?>

İrfan Değirmenci TİP'in Çankaya adayı oldu!

Halk TV'den geçtiğimiz günlerde ayrılan İrfan Değirmenci TİP'in Çankaya Belediye Başkan adayı oldu.

Siyaset - 3 yıl önce

Halk TV'den geçtiğimiz günlerde ayrılan İrfan Değirmenci TİP'in Çankaya Belediye Başkan adayı oldu.

Gazete İrfan Değirmenci, Türkiye İşçi Partisi'nin Çankaya Belediye Başkan adayı oldu.

Geçtiğimiz Halk TV'deki görevinden ayrılan Değirmenci'nin yeniden siyasete atılacağı söylenmişti. 29 Haziran seçimleri sırasında da gazetecilikten istifa ederek TİP'ten İzmir Milletvekili adayı olan Değirmeci Meclis'e girememişti.

Yeniden gazeteciliğe dönen Değirmenci, geçtiğimiz günlerde Halk TV ile yollarının ayrıldığını duyurmuştu.

Sosyal medya hesabından Değirmenci'nin adaylığını duyuran TİP, "Yıllarca her türlü rantı, talanı, yolsuzluğu konuşup gündeme taşıdı; şimdi Çankaya’da eşitlikten, özgürlükten, değişimden yana bir belediyeciliği konuşacak! Çankaya Belediye Başkan Adayımız İrfan Değirmenci!" dedi.

DEĞİRMENCİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Değirmenci "Cumhuriyet’in evinde, yepyeni bir dili konuşalım. Rantın, liyakatsizliğin, eş dost kayırmacılığının, ayrımcılığın dilini silelim. Dayanışma adına, eşitlik adına, sembolik değil gerçek bir değişim yaratalım Çankaya’da başarabiliriz" dedi.

Değirmenci'nin açıklaması şöyle:

"Bahçeli'de çocuktum, Sıhhiye'de okudum, Cebeci'de üniversiteye gittim. Ben bu kentte ilk kez aşık oldum. İşte 14 Şubat'ta açıklandı. HAYDİ BAKALIM ÇANKAYA Sevgili Çankayalılar, Çankaya, heyecanın, tecrübenin, farklılığın kenti. Çankaya, saraya karşı kurulan halk meclisi. Çankaya, eşit ve özgür bir memleket hayali. O hayal, Çankaya’nın sokaklarında, parklarında, kampüslerinde, caddelerinde ve en önemlisi Çankayalıların kalplerinde saklı Halkı çaresizliğe, seçeneksizliğe terk etmeye ne gönlümüz ne de fikrimiz el verdi. İşte bu bilinçle yola çıktık. Şimdi bir belediyeyi korumak için neler yapabileceğimizi değil, bir belediyenin bizler için neler yapabileceğini görme vakti Gelin, hep birlikte ÇANKAYA’da, Cumhuriyet’in evinde, yepyeni bir dili konuşalım. Rantın, liyakatsizliğin, eş dost kayırmacılığının, ayrımcılığın dilini silelim. Dayanışma adına, eşitlik adına, sembolik değil gerçek bir değişim yaratalım Çankaya’da başarabiliriz. BAŞLIYORUZ."

Haftanın Öne Çıkanları

TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan oldu!

2024-02-12 11:45 - Siyaset

Menzil şeyhlerinin tamamına deprem konutu çıktı!

2024-02-14 10:32 - Gündem

Murat Kurum, İliç'teki madenin kapasite artışına onay vermiş!

2024-02-13 19:12 - Gündem

OMURGASIZ KİMDİR BİLİR MİSİNİZ?

2024-02-09 10:29 - Yaşam

Motorine bu gece büyük zam geliyor!

2024-02-12 11:09 - Ekonomi

Ahmet Bozgeyik, seçim startını köylerden verdi

2024-02-08 11:53 - Siyaset

Veyis Ateş'e 'nüfuz ticareti' suçlamasıyla dava açıldı!

2024-02-12 12:48 - Gündem

Özgür Özel'den Tunç Soyer'e yeni teklif

2024-02-09 22:35 - Siyaset

Merve Mermer, Türkiye'nin Paris Hilton'u olacak!

2024-02-09 09:42 - Magazin

CHP'nin Malatya adayı olan Veli Ağbaba'dan açıklama

2024-02-13 13:10 - Siyaset

İlgili Haberler

Ümit Özdağ: İktidardan bir daha çıkmamak üzere düşecekler!

14:41 - Siyaset

Özgür Özel: Sayın Yavaş ve arkadaşlarının alacağı kararlara saygılıyız

16:41 - Siyaset

Mansur Yavaş'ın ardından 7 belediye başkanı istifa etti!

16:37 - Siyaset

Mansur Yavaş, CHP'den istifa etti!

14:11 - Siyaset

Adalar Belediyesi AKP'ye geçti!

12:11 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: İktidardan bir daha çıkmamak üzere düşecekler!

14:41 - Siyaset

İMO Başkanı Bulut: Gaziantep'i depreme dirençli hale getirmek için neyi bekliyoruz?

11:44 - Gündem

Doğu ve Güneydoğu illerinde hissedilen deprem oldu!

10:54 - Gündem

Mansur Yavaş'ın ardından 7 belediye başkanı istifa etti!

16:37 - Siyaset

Adalar Belediyesi AKP'ye geçti!

12:11 - Siyaset