler...

2025-10-22 13:33 - Siyaset

İstanbul Valiliği gece yarısından sonra eylem yasağı ilan etti!

2025-10-26 09:02 - Asayiş

Kayyum Gürsel Tekin'in gitmeye niyeti yok!

2025-10-24 14:18 - Siyaset

Ahmet Kaya, Kardeş Türküler ile sahnede...

2025-10-24 00:05 - Magazin

İlgili Haberler

Şehitkamil, 700 öğrenciyi Dülük Antik Kenti ile buluşturdu

00:00 - Yerel

Gaziantep’te öğrenciler ve okullar için ödül töreni

00:00 - Yerel

Ali Topçuoğlu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı...

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Kent Ekonomileri Zirvesi başladı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Üretici Kadın Kermesi kapılarını açtı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu yönetiminden 9 CHP milletvekili hakkında ihraç talebi

17:23 - Siyaset

Livaneli: Butlanla gelen CHP Genel Merkezi'nin bestelerimi kullanmasına iznim yoktur

16:55 - Gündem

Selda Bağcan'dan Kılıçdaroğlu'na: Butlanla gelen bestelerimi kullanamaz

16:46 - Gündem

Ali Altay'dan Kılıçdaroğlu'na 'kayyım' çıkışı ve şarkı yasağı!

16:39 - Gündem

Kılıçdaroğlu'na bir tepki de Sabahat Akkiraz'dan: Geldiğiniz gibi gideceksiniz

15:51 - Gündem