?>

İYİ Parti'nin Karkamış adayı adaylıktan çekildi!

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti'den Karkamış’tan belediye başkan adayı olan Mehmet Polat adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Siyaset - 2 yıl önce

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti'den Karkamış’tan belediye başkan adayı olan Mehmet Polat adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Mehmet Polat sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

“Adaylığım süresinde beni destekleyen Karakamış ve Barak halkına teşekkür ederim. Elimde olmayan sebeplerden ötürü adaylıktan çekilmiṣ bulunmaktayım. Bir kaç gün içerisinde akraba ve dostlarımızla birlikte kararımızı açıklayacağız.”

POLAT: TEHDİTE BOYUN EĞECEK OLSAM ADAY OLMAZDIM!

Polat, çekilmesi ile ilgili yapılan spekülasyonlara açıklık getirerek,” Kimse kafasına göre yorum yapmasın. Hiçbir zaman boyun tehdide eğmem, menfaat peşinde koşmam, çıkarla işim olmaz” dedi.

Karkamış’ta Belediye Başkan adaylığından çekilen İYİ Parti adayı Mehmet Polat, kamuoyunu aydınlatma amacıyla sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tehdit edildiği için adaylıktan çekildiği iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

Mehmet Polat, hiçbir zaman tehdide boyun eğmediğini, menafaat peşinde koşmadığını ve çıkarla işinin olmadığını ifade ederek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kamuoyunun dikkatine. Geçmişte kaçakçılık suçundan adıma açılan dava nedeniyle seçilsem dahi başkan olamayacağım nedeniyle adaylıktan çekildim. Beni tanıyanlar bilir, tehdide boyun eğmem, menfaat peşinde koşmam, çıkarla işim olmaz.

Benim oğlumu üç yıl önce ihbar edip kahve köşelerinde kahkaha atanlar yine sahnede. Benim tehdide boyun eğecek durumum olsa aday olmazdım, paramı harcamazdım. Kimse kafasına göre yorum yapmasın. Menfaat uğruna her haltı yiyenler hiç yapmasın. Ben hayat boyu eğilmedim, eğilmem.

Beni, yok Büyükşehir’e çağırdılar, tehdit ettiler diyenler “benim sizler gibi kirli parayla çıkarla işim olmaz” Büyükşehir belediyesine sayın Nuh Kocaaslan’ı ziyarete gittiğimiz konuyla ilgili istişare etiğimiz doğrudur. Yanımda üç tanede arkadaşım vardı. Bunu başka yöne çekenler kendi yaptıklarına baksınlar. Ben, benimle yol yürüyenleri utandıracak bir şey yapmadım, yapanlar herkesçe bilinir”

Haftanın Öne Çıkanları

Pamuk: 400 kişiyi dolandıran İbrahimli Yapı'nın arkasında kim var?

2024-03-04 15:05 - Gündem

Ali Haydar Fırat, canlı yayını terk etti!

2024-02-29 09:02 - Gündem

Kutalmış Türkeş’ten MHP yönetimine çok sert sözler

2024-02-28 09:52 - Gündem

Çocuklara gerçek bıçakla kurban kesme provası yaptırdılar!

2024-02-29 13:52 - Gündem

Kaplan ailesinin acı günü

2024-02-28 22:27 - Yerel

Erdoğan Aktaş: Şevki Yılmaz bana rüşvet teklif etti!

2024-02-28 10:49 - Gündem

ADD’den Şevki Yılmaz hakkında suç duyurusu

2024-02-27 08:38 - Gündem

Murat Kurum: 31 Mart’ta Gazze’deki mazlumlar sevinecek

2024-03-01 23:22 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a Murat Kurum çağrısı

2024-03-02 18:10 - Siyaset

Murat Kurum ile Binali Yıldırım arasında yer krizi

2024-02-26 19:50 - Gündem

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel depremzedeler için geliyor…

20:29 - Siyaset

Özgür Özel: İstanbul seçimlerini tekrarlayalım, kazanırsak erken seçim yapalım!

15:51 - Siyaset

CHP’li Deniz Yavuzyılmaz: Vatandaşa ihanettir

08:23 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a '29 Mart' teklifi

21:29 - Siyaset

CHP’li Meriç, çiftçilerin borç ve kredi sorunlarını Meclis gündemine taşıdı

00:50 - Siyaset

Günün Manşetleri

AKP'li Özlem Çerçioğlu'ndan Özgür Özel hakkında suç duyurusu

20:40 - Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel depremzedeler için geliyor…

20:29 - Siyaset

Gençlerden Bilal Erdoğan'a 'Nasıl para kazanıyorsunuz?' sorusu...

15:11 - Gündem

CHP’li Deniz Yavuzyılmaz: Vatandaşa ihanettir

08:23 - Siyaset

AKP'li vekilden emeklileri çileden çıkaran skandal sözler...

21:48 - Gündem